Category: Nelonen

Elisa Viihde, Nelonen, Solar Republic ja BBC tuovat Suomeen suosikkisarja Konttorin – Sami Hedbergistä Suomen Ricky Gervais

12938182_1076282002395253_3229166618080693645_n

Suosittu brittiläinen komediasarja Konttori (The Office) saapuu Suomeen. Suomen Konttorin päätähtenä nähdään tunnettu koomikko Sami Hedberg.

Elisa Viihde, Nelonen, Solar Republic ja Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC tuovat Suomeen maailmalla menestyneen, useita viihdealan palkintoja kahmineen televisiosarja Konttorin (The Office).

Maailmanlaajuisesti The Office tunnetaan erityisesti Ricky Gervaisista, joka näytteli kulttisarjan päähahmoa, paperiyrityksen omaperäistä johtajaa David Brentiä. Gervais toimi myös sarjan käsikirjoittajana.

Jättimenestykseen noussutta The Officea tehtiin Britanniassa vuosina 2001–2003. Lisäksi sarjasta on yhdysvaltalainen, kanadanranskalainen, ranskalainen, saksalainen ja ruotsalainen versio. Suositussa Yhdysvaltalaisessa versiossa pomoa näytteli Steve Carell.

Päätähtenä Sami Hedberg

Suomen Konttorin päätähtenä nähdään suosittu koomikko ja näyttelijä Sami Hedberg.

– Elisa Viihde on jo pitkään panostanut merkittävästi kotimaisiin elokuviin sekä alkuperäissarjoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme heidän mieltymystensä mukaisia ohjelmia, ja kotimainen viihde kiinnostaa heitä. Teemme jatkuvasti yhteistyötä televisio- ja elokuva-alan eri toimijoiden kanssa, ja on ainutlaatuista tehdä Elisa Viihteen alkuperäissarjaa, Suomen Konttoria, yhdessä Nelosen ja BBC:n kanssa. Nykypäivään päivitetty Suomen Konttori sopii loistavasti viihdyttämään asiakkaitamme, kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnasta vastaava Ani Korpela.

– Satsaamme Nelosella kotimaiseen laatuun sekä suuriin tv-persooniin, ja Sami Hedberg on juuri sellainen. Häntä parempaa David Brentiä maasta ei löydy. On ilo tehdä ensimmäistä kertaa tämän kaltaista yhteistyötä Elisa Viihteen ja BBC:n kanssa, ja kokeilla uusia tapoja laadukkaan tv-viihteen esittämisessä eri väylissä, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen kertoo.

”Yksi urani kohokohdista”

Elisa Viihteelle ja Neloselle sarjan tuottaa Solar Republic.

– Tässä projektissa mukana oleminen on urani osalta yksi suurimmista kohokohdista. Komediasarjassa esiintyminen on ollut haaveeni lapsesta asti, mutta juuri the Office- sarjan päärooli on minulle suunnaton kunnia ja ilo, kommentoi Sami Hedberg.

– Mietimme pitkään millainen olisi kotimainen versio The Office komediasarjasta, sillä se on rakennettu loppupeleissä todella perisuomalaisista elementeistä: häpeästä ja arkuudesta lähtevistä väärinymmärryksistä, lisää tuottaja Jesse Fryckman.

Konttorin kuvaukset käynnistyvät 22. elokuuta.

Suomen Konttori nähdään ensimmäisenä Elisa Viihteessä ensi maaliskuussa, Nelosella syksyllä vuonna 2017.

 

Koskettava hittiohjelma Kadonneen jäljillä Neloselle – juontajana nähdään Anni Hautala!

13109133_1113079965423695_782197152_n

Aito Media ylpeänä esittää: Kadonneen jäljillä -ohjelma lähtee tuotantoon ja esitetään Nelosella. Hae mukaan! #nelonen #kadonneenjäljillä @annihautala

Haku Nelosen Kadonneen jäljillä -ohjelmaan alkoi tänään. Ohjelmassa suomalaiset ihmiset etsivät kadonneita rakkaitaan, kuten sukulaisiaan, joihin yhteys on katkennut vuosia tai vuosikymmeniä sitten. Ohjelman juontaa Anni Hautala.

”Fiilis päästä mukaan ohjelmaan on mahtava! Itse olen aikoinaan katsonut sarjaa ja itkenyt kuten suurin osa suomalaisista. Suuria tunteita siis luvassa”, Anni Hautala sanoo.

”Eniten haluaisin nähdä onnellisia ilmeitä ja onnen hetkiä. Sitä toivon kaikkein eniten että sarjaan hakeutuneet ihmiset löytävät etsimänsä!”

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut. Pohdinnat kadoksissa olevasta isästä, katkenneesta yhteydestä parhaaseen ystävään, puuttuvat tiedot omista sukujuurista tai menetetystä rakkaudesta eivät jätä mieltä rauhaan.

”Rohkaisen ihmisiä hakemaan ohjelmaan mukaan, sillä elämä on liian lyhyt miettimiselle, että pitäisikö joskus selvittää missä se ihminen on tai kuka se ihminen olikaan. Nyt siihen on mahdollisuus! Me lähdetään, mukaan, autetaan ja viedään, saatetaan koko ajan. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!” Hautala rohkaisee.

Ohjelman Neloselle tuottaa Aito Media.

 

Suomen suosituin juontaja Jaajo Linnonmaa veti lauantai-illan katsotuimman tv-show’n Suomessa

12362812_902181259862913_6124812559476914693_o
Yksi show ei montaa miestä kaipaa! Jaajo Linnonmaan isännöimä eilinen (6.2.) kolmas Haluatko miljonääriksi? -jakso keräsi jälleen viikonlopun tv-katsojat Neloselle! Kovassa lauantai-illan tv-kilpailussa Haluatko miljonääriksi? oli illan katsotuin tv-ohjelma koko Suomessa.
Lauantai-illan tv-tarjonnasta huolimatta eilinen (6.2.) Haluatko miljonääriksi? -jakso tavoitti 1 247 000, keskikatsojamäärän ollessa 828 000. Luvusta puuttuu vielä tallennettu katselu.
Haluatko miljonääriksi? jäi jälleen kutkuttavan jännään vaiheeseen, kun David “Taavi” Viljanen tavoitteli entistä suurempia summia. Lauantain jakso päättyi 30-vuotiaan konduktöörin klaarattua itselleen 5 000 euroa, ja ensi viikolla miljoonajahti jatkuu entistä kovemmilla panoksilla.
“Ikää 30 vuotta, neljä lasta himassa ja hänkin on kaksosten isä. Yritän kannustaa hänet mahdollisimman pitkälle!”, Jaajo sanoo.
Haluatko miljonääriksi? on tähän mennessä vuoden 2016 katsotuin kotimainen tv-viihdeohjelma Suomessa, ja samalla Nelosen 2000-luvun katsotuin lauantain tv-show. Kanavan aikaisempi ennätys oli vuonna 2011 esitetyllä Talent Suomi -viihdeohjelmalla.

:NELONEN: Tässä on kolmannen kauden uskomaton Vain elämää -artistikattaus!

10382604_517286748398500_6271701980287486880_o

Kolmas Vain elämää –kausi Nelosella tarjoaa käsittämättömän hienon artistiseitsikon: toistensa kappaleita tulkitsevat Jenni Vartiainen, Samuli Edelmann, Vesa-Matti Loiri, Paula Vesala, Toni Wirtanen, Paula Koivuniemi ja Elastinen.

Katso, mistä syystä kukin artisti lähti mukaan ohjelmaan! Luvassa on upeita musiikkiesityksiä, naurua, iloa, liikutusta ja koskettavia tarinoita uran varrelta – tätä on huippusuosittu Vain elämää! Hirvensalmen Satulinnaan saapuu seitsemän artistia, jotka kahdeksan intensiivisen päivän ajan tulkitsevat toistensa tunnettuja kappaleita omalla tyylillään.

Joka päivä joku saa kunnian olla päivän artisti, joka päättää päivän kulusta sekä lounas- ja päivällistarjoilusta. Ruokailujen aikana artistilla on aikaa muistella uraansa ja elämäänsä ja kuunnella omia rakkaita kappaleitaan toisten huippuartistien tulkitsemina.

Vain elämää huipentuu yhteiseen duettopäivään, jolloin viikon aikana syntyneet ystävyydet kruunataan upeilla duettoesityksillä.

Kolmas kausi nähdään syksyllä 2014 Nelosella.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/vain-elamaa

https://www.facebook.com/vainelamaa

Moskito Television: Ilouutinen Mustat lesket -faneille: Kakkoskausi luvassa!

mustat_lesket_kausi_1_promo_johanna_veera_kirsi_1024x576
Katsojien suursuosikiksi Nelosella noussut ja katsojaennätyksiä rikkonut Mustat lesket saa jatkoa. Nelonen Media on tilannut tuotantoyhtiö Moskito Televisionilta toisen kauden suosikkidraamasarjasta.
Mustat lesket oli kevään 2014 kehutuin draamasarja Suomessa ja samalla koko Nelosen historian katsotuin draamasarja. Jaksojen ensiesityksillä oli keskimäärin 600 000 katsojaa, ja yksittäiset jaksot tavoittivat keskimäärin 933 000 katsojaa.
Mustien leskien ensimmäinen kausi on ollut huikea menestys myös netissä. Jaksoja on käynnistetty Ruudussa kevään aikana lähes 1,4 miljoonaa kertaa. Lukuun sisältyvät ne innokkaimmat fanit, jotka katsoivat koko sarjan yhdeltä istumalta Ruutu+-palvelussa.
Mustat lesket onkin saanut katsojilta runsaasti myönteistä palautetta; katsojat ovat hehkuttaneet sarjaa ”parhaaksi kotimaiseksi draamasarjaksi pitkään aikaan” ja kehuneet sen olevan ”täysin kansainvälistä tasoa”. Kiitosta ovat niittäneet niin käsikirjoitus, näyttelijäntyö kuin musiikkivalinnatkin. Juonenkäänteistä on käyty kiivasta keskustelua, ja ensimmäisen kauden lähestyessä loppuaan fanit alkoivat jo kysellä jatkoa Mustille leskille. Heidän toivomuksiinsa on siis nyt vastattu: jännittävään ja hieman arvoitukselliseen tilanteeseen päättynyt ensimmäinen kausi saa jatkokseen toisen tuotantokauden.
– Leskethän jäivät vähän niin kuin jännään paikkaan ensimmäisen kauden lopussa. Rivit ovat hajalla, ja Jukka tietää nyt, että oma vaimo yritti tappaa hänet. Toisen kauden suunnitelmia en voi sen suuremmin vielä paljastaa. Ehkä sen verran kuitenkin, että kierrokset kovenevat, paukut kasvavat ja tarina ottaa uuden todella jännittävän käänteen heti kauden alussa. Ja uusia romansseja on luvassa, kuten ruumiitakin, kertoo Moskiton Roope Lehtinen, sarjan vastaava tuottaja ja toinen kehittäjistä.

Nelosella starttaa syksyllä uusi sarja – Ville Haapasalo seikkailee nyt Amerikassa!

Ville_Haapasalo_06

Nelosella alkaa syksyllä uusi sarja Haapasalo Goes America, jossa seurataan Suomen kansainvälisesti tunnetuimman näyttelijän Ville Haapasalon matkaa Amerikkaan. Jenkkilä on aiemmin kaikkea muuta kuin vetänyt Haapasaloa puoleensa – amerikkalaisuus on merkinnyt hänelle lähinnä epäaitoa teeskentelyä.

Nyt, kahdenkymmenen Venäjän-vuoden jälkeen, Haapasalo antaa Amerikalle mahdollisuuden tehdä vaikutuksen häneen ja katsojiin 8-osaisen sarjan muodossa. Haapasalo haluaa selvittää maassa asuvien ihmisten kautta, onko niin sanottua amerikkalaista unelmaa oikeasti olemassa.

Haapasalo ja kuvausryhmä lensivät maanantaina Chicagoon, ja matka pitkin legendaarista Route 66 -tietä pitkin on alkanut. Reissu käy läpi kahdeksan osavaltion päättyen kolmen viikon kuluttua Kaliforniaan.

– Siellä on huikeita paikkoja, huikeita kansoja ja huikeita ihmisiä. Niitähän me lähdetään etsimään sinne, koska heidän kauttaan me saadaan selville, mitä on nykypäivän Amerikka, kertoi Haapasalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen kuin nousi koneeseen.

Haapasalo Goes America nähdään Nelosella syksyllä 2014.

NELONEN: Siru Airistola voitti The Voice of Finlandin

Voice of Finland

Tamperelainen Siru Airistola on voittanut The Voice of Finland -laulukilpailun. Hän kilpaili Michael Monroen tiimissä.

Musiikkiteatteria opiskeleva Siru syttyi kukkaan Kaksintaistelu-vaiheessa, kun lauloi Kazumi Tanakaa vastaan kappaleen The World is Stone. Sirun opiskelutausta näkyy myös lavalla: nainen on suorastaan pidättelemätön!

Siru on on vetänyt läpi koko kilpailun positiivisella asenteella – loistelias laulajatähti saa nyt arvoisensa The Voice of Finland -tittelin koko kevään kestäneestä mittelöstä.

NELONEN: Ajankohtainen Nelonen

ajankohtainen_nelonen_site_mainimage

Ajankohtainen Nelonen tarjoaa aivan uusia näkökulmia päivänpolttaviin uutisiin.

A4 lähetetään suorana maanantaista torstaihin. Ohjelma pitää sisällään sekä tuoreita näkökulmia päivän kuumiin uutisiin että ikiomia skuuppeja.

Uutisankkureina vaikuttavat Meggi Halonen ja Lennu Niinistö.

Kotimainen ajankohtaisohjelma Ajankohtainen Nelonen Nelosella 5.–29. toukokuuta maanantaista torstaihin kello 19.30.

http://www.nelonen.fi/ohjelmat/ajankohtainen-nelonen

https://www.facebook.com/ajankohtainennelonen

Nelonen lopettaa Sarasvuon – viime viikon suora lähetys jäi viimeiseksi

w_2013-09-12_sarasvuo_25d_kuvaaja_petri_aho_1024_5
Nelonen ja tuotantoyhtiö Aito Media ovat sopineet tänään, ettei Sarasvuo-ohjelman tekemistä jatketa.
Nelonen ja Aito Media eivät jatka Jari Sarasvuon isännöimän Sarasvuo-ohjelman tekemistä. Viime viikon torstain suora lähetys Nelosella jäi Sarasvuon viimeiseksi.
Syynä talkshow’n lopettamiseen kesken tuotantokauden ovat heikot katsojaluvut. Ohjelma ei saavuttanut Nelosen sille asettamia katsojatavoitteita.
”Harmittaa että jouduimme päätymään tällaiseen ratkaisuun, sillä ohjelman tekijät ovat tehneet ohjelmaa suurella sydämellä ja kunnianhimolla. Sarasvuon torstaiset suorat lähetykset eivät kuitenkaan ole keränneet ruudun ääreen sellaisia katsojamääriä, että olisimme nähneet järkeväksi jatkaa ohjelman tekemistä”, Nelonen Median kotimaisten ohjelmien ohjelmapäällikkö Olli Suominen kertoo.
Sarasvuon toisen tuotantokauden viimeisen lähetyksen oli määrä lähettää Nelosella huhtikuun 24. päivä.
Sarasvuon tilalla tulevana torstaina Nelonen esittää elokuvan.

Nelonen Media hakee kasvua satsaamalla kotimaiseen laatudraamaan ja -komediaan

myllyrinne_mainpicture3_0

Myllyrinne Company, alk. 1.4. Nelosella

Laadukas draama- ja komediatuotanto elää kultakauttaan Suomessa ja maailmalla. Maanantaina Nelosella alkanut Mustat lesket on kotimaisten huippukäsikirjoittajien käsialaa, samoin kuin huhtikuussa alkava komediasarja Myllyrinne Companykin. Nelonen Media on sopinut myös kahden uuden kotimaisen suursarjan tuotannon aloittamisesta.

“Ohjelmistoamme värittävät merkittävät panostukset kotimaiseen käsikirjoitukseen, maan huipputekijöihin, laadukkaaseen draama- ja komediatuotantoon. Panostus kotimaiseen sisältöön on satsaus kasvuun sekä katsoja- että markkinaosuuksissa”,   Nelonen Median liiketoimintajohtaja  Pia Kalsta  kertoo.

Nelonen satsaa ensiluokkaiseen laatudraamaan ja -komediaan vahvasti myös tulevaisuudessa. Uusimmat hankinnat ovat maailmalle laajalti myydyn  Nymfit -sarjan luojien uutuus  Replacements,  joka on  Miikko Oikkosen  ja  Matti Halosen käsialaa , s ekä  Tommi Korpelan  ja  Janne Reinikaisen  tähdittämä ja käsikirjoittama  Koomikko- draamakomedia.

”Laadukas ja ainutlaatuinen sisältö tuo meille kilpailuetua ja vahvistaa asemaamme ja profiiliamme suomalaisessa tv-kentässä. Kotimainen draama on meille tapaus, ja tasokkaalla tuotannolla haluamme vahvistaa Nelosen laatumielikuvaa ”,  Nelonen Median televisiotoiminnan johtaja  Jani Hartikainen  sanoo.

Nelonen Median tähtäin käsikirjoitetun kotimaisen ohjelmiston suhteen on pitkällä – ja rima korkealla.

”Kansainvälisen draamatrendin ja niin amerikkalaisten kuin eurooppalaistenkin televisiosarjojen huiman menestyksen myötä myös kotimainen draamatuotanto on nosteessa ja erittäin mielenkiintoisessa vaiheessa. Osaaminen on kehittynyt huimasti muutaman vuoden aikana”, Hartikainen jatkaa.

Nelosen Mustat lesket  -draamasarjan yhteydessä kokeillaan ensimmäisen kerran mallia, jossa sarjan koko tuotantokausi on katsottavissa maksumuurin takana verkossa Ruutu+ Viihde -palvelussa heti ensimmäisen jakson jälkeen. Innokkaimmat sarjaan ihastuneet ovat katsoneet jo kaikki 12 jaksoa läpi Ruutu+:ssa maanantaisen tv-ensi-illan jälkeen.

”Television kehitys tuo mukanaan uusia tapoja jakaa ja kuluttaa tv-sisältöjä. Uudistunut Ruutu-palvelumme ja sen lukuisat mobiiliapplikaatiot mahdollistavat tv-sisältöjemme kulutuksen entistä joustavammin ajasta ja paikasta riippumatta”,  Pia Kalsta  sanoo.

Mustat lesket  -sarjan avausjakso tavoitti Nelosella maanantaina 10. maaliskuuta 902 000 katsojaa. Keskimäärin jaksolla oli 610 000 katsojaa.  Mustat lesket nousi jo avausjaksollaan Nelonen Median historian katsotuimmaksi kotimaiseksi draamasarjaksi; edellisen ennätyksen teki  Kylmäverisesti sinun  helmikuussa 2000.

****

Mustat lesket, alk. 10.3. Nelosella

Mustat lesket  -draamasarjassa pääosia näyttelevät Wanda Dubiel, Pihla Viitala ja Malla Malmivaara. Uutuussarja perustuu Roope Lehtisen ja Mikko Pöllänalkuperäiskonseptiin, ja sen pääkäsikirjoittaja on Laura Suhonen. Hänen lisäkseen sarjaa ovat käsikirjoittaneet Johanna Hartikainen ja Paula Mononen. Jaksojen ohjauksesta vastaavat Marja Pyykkö ja Veikko Aaltonen. Sarjan tuottaa Neloselle Moskito Television.

Myllyrinne Company, alk. 1.4. Nelosella

Ville Myllyrinne palaa ruutuun Nelosella käsikirjoittamansa ja ohjaamansa  Myllyrinne Companyn  myötä. Komediasarjan keskeisissä rooleissa nähdään Myllyrinteen lisäksi Armi Toivanen, Antti Holma, Heli Sutela, Anna-Maija Tuokko, Sanna-Kaisa Palo ja Erkki Saarela.   Myllyrinne Companyn  Neloselle tuottaa Funfar Films.

Uudet tuotannot 2014–2015: Koomikko ja Replacements

Tommi Korpelan ja Janne Reinikaisen tähdittämä ja käsikirjoittama uutuus  Koomikko on  draamakomedia.  Koomikko perustuu Janne Reinikaisen, John Lundstenin ja Tommi Korpelan käsikirjoitukseen. Sarjaa ovat olleet ideoimassa myös Inga Björn ja Tero Koponen.  Sarjassa esiintyy lisäksi useita muita tuttuja kasvoja, kuten Laura Birn jaPeter Franzen, karrikoiden itseään. Sarjan Neloselle tuottaa Bufo.

Replacements  puolestaan on sairaalamaailmaan sijoittuva fantasiadraama, jolla on jo kansainvälinen levitys, ja sitä rahoitetaan merkittävästi kansainvälisellä rahalla. Nymfit -sarjan luojien uutuus on Miikko Oikkosen ja Matti Halosen käsialaa. Sarjan tuottaa Fisher King.