Category Archives: MTV3

Onnela palaa MTV3-kanavalle 2. tuotantokauden jaksoin pe 29.3. klo 21.30

e653405_88c8aa6a38005451afb0f1d520f08a39

Komediasarja Onnela palaa MTV3-kanavalle uusin jaksoin. Pääosissa jatkavat Kultaisella Venlalla roolistaan palkittu Eero Ritala, Elena Leeve, Pekka Strang, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Onnelaa seurataan perjantai-illoissa kello 21.30.

Ruotsalaiseen Solsidan – Onnea onkimassa -menestyskomediaan perustuva Onnela palaa MTV3-kanavalle 2. tuotantokauden jaksoin. Onnea etsivät tälläkin kaudella keski-ikäiset pariskunnat, joiden onnentavoittelua katastrofaaliset ja koomiset tilanteet hankaloittavat. Onnelassa yksinkertaisiinkin tavoitteisiin pääseminen on välillä turkasen monimutkaista.

Onnelan toisella tuotantokaudella Antti (Ritala) ja Saara (Leeve) ovat saaneet perheenlisäystä, ja Antti haluaa ottaa suhteessa seuraavan askeleen. Ennen avioliiton satamaan seilaamista Antin ja Saaran on kuitenkin päätettävä vakavista asioista, kuten kotitöiden jakamisesta, häävieraista ja lastenhoidosta. Tämä saa pariskunnan epäilemään suhdettaan, ja kaikki läheiset sekoittavat pakkaa entisestään.

Toisella kaudella Onnelassa nähdään pääroolien esittäjien lisäksi Mikko Leppilampi, Leena Uotila, Antti Virmavirta, Saara Kotkaniemi, Marja Packalen ja Esko Roine. Toisen kauden on ohjannut Jaakko Saariluoma.

Onnelan 2. kausi alkaa perjantaina 29.3. klo 21.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Onnelan ensimmäinen ja toinen tuotantokausi ovat katsottavissa kokonaisuudessaan C Moressa.

Onnelan on tuottanut Zodiak Finland Oy.

Gladiaattorit palaavat mittelemään MTV3-kanavalle sunnuntaisin 21.4. klo 19.30 alkaen

e654214_13b60e0476769b84e6f4d426100d8857

Gladiaattorit palaavat mittelemään alkuperäiselle kotikanavalleen MTV3-kanavalle sunnuntaisin 21.4. klo 19.30 alkaen. Ohjelmaa luotsaavat juontaja Viivi Pumpanen, selostaja Antero Mertaranta sekä aito ja alkuperäinen gladiaattori Mika “Mohikaani” Ounaskari.

Tiedossa on tiukkaakin tiukempia, fyysisesti ja henkisesti vaativia kamppailuja, kun 13 gladiaattoria ja urheilulliset kilpailijat ottavat Gladiaattorit-areenalla mittaa toisistaan. 90-luvulla supersuosion saanut koko perheen viihdeohjelma Gladiaattorit palaa MTV3-kanavalle näyttävämpänä ja vauhdikkaampana kuin koskaan sunnuntaisin 21.4. alkaen klo 19.30. Mukana mittelöissä pysyvät vain parhaista parhaat.

Ohjelmaa luotsaavat juontaja Viivi Pumpanen, selostaja Antero Mertaranta sekä todellinen Gladiaattorit-asiantuntija, 90-luvulla itse Gladiaattorina taistellut Mika ”Mohikaani” Ounaskari.
Gladiaattorit MTV3-kanavalla sunnuntaisin 21.4. alkaen klo 19.30.
Ohjelma on katsottavissa myös C More-suoratoistopalvelussa ja mtv:ssä.

#mtvgladiaattorit

Gladiaattorit MTV:lle tuottaa Warner Bros.

Posse palaa MTV3-kanavalle perjantaisin 29.3. klo 20 alkaen villimpänä kuin koskaan!

e654253_9d54fdf58cff44d797e034adf1414644

Miksei aina voi olla possentai? Posse palaa MTV3-kanavalle perjantaisin 29.3. klo 20 alkaen villimpänä kuin koskaan!

Posse tulee, oletko valmis? Tämän kevään viihdepaketti tarjoaa hulvatonta menoa suorassa lähetyksessä. Kalle Lamberg, Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen ja HP Parviainen pelastavat koko perheen perjantait MTV3-kanavalla 29.3. klo 20 alkaen.

Luvassa on källejä, ralleja ja räjähteitä, kun tuttu Posse-jengi ottaa vastuun perjantai-iltojen kaaoksesta 29.3. klo 20 alkaen. Kuudennen tuotantokauden hurjapäinen viisikko: viime kaudella remmiin liittynyt Kalle Lamberg sekä Posse-konkarit Jarppi Leppälä, Jaakko Saariluoma, Viivi Pumpanen ja HP Parviainen viihdyttävät katsojia nyt ensimmäistä kertaa keväisin, aina toukokuun lopulle asti.

– Odotan uutta Posse-kautta kuin kuuta nousevaa! On kiva päästä taas tekemään show’ta hyvällä porukalla. Ekaa kertaa mennään kauden aikana kevättä kohti ja odotan, että meininki vaan paranee, kun kelit lämpenee ja päivät pitenee, Jarppi Leppälä fiilistelee.

Hän kertoo, että tälläkin kaudella Possen inserttikuvauksissa on tapahtunut hauskoja tilanteita.

– Esimerkiksi katsojille tutuksi tulleiden suihkurallien kuvauksissa ihmiset ovat ovensa avatessaan todenneet, että “ollaankin odotettu teitä”. On ollut myös mahtavaa päästä haastamaan julkisuudesta tuttuja henkilöitä Possen stuntteihin ja seuraamaan, kun ihmiset ylittävät itsensä lähtiessään mukaan hurjiinkin temppuihin, hän jatkaa.

Supersuositut stuntit siis tekevät tällä kaudella paluun possentaihin ja niihin uskaltautuvat muun muassa Shirly Karvinen, Eero Ettala, Sami Yaffa, Emma Kimiläinen, Sipe Santapukki ja Ali Jahangiri. Sätkyukkoina nähdään JVG, Aki Linnanahde, Arttu Wiskari ja Kalle Palander ja sätkyakkoina Chisu ja Meeri Koutaniemi. Suorat lähetykset pitävät sisällään myös suositut live-haastattelut ja kevään kuumimpia artistivieraita.

Seuraa Possea:
Facebook: facebook.com/mtvposse
Instagram: @mtvposse
Twitter: @MTVposse

mtv.fi/posse
#mtvposse

Posse MTV3-kanavalla perjantaisin 29.3. alkaen klo 20.00.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv:ssä.

Possen MTV:lle tuottaa Rabbit Films.

Huippusuosittu Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle!

e654106_8b4551fffc9c626bfd26bca8f75a45ff

Huippusuosittu Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle! Nyt selvitetään, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, josta ohjelma teki aikoinaan tunnetun juontajan. Koivusalon juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä. Pariskuntien haku ohjelmaan on alkanut nyt.

Lämminhenkinen Tuttu juttu Show tuli suomalaisille televisionkatsojille tutuksi vuosina 1992-2002, jolloin ohjelmaa tehtiin kaiken kaikkiaan 393 jakson verran. Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen isännöimässä tuntemisleikissä selvitettiin, kuinka hyvin pariskunnat tunsivat omat kumppaninsa. Kymmenen vuoden aikana ohjelmassa kävi huimat 1 572 vierasta, muun muassa tunnettuja suomalaisia presidentinvaaliehdokkaista ja heidän puolisoistaan eri alojen taiteilijoihin ja urheilijalegendoihin. Jos kaikki menestysohjelman jaksot katsoisi putkeen, menisi katselussa aikaa kaksi viikkoa. Kun Hallikainen päätti jäädä ohjelmasta pois vuonna 2000, jatkoi Koivusalo menestyksekästä ohjelmaa vaihtuvien vierailevien juontajien kanssa vielä kaksi vuotta.

Nyt legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Ohjelmassa on edelleen kisaamassa kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Juontajana jatkaa Timo Koivusalo, jolle ohjelma on erityisen rakas. Hän onkin ehtinyt kaivata tv-studion sähköistävää tunnelmaa ja sitä hyväntuulisen ja positiivisen tekemisen meininkiä, jossa kaikki tapahtuu tässä ja nyt.

– Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show’n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen: “Milloin se Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin?”. Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt – nyt se tulee takaisin, Koivusalo hehkuttaa.

Hän pystyy nimeämään useammankin syyn ohjelman huimaan suosioon.

– Tuttu Juttu Show on ohjelma, johon osallistuvat pariskunnat ovat aina pääroolissa ja kunniavieraita. Sinne on turvallista tulla, ja sen luoma näkyvyys on erittäin myönteistä ja positiivista. Uskon, että yksi Tuttu Juttu Show’n suosion salaisuuksista on juuri se, että katsoja aistii ainutkertaisuuden. Mitään ei voi käsikirjoittaa etukäteen, vaan kaikki syntyy siinä pienessä hetkessä vilpittömän läsnäolon ja toisen asemaan asettumisen myötä, hän jatkaa.

Koivusalon tuleva juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä.

Pariskunnat voivat hakea ohjelmaan osoitteessa MTV.fi/haemukaan

#mtvtuttujuttu #tuttujuttu

Ohjelman MTV:lle tuottaa Artista Filmi.

Koskettava dokumenttielokuva Uusi lastensairaala – lahja Suomen lapsille MTV3-kanavalla ti 19.3. klo 20

e653732_254b2b97781b132797b3fdaca871d304

Dokumenttielokuva kertoo koskettavien tarinoiden kautta Suomen lasten sairaanhoidosta Uudessa lastensairaalassa. Lisäksi luodaan katsaus kamppailuihin koko Suomea palvelevan lastensairaalan puolesta sadan vuoden ajalta.

Dokumentissa kuvataan pienten potilaiden hoitoa ja vanhempien arkea Uudessa lastensairaalassa. Seuraamme muun muassa ykköstyypin diabetesta sairastavan pienen Louna-tytön tarinaa, olemme harvinaista sairautta sairastavan joensuulaisen Eetun matkassa Helsingissä ja tutustumme niin epilepsian neurokirurgiseen kuin lasten vaikean syövän hoitoon.

”Lasten mahdollisuus saada laadukasta terveydenhoitoa taustasta riippumatta on tärkeää. Sillä on valtava merkitys paitsi perheille myös yhteiskunnalle: tasa-arvoisten mahdollisuuksien takaaminen lapsille edistää koko yhteiskunnan hyvinvointia, vaurautta ja vakautta. Siksi annoin Uuden lastensairaalan rakentamiselle varauksettoman tukeni”, sanoo presidentti Martti Ahtisaari, Uuden Lastensairaalan Tukisäätiön valtuuskunnan puheenjohtaja 2012–2018.

Uuden lastensairaalan syntyä, toimintaa ja taustoja dokumenttielokuvassa avaa professori Kari Raivio sekä joukko Suomen eturivin lastenlääkäreitä, sairaanhoitajia ja henkilökuntaa.

”Lapsipotilas tuo aina mukanaan perheen ja tämä näkyy myös tässä sairaala-ajattelussa hyvin voimakkaasti, kun Uutta lastensairaalaa on suunniteltu. Siinä on perhe koko ajan mukana”, professori Kari Raivio sanoo.

Dokumenttielokuvassa luodaan myös katsaus sairaalahoidon tehtävään hyvinvointiyhteiskunnassamme arkkiatri Arvo Ylpön ja Sophie Mannerheimin ajoista lähtien. Heidän uraauurtava työnsä lasten terveyden hyväksi loi perustan Suomen lasten terveydelle, ja Suomen lapsikuolleisuus väheni nopeasti maailman alhaisimmaksi.

Helsingin Meilahden sairaalarakennukset pääsivät rapistumaan pahoin ja niissä hoidettiin sairaita lapsia vuosikymmeniä. Tarvittiin rohkeutta, pyyteetöntä uurastamista sekä julkisten varojen lisäksi yritysten ja säätiöiden ja yli miljoonan kansalaisen rahallinen tuki, jotta Uusi lastensairaala saatiin vihdoin rakennettua.

Lasten terveyttä uhkaavat kuitenkin nyt uudet haasteet, ja ohjelmassa kerrotaan, millä tavoin Uuden lastensairaalan toimintaan läheisesti nivoutunut tutkimus vastaa niihin.

”Näytämme ison kuvan siitä, miten lasten erikoissairaanhoito toimii neuvoloiden ja kouluterveydenhuollon tehdessä perustyön. Journalistien tehtävänä on sitten seurata, miten hyvinvointiyhteiskuntalupaus toteutuu, ja miten suomalaiset ylipäätään haluavat siihen kansana sitoutua”, käsikirjoittaja Teija Riikola sanoo

UUSI LASTENSAIRAALA – LAHJA SUOMEN LAPSILLE MTV3-kanavalla ti 19.3. klo 20.00. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa.

Suomalainen menestyssarja Kolmistaan nähdään Subilla 7.3. alkaen klo 21 – aina kaksi jaksoa putkeen!

e652728_7d998249493c105462df7d121f6ef2ff

Pamela Tolan, Lauri Tilkasen ja Eero Ritalan tähdittämä tragikoominen sarja, Kolmistaan starttaa Subilla torstaina 7.3. klo 21. Jatkuvajuoninen sarja kertoo poikkeuksellisen vanhemmuustarinan, josta ei puutu huumoria eikä hankalia tilanteita. Koukuttava Kolmistaan esitetään aina kahden jakson putkena, koko tuotantokauden ajan.

Kotimainen komediasarja, Kolmistaan kertoo kolmesta kolmekymppisistä kaveruksesta Vilmasta, hänen poikaystävästään Sevestä sekä heidän homoseksuaalista ystävästään Markuksesta. Porukalla he bilettävät ahkerasti ja asuvat yhdessä Helsingissä. Eräs bileilta lähtee lapasesta ja kolmikko päätyy yhdessä sänkyyn.

Pari viikkoa myöhemmin raskaustesti paljastaa Vilman tulleen raskaaksi jommallekummalle miehistä. Kolmikko ei halua ajautua elämässä erilleen, joten he ratkaisevat kiperän tilanteen jatkamalla yhteiseloa ja päättämällä kasvattaa lapsi yhdessä.

Kolmistaan on Samuli Valkaman ohjaama ja pääosissa nähdään Pamela Tola, Lauri Tilkanen ja Eero Ritala.

Kolmistaan on ITV Studios Finlandin tuottama sarja

Kolmistaan alkaa tuplajaksoilla 7.3. klo 21.00 Subilla ja mtv:ssä. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.

UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3-kanavalla 15.3. klo 20

e651868_809d1cecbd4ea78afd48d55fdd191535

Suoran UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksen juontavat Jaakko Saariluoma ja Marja Hintikka

UNICEF Maailman tärkein ilta kokoaa Suomen eturivin tähdet suoraan lähetykseen Telakkastudioilta MTV3-kanavalla perjantaina 15.3. kello 20 alkaen. Lähetyksen juontavat Marja Hintikka ja Jaakko Saariluoma.

Auttaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! UNICEF Maailman tärkein ilta haluaa naurattaa ja koskettaa, lasten hyväksi.

Illan aikana katsojat saavat nauttia upeista live-esityksistä Suomen kärkiartisteilta. Lisäksi lähetyksessä nähdään liikuttavia tarinoita Malawista, jonne UNICEF matkaa yhdessä näyttelijä Jasper Pääkkösen, huippumalli Alexandra Escatin sekä laulaja Laura Närhen kanssa.

Suoran UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksen juontavat Jaakko Saariluoma ja Marja Hintikka.

“Usein mietin, kuinka etuoikeutettu olen, kun saan nähdä lasteni kasvavan terveinä ja hyvinvoivina. Maailmassa elää juuri nyt miljoonia lapsia vailla hoivaa, kotia tai tulevaisuutta. Meidän velvollisuutemme on auttaa”, Marja Hintikka sanoo.

Luvassa on myös yllätyksiä, joista edes esiintyjät eivät tiedä etukäteen. illan aikana lähetyksessä nähdään muun muassa Jarkko Niemi, Jorma Uotinen, Eino ja Aapeli ja Henna Tanskanen.

UNICEF Maailman tärkein ilta kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman lapsia. UNICEFin kuukausilahjoittajat mahdollistavat pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi ympäri maailmaa.

”Jokaisessa lahjoittajassa on ripaus sankaria. Vain heidän tuellaan voimme rokottaa lähes puolet maailman lapsista ja rakentaa parempaa huomista. Kuukausilahjoittaja tekee joka päivä hyvää. Esimerkiksi 12 eurolla saadaan poliorokotteet 80 lapselle tai vaikka koulutarvikkeet 30 lapselle”, Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola sanoo.
UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3-kanavalla pe 15.3. klo 20.
Ohjelma esitetään suorana lähetyksenä myös mtv-palvelussa sekä C Moressa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.

Kenen kotona? -ohjelma nyt MTV3-kanavalla 5.3. alkaen ­– Tuija Pehkonen arvuuttaa jälleen kenen kotona milloinkin ollaan

e650525_e3aff7bc9774ace5f30aff93e4503b03

Neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin. Voiko pelkän ulkoisen olemuksen ja ammatin perusteella arvata, miten kukakin asuu? Tämä selviää jälleen MTV3-kanavan Kenen kotona? -sarjan toisella tuotantokaudella tiistaisin 5.3. klo 20 alkaen.

Kenen kotona? -ohjelma saa jatkoa 12 jakson verran. Ohjelma siirtyy toisella tuotantokaudella AVAlta MTV3-kanavalle. Tuija Pehkosen juontama ohjelma haastaa katsojat leikkimieliseen kilpailuun, jossa arvuutellaan mikä koti kuuluu kenellekin.

Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan kunkin kodin asukas. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Samalla päästään kurkistamaan, miten suomalaiset asuvat, ja poimimaan parhaat sisustusideat omaan käyttöön.

“Jo ensimmäisellä Kenen Kotona? -kaudella innostuin hurjasti tästä ohjelmasta ja suomalaisten koteihin kurkistelemisesta. Miten koukuttavaa ja inspiroivaa nähdä, miten ihmiset asuvat ja sisustavat. On myös hauskaa arvailla tarinoita kotien yksityiskohtien takana”, Tuija Pehkonen kertoo.

“Toisen kauden kuvauksiin osui myös oma remonttiprojektini, joten ymmärrettävästi oma sisustushuumani oli huipussaan ja sain paljon ideoita uuteen kotiin. Toisella kaudella asuntojen kirjo tulee olemaan ensimmäistä laajempi ja piipahdamme mm. laiva- ja autokodeissa”, Tuija jatkaa.

Osa 1.
Kausi 2, 1/12. Toisen kauden aloitusjakso on yllätyksiä täynnä, kun etsivät Vares, Palmu ja neidit Fisher ja Marple pääsevät vauhtiin! Kenen kodissa on salainen keidas, kuka asuu timanttien keskellä?

Kenen kotona? MTV3-kanavalla ja mtv:ssä tiistaisin 5.3. klo 20 alkaen.
Ohjelma katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Kenen kotona? -sarjan MTV:lle tuottaa Fremantle Media Finland Oy.

Kotimaisten päivittäissarjojen johtotähti juhlii 20-vuotista taivaltaan – juhlavuosi tuo takaisin rakastettuja hahmoja

e650878_441311ab33f782dc170bb9d1b6471426

Juhlavuonna Salatut elämät tuo takaisin tuttuja hahmoja sekä uuden kauden vaihtoehtoisista Salkkarit-tarinoista kertovasta Pihlajasadusta.

Salatut elämän -sarjan ensimmäinen osa esitettiin televisiossa 25.1.1999. Sarjan 20-vuotisjuhlajakso esitetään torstaina 31. tammikuuta. Jakso on järjestyksessään jo 3500. ja siinä selviää, kuka on syypää sarjan kaikkien aikojen ensimmäisessä jaksossa paljastuneeseen murhaan.

Kansansuosikiksi jo alkumetreillään noussut Salatut elämät on ollut Suomen katsotuin päivittäissarja jo kahden vuosikymmenen ajan.

”Salattujen elämien menestyksen takana on erittäin pätevä huippuammattilaisten joukko näyttelijöitä, ohjaajia, käsikirjoittajia, puvustajia, lavastajia, maskeeraajia, leikkaajia ja kuvaajia sekä tuottajia. Heidän osaamisensa mahdollistaa lähes 200 jakson esittämisen vuodessa. Heille kuuluu kiitos ja kunnia”, kiteyttää MTV:n draamapäällikkö Jani Hartikainen.

”Salkkareiden ehdoton vahvuus on vuosien aikana ollut kyky uudistua ja pitää sisällölliset teemat ajankohtaisina ja merkityksellisinä suomalaisille katsojille”, Hartikainen lisää.

Mediatutkija Veijo Hietalan mukaan sarja on ainutlaatuinen katsojakuntansa laajan ikähaarukan suhteen.

“Salatut elämät on suosittu oikeastaan kaikissa ikäryhmissä yli 10-vuotiaiden katsojien keskuudesta aina eläkeikäisiin saakka. Siinä on eri-ikäisille sopivia samaistumiskohteita päähenkilöinä. Lisäksi juonenkäänteet, miljöö ja henkilögalleria ovat helposti samaistuttavia. Myös arvot ja asenteet, joista sarjassa puhutaan, ovat tämän päivän asioita”, Hietala luettelee Salkkareiden suosion elementtejä.

Paluumuuttajia ja uusi Pihlajasatu

Salattujen elämien juhlavuonna sarjaan tekee paluun useampikin tuttu kasvo. Mukaan sarjan juonenkäänteisiin palaavat Tale Taalasmaa (Emil Hallberg), Linda Eerikäinen (Monika Lindeman) sekä viime kesänä jo kevyemmän comebackin sarjaan Pihlajasatu -spin offissa tehnyt Salla Laitela (Hanna Kinnunen).

Paluun tekee niin ikään Pihlajasatu, joka debytoi MTV3-kanavalla viime kesänä. Pihlajakadun vaihtoehtoista todellisuutta kuvaava sarja palaa uusin jaksoin myöhemmin tänä vuonna. Pihlajasadun toisella tuotantokaudella mukana ovat klassiset Salkkarit-perheet Salinit ja Sieviset.

Fanit äänestivät suosikkikohtauksensa

Salkkarit-faneilta on juhlavuoden kunniaksi kysytty heidän suosikkikohtauksiaan sarjan kaksikymmenvuotisen historian varrelta. Voittajakohtaukset on koottu sarjan YouTube-sivulle. Ykköseksi fanit äänestivät kohtauksen, jossa vaatevarkaiden yllättämä Ismo (Esko Kovero) hiippailee alastomana rappukäytävässä. Fanien top 5 -listan lisäksi juhlan kunniaksi julkaistusta koontivideosta löytyy muita ikimuistoisia kohokohtia vuosien varrelta.

Salatut elämät nähdään MTV3-kanavalla ja mtv:ssä arkisin klo 19.30.

C Moressa julkaistaan Salkkareiden koko viikon jaksot ennakkoon aina maanantaisin.

#salkkarit
#salatutelämät
#salkkarit20

Yökylässä Maria Veitola tavoitti yli miljoona suomalaista — Uuden kauden avausjakso rikkoi ennätyksiä

e651482_e755211e06885568cf75733b48988d87

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman neljäs tuotantokausi käynnistyi huippuluvuin. Torstai-iltana esitetty avausjakso tavoitti miljoona suomalaista ja se oli ohjelman kaikkien kausien katsotuin jakso. Maria Veitolan ja Jorma Uotisen lämminhenkinen kohtaaminen aiheutti ilahtuneita reaktioita kotikatsomoissa ja sosiaalisessa mediassa.

Kultaisella Venlalla kolmesti palkittu Yökylässä Maria Veitola jatkaa katsojien supersuosikkina myös uudella kaudellaan. Eilen illalla esitetty avausjakso tavoitti yli miljoona suomalaista ja se sai keskikatsojamääräkseen 692 000 katsojaa. Kyseinen jakso oli Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaikkien aikojen katsotuin jakso. Avausjaksoa on katsottu mtv-palvelussa jo lähes 30 000 kertaa.

Eilisessä avausjaksossa Maria Veitola yökyläili Jorma Uotisen luona hulppeasssa kaupunkiasunnossa ja samalla suomalaiset pääsivät kurkistamaan taiteilijan omalaatuiseen arkeen. Jaksossa tavattiin myös Helena Lindgren ja muisteltiin entisen pariskunnan yhteistä taivalta. Somessa sympaattista avausjaksoa kehuttiin hauskaksi ja lämpimäksi. Myös Jorma Uotisen valloittava persoona sai osakseen suitsutusta. Yökylässä Maria Veitola oli viikon twiitatuin ohjelma.

— Olen niin onnellinen saadessani kokea sen, että kahden ihmisen kiireetön kohtaaminen kiinnostaa suomalaisia katsojia näin laajalti. Suurkiitos kuuluu tietysti mestari Jorma Uotiselle, joka halusi avata sydämensä ja kotinsa ovet meille kaikille. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, sillä vielä on luvassa yhdeksän keskenään aivan erilaista, mutta yhtä hienoa yökyläilyä. Ensi viikolla tapaatte upean Kaija Koon, Maria Veitola iloitsee.

Yökylässä-sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään yllättäviä puolia meille kaikille tutuista ihmisistä ja keskusteluissa paneudutaan mm. rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat vielä Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu, Antti Rinne ja Tiina Jylhä.

Seuraavassa jaksossa yökyläillään Kaija Koon kotona

Toisessa jaksossa (31.1. klo 21) päästään sukeltamaan supersuositun suomalaisartistin arkeen. Upea Kaija Koo ottaa Marian mukaan työpäiväänsä ja vie hänet lopuksi mökilleen, jossa tanssitaan villi tulitanssi ja puhutaan menestyneen naisen mahdollisuuksista löytää rakkautta.

1 2 3 7