Category Archives: Radio City

Sami Yaffan uusi musiikkiohjelma Radio Citylle

8979fd0e88af5571_800x800ar

Ville Kinaretin ja Sami Yaffan luotsaama Klassikoiden Kullankaivajat on Radio Cityn uusi musiikkiohjelma, jossa matkustetaan ympäri maailman kaikkein pyhimpiin rockkaupunkeihin. Kuudessa jaksossa käydään läpi kuuden eri kaupungin kulttiklassikoita ja kaivetaan esiin rockhistorian merkittävimmät kappaleet. Merkittävimmät kappaleet eivät välttämättä ole olleet kaikkein myydyimpiä hittejä vaan tienraivaajia muulle genrelle. Kun puhutaan rockhistoriasta, Sami Yaffa lukeutuu maailman parhaisiin kertojiin. Sen lisäksi että Sami tuntee rockbiisit, hän tuntee myös niiden kuuluisat tekijät. Klassikoiden Kullankaivajat rakentuu Samin muistoihin ja tarinoihin maailman vaikuttavimmista biiseistä ja niiden synnyinkaupungeista.

-Olen mielettömän innoissani, että olen päässyt Samin kanssa tekemään Klassikoiden Kullankaivajia, sillä olen todella suuri Soundtracker-fani. Olemme soittaneet Samin kanssa keikkoja yhdessä, joten kohtalomme oli tietenkin tehdä musiikkiohjelma yhdessä. Sami esittelee hänen juurensa, ja minä olen ikään kuin tutkimusmatkalla, kertoo Ville Kinaret.

Yaffan ja Kinaretin tiet kohtasivat yhteisellä keikalla Pukkilan Kohisevassa, navetan ylisillä. Ilta oli miesten mukaan legendaarinen, yhteys löytyi heti. Kun Kinaret sitten myöhemmin pyysi Yaffaa tekemään radio-ohjelmaa yhdessä, ei Yaffa epäröinyt hetkeäkään.

-Pääsin tekemään aikamatkan nuoruuteeni, koluamaan rock’n rollin kautta tutuksi tulleet mestat. Olen todella innoissani tästä projektista, Sami Yaffa sanoo hymy korvissa.

Klassikoiden Kullankaivajat Radio Cityn illoissa maanantaisin klo 18-20. Uusinta keskiviikkoisin klo 18-20.

Legendaarinen Cruising Night palaa Radio Cityn perjantai-iltoihin!

1459113_10151929389343612_2010794450_n

Yleisön pyynnöstä lyödään veekasit käyntiin ja ahtimet viheltämään Radio Cityn perjantai-illoissa kello 18.00-22:00, kun Cruising Night palaa taajuudelle. Arttu Harkki istahtaa kuskinpaikalle ja vänkärinä automaailman erikoisuuksia ihmettelee Petra Piipari . Tässä showssa kumi laulaa ja parhaimmat ajobiisit jytisevät.

Radio City cruising show päivittää perjantai-illan ajohetkien fiilikset satoja kuutiotuumia isommiksi. Ohjelmassa liikutaan ympäri Suomen ja alueelliset kirjeenvaihtajat tuovat lähetykseen mukaan paikallisuutta. Komeimmat kulkupelit ja hulppeimmat hetket tallennetaan someen ja cruisailusta, autoharrastuksesta ja perjantai-illan vietosta puhutaan myös tunnettujen suomalaisten kanssa. Itse cruisailuinfo on luonnollisesti olennainen osa ohjelmaa. Pysy kuulolla niin tiedät missä ajellaan ja millä kulkuneuvolla.

Cruising Nightin ensimmäinen lähetys kuullaan perjantaina 13.5 klo 18-22:00 ja show kuuluu perjantaisin koko kesän lukuun ottamatta heinäkuuta jolloin Radio Cityn cruisailijat lomailevat. Radio City Cruising Night laitetaan talvehtimaan talliin 4.11.2016.

Keep on cruising!

Leppoisaa kuunneltavaa Radio Cityn tyyliin: autoilua, kesäiltoja ja Classic rockia.