Category Archives: VIAPLAY

Suomalaiseen sarjaan pohjautuva Black Widows saa ensi-iltansa Viaplayssa

89281ea77bba87ed_800x800ar

Rikossarja Black Widows avaa suoratoistopalvelu Viaplayn oman tuotannon pelin. Pohjoismaalaisena yhteistyönä toteutettu sarja pohjautuu palkittuun Mustat lesket -menestyssarjaan ja sen tuotantotiimi oli hyvin suomalaispainotteinen. Jännittävää sarjaa pääsee seuraamaan Suomessa Viaplaylta 4.2. lähtien.

Uusi rikossarja Black Widows on toteutettu pohjoismaisena yhteistyönä Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan kanssa. Sarjan on tuottanut ruotsalainen TV3 sekä suoratoistopalvelu Viaplay ja se avaa samalla Viaplayn oman tuotannon pelin. Viaplay panostaa laadukkaaseen viihteeseen ja sisältöön jota se pystyy tarjoamaan yksinoikeudella Suomessa.

Black Widows -sarja pohjautuu suomalaiseen, Roope Lehtisen ja Mikko Pöllän luomaan menestyssarjaan Mustat Lesket. Sarja myötäilee alkuperäiskäsikirjoitusta, mutta se on ottanut astetta kevyemmän, huumorillisen tyylin mukaan. Black Widows jatkaa suosittua Scandinavian noir -tyylilajia, mutta mukana on myös perinteistä ihmissuhdedraamaa. Sarjan keskiössä kolme naista päättävät muuttaa elämänsä radikaalisti ja hankkiutuvat eroon miehistään. Murha on kuitenkin vasta alkua ja naiset sotkeutuvat vahvasti alamaailman hämäriin kuvioihin mukaan.

Sarjan pääosissa nähdään naiskaunottaret Cecilia Forss, Beate Bille ja Synnøve Macody Lund, muissa rooleissa loistavat mm. Hollywood-tähti Peter Stormare sekä Peter Andersson. Pienessä roolissa nähdään myös Suomen oma Jonna Järnefelt. Sarjaa on kuvattu myös Suomessa, joten sarjasta on löydettävissä runsaasti tuttuja maisemia myös kotimaisille katsojille.

Black Widows saa ensi-iltansa Suomessa torstaina 4.2. Viaplayssa samanaikaisesti muiden Pohjoismaiden kanssa.