Category Archives: C More

Jo toistamiseen Venla-palkittu Sunnuntailounas-komediasarja saa jatkoa – 3. kausi tulossa!

sunnuntailounas2_001

Perjantaina Kultainen Venla -gaalassa jo toista vuotta peräkkäin Parhaan komediasarjan palkinnon voittanut Sunnuntailounas saa jatkoa. C More -alkuperäissarjan käsikirjoittaja-ohjaaja Atte Järvinen kirjoittaa parhaillaan kolmatta tuotantokautta ja sitä odotetaan C Moreen ensi syksyksi. 

Oivaltavan huumorinsa ansiosta suursuosioon noussut Sunnuntailounas voitti Parhaan komediasarjan pystin perjantaina järjestetyssä Kultainen Venla -gaalassa. Edellinen voitto on vain vuoden takaa, jolloin Sunnuntailounas ja sen käsikirjoittaja-ohjaaja Atte Järvinen palkittiin myös Parhaasta käsikirjoituksesta.

Sunnuntailounaasta on nähty tähän mennessä kaksi hillittömän hauskaa tuotantokautta, mutta nyt on työn alla myös kolmas kausi. Sen käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa aiempien malliin Atte Järvinen, ja mukana ovat tutut suosikkihahmot isä-Tauno (Taneli Mäkelä), Eevi-tytär (Elena Leeve) sekä pojat Taavi (Santtu Karvonen), Jani (Jarkko Niemi) sekä Severi (Samuli Niittymäki).

“Sunnuntailounas on ihan omaa luokkaansa suomalaisten komedioiden joukossa. Atte Järvisen tunnistettava tyyli nokkeline dialogeineen puree meihin vahvasti ja sarja onkin noussut nopeasti C Moren katsotuimpien sisältöjen listoille. Odotamme uutta kautta innolla”, kertoo draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Sunnuntailounaan uutta tuotantokautta aletaan kuvata keväällä. C Moressa kolmoskausi nähdään näillä näkymin alkusyksystä ja MTV:n kanavilla myöhemmin.

Sunnuntailounas-komediasarjan tuottaa MTV:lle Yellow Film & TV. 

Love Island UK:n tuore kausi Suomeen vain kahden viikon viiveellä! Uusi kausi alkaa C Moressa maanantaina 27.1.

©ITV

Tuorein Love Island UK -kausi kuvataan uudella villalla Etelä-Afrikassa. Uutta kuuluu myös juontajarintamalta: tahtipuikon ottaa tällä kaudella Laura Whitmore.

Supersuosittu realitysarja Love Island UK kuvataan nyt ensimmäistä kertaa talvella. Briteissä uusi, kuudes tuotantokausi alkoi sunnuntaina 12.1. Meille Suomeen sarja saadaan tuoreiltaan vain kahden viikon viiveellä maanantaista 27.1. alkaen.

Sarjaa seurataan C Moressa viisi jaksoa viikossa -tahdilla, maanantaista perjantaihin. Mtv-palvelussa kuudes kausi pyörähtää käyntiin 10.2. ja esitystahti on sama: maanantaista perjantaihin, viisi jaksoa viikossa.

Love Island UK:ssa joukko sinkkuja etsii rakkautta kuvankauniissa ympäristössä. Katsojien suosikkipari voittaa 50 000 puntaa.

Uudella juontajalla oma romanttinen yhteytensä sarjaan

Love Island UK:n uusi juontaja on irlantilainen Laura Whitmore, 34. Hänellä on takanaan noin kymmenen vuoden tv-alan kokemus. Hän on ollut mukana useissa viihdeohjelmissa, kuten The Hot Desk ja The Survival of the Fittest. Whitmore on ollut myös kilpailijana Brittien Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa vuonna 2016.

Whitmorella on Love Islandiin oma romanttinen yhteytensä – hän seurustelee ohjelman vitsikkään kertojaäänen Iain Stirlingin kanssa.

“Hän on yksi parhaista asioista ohjelmassa. Kertojana hän on ohjelman sydän ja sanoo asiat, joita katsojat kotona ajattelevat, mutta hauskemmin. Hän on mahtava, ja hänen ansiostaan ohjelma on sellainen kuin on”, Whitmore kuvailee Stirlingin panosta sarjaan.

Ohjelman on tuottanut ITV.

Love Island UK C Moressa ma 27.1. alkaen maanantaista perjantaihin, viisi jaksoa viikossa -tahdilla.
Mtv-palvelussa ma 10.2. alkaen maanantaista perjantaihin, viisi jaksoa viikossa -tahdilla.

Veronica Verho liittyy Posse-jengiin! Perjantai-iltojen pelastus Posse palaa MTV3-kanavalle pe 24.1. klo 20

posse_kansikuva

Posse palaa Maikkarin perjantai-iltoihin 24. tammikuuta kello 20. Posse täydentyy tällä kaudella uudella jäsenellä, kun radiojuontaja ja YouTube-tähti Veronica Verho liittyy porukkaan. Alkavan kauden uutuuksia ovat myös takuuviihdyttävät ohjelmaosiot Posse GP ja Ykkösellä sisään. Posse tarjoaa parasta viihdettä perjantai-iltoihin – suorina lähetyksinä, totta kai!

Positiivista anarkiaa perjantai-iltoihin tuova Posse kiihdyttää uuteen kauteen viihdyttävämpänä kuin koskaan! Suorat Posse-lähetykset palaavat MTV3-kanavalle perjantaina 24.1. klo 20 uusin kujein, vanhoja suosikkeja unohtamatta.

Tällä kaudella entuudestaan tutut posselaiset Viivi PumpanenHP ParviainenJaakko SaariluomaJarppi Leppälä ja Kalle Lamberg saavat joukkoonsa uuden kasvon, kun uutena posselaisena aloittaa Veronica Verho. Hänet tunnetaan supersuosittuna tubettajana sekä NRJ:n juontajana, jossa hän juontaa nimeään kantavaa Verho Show -ohjelmaa. Veronica palkittiin radiotyöstään Vuoden radiojuontaja -tittelillä vuonna 2019, ja syksyllä hän hurmasi Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa Jani Rasimuksen parina.

Veronica Verho kertoo lähtevänsä mukaan Posseen innolla ja riemulla. Posselaiset ovat ottaneet tulokkaan hyvin vastaan.

“Olen saanut ylittää itseni jo moneen kertaan ennen kuin livelähetykset ovat edes alkaneet, ja odotankin Posse-kaudelta lisää ikimuistoisia kokemuksia. Posselaisethan ovat viimeisten kolmen vuoden aikana keksineet minulle jo kaikenlaista tekemistä, vaikken ole ollut edes jengissä mukana. Olen ajanut autolla seinää päin pommien räjähtäessä ja hypännyt neljän kilometrin korkeudesta lentokoneesta. Olen niin kiitollinen, että saan tehdä tätä niin ihanien tyyppien kanssa”, posseporukan juniori sanoo.

Uusia osioita ja vanhoja suosikkeja

Suorissa lähetyksissä nähdään tuttuun tapaan tähtivieraiden haastatteluja, upeita musiikkiesityksiä ja paljon muuta! Eikä Posse olisi Posse ilman sen legendaarisia osioita, kuten Sätkyukko ja Suihkuralli. Sätkyukoissa ja -akoissa julkisuuden henkilöt pääsevät esittelemään näyttelijäntaitojaan huikaisevissa piilokamerasuorituksissa. Vuorosanoja ja ohjeita hullunkurisiin tilanteisiin tulee kulisseista vekkuleilta posselaisilta. Suihkurallissa posselaiset puolestaan rynnistävät suomalaisten suihkuihin kostein ja koomisin seurauksin.

Tuttujen suosikkiosioiden rinnalle Posseen tuodaan tällä kaudella myös Posse GP sekä Ykkösellä sisään -osiot.

Posse GP:ssä viisi posselaista perustaa kukin oman rallitallinsa. Autojen rattiin hyppää kymmenen tähtikuljettajaa, joiden päänmenoksi on keksitty sopivasti possemaisia tehtäviä, joista pitäisi selviytyä tallipäälliköiden nuotteja korvanapista kuunnellen.

Jarpin tallissa kaasuttelevat muusikko Leo Stillman ja malli, juontaja Satu Tuomisto. Kallen tiimissä puolestaan suhaavat muusikko Robin Packalen ja suunnittelija Minna Parikka. Veronican tallissa kisaamassa ovat muusikko Nelli Matula ja tubettaja Eric “Lakko” Savolainen. HP:n ohjeiden mukaan rattia kääntävät hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja nyrkkeilijä Edis Tatli. Viivin tallia tähdittävät entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen sekä radiojuontaja Arttu Harkki.

Ykkösellä sisään -osiossa kaksi posselaista haastaa tuttuja kasvoja urheilu- ja viihdemaailmasta kokeilemaan unelmiensa trickshotia. Ykkösellä sisään esittelee katsojille 11 jaksossa kaikkiaan 33 uskomatonta temppua, jotka tulisi saada ykkösellä sisään. Tehtävä vaikuttaa ensivilkaisulla helpolta, mutta nähtäväksi jää, kuinka monta yritystä posselaisten lisäksi muun muassa ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderilta, koripalloilija Hanno Möttölältä, nyrkkeilijä Elina Gustafssonilta tai jääkiekkoilija Niklas Hagmanilta vaaditaan onnistuneeseen suoritukseen.

Posse jatkuu uusin jaksoin suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla pe 24.1. klo 20.

Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa.

Seuraa Possea:

Facebook: facebook.com/mtvposse 

Instagram: @mtvposse 

Twitter: @MTVposse 

mtv.fi/posse

#mtvposse

Tässä ovat vuoden katsotuimmat sisällöt C Moressa – kärjessä kotimaista draamaa ja urheilua

roba_s04_e02_004

Kotimaisista C More -alkuperäissarjoista suosituin oli mm. Kari Hietalahden ja Riku Niemisen tähdittämä poliisidraama Roba.

C More on julkaissut suoratoistopalvelunsa vuoden 2019 katsotuimmat sisällöt. C Moren katsotuimmista sisällöistä puolet on kotimaista draamatuotantoa, mutta myös urheilutapahtumat keräsivät suomalaiset pariinsa. 

Katsotuimpien sisältöjen kärjessä on suomalaisten suursuosikki Salatut elämät, jota katsotaan C Moressa ennakkoon. Toiseksi eniten C Moressa katsellaan Formula 1 -kisoja ja kolmanneksi eniten katselua keräsivät Suomen osalta voittoisat Jääkiekon MM-kisat.

Katsotuimmissa sarjoissa kärkinelikon muodostamat C Moren omat kotimaiset alkuperäissarjat Roba, Aallonmurtaja, Onnela ja Sunnuntailounas. Päivittäisdraamasarjojen kärkisijoja pitävät myös kotimaiset sarjat kun uutuusdraama Rantabaari on kiilannut heti Salattujen elämien jälkeen toiseksi suosituimmaksi sisällöksi ennen ikisuosikki Kauniita ja rohkeita. Vuoden 2019 suosituin elokuva oli sekin kotimainen: viime vuoden lopulla ensi-iltansa saanut komedialeffa Swingers.

Ulkomaisten sarjojen katsotuimpien listalla Keeping Up With The Kardashians on joutunut luovuttamaan ykkössijan Game of Thronesille, jonka odotettu viimeinen tuotantokausi alkoi C Moressa keväällä. Myös amerikkalaissarja Younger nousi katsotuimpien ulkomaisten sarjojen kärkikolmikkoon.

“Panostus laadukkaaseen kotimaiseen draamatuotantoon näkyy vahvasti C More -katselussa. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, kuten Roba, Aallonmurtaja ja Onnela, ovat ylittäneet odotuksemme tänäkin vuonna ja nousseet suomalaisten suosikeiksi”, iloitsee C Moren suoratoistopalveluiden ohjelmistostrategi Emmi Lehikoinen. “Näiden lisäksi toki kansainväliset hitit, kuten Deadpool 2 ja Game of Thrones, löytävät C Moressakin paikkansa top-listoilla.”

Vuoden katsotuimmat top-10

1. Salatut elämät
2. Formula 1
3. Jääkiekon MM-kisat
4. Roba
5. Aallonmurtaja
6. Onnela
7. Sunnuntailounas
8. UEFA Mestarien liiga
9. Yökylässä Maria Veitola
10. Swingers

Katsotuimmat sarjat 

1. Roba
2. Aallonmurtaja
3. Onnela
4. Sunnuntailounas
5. Game of Thrones
6. Keeping Up With The Kardashians
7. Younger
8. Solsidan – Onnea onkimassa
9. Bullets
10. Rehtori

Katsotuimmat päivittäisdraamasarjat

1. Salatut elämät
2. Rantabaari
3. Kauniit ja rohkeat

Katsotuimmat elokuvat

1. Swingers
2. Deadpool 2
3. Tuntematon sotilas
4. Red Sparrow
5. Mile 22
6. Harry Potter ja viisasten kivi
7. The Shape of Water
8. Itse ilkimys 3
9. Peppermint
10. Solsidan

Katsotuimmat ulkomaiset sarjat

1. Game of Thrones
2. Keeping Up With The Kardashians
3. Younger
4. Solsidan – Onnea onkimassa
5. Catch-22
6. Pietarin kapellimestari
7. Riviera
8. Peaky Blinders
9. Gåsmamman
10. Cardinal

 

Ullalla on asiaa -sarjassa päästetään ääneen Pihlajakadun rakastettu oraakkeli – Uutuussarja mtv-palvelussa ja C Moressa joulukuussa

ullallaonasiaa_mtv-kansikuva

Salattujen elämien joulutauon alkaessa faneille on luvassa viihdyttävä nettisarjauutuus. Viisiosaisessa Ullalla on asiaa -sarjassa ääneen päästetään Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni: rakastettu Ulla Taalasmaa. Sarja on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa 16.12. ja mtv-palvelussa 19.12. alkaen. 

Ullalla on asiaa on Fremantlen tuottama, 10-minuuttisista jaksoista koostuva nettisarja, joka on Ulla Taalasmaata näyttelevän Maija-Liisa Peuhun alkuperäisidea. Peuhu on jalostanut ideasta yhdessä Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön kanssa Ulla Taalasmaan kärkevät mielipiteet keskiöön asettavan, hulvattoman sarjan.

Jokainen pihlajakatulainen tietää, että Ulla Taalasmaalla on loputtomasti asiaa. Nyt sen joutuvat todistamaan uudet sivulliset uhrit, joihin Ulla arkisissa tilanteissa törmää. Kuoliaaksipuhuja-Taalasmaa pajattaa aiheesta kuin aiheesta aina hyperventiloinnin tuolle puolelle eivätkä jutut juuri edes kosketa todellisuutta. Uhrit jäävät ihmettelemään leuka lattiassa, että mitä juuri tapahtui, kun sydämellinen Ulla jo kiittää kivasta juttutuokiosta ja menee menojaan.

Ullalla on asiaa -sarjassa on viisi erillistä jaksoa, joiden kiusallisen ajankohtaiset tarinat Peuhu on kirjoittanut. Tarinoita kehystää sarjan ohjanneen Äijön kirjoittama jatkokertomus, joka vie Ullan kampaajalta ruokakaupan kautta taksiin, sieltä laupeudentöihin sairaalaan kroonikko-osastolle ja lopulta poliisikuulusteluun.

1. jakso: Kauneudesta ja ensilemmestä

Ulla pohtii kampaajan kanssa ensisuudelmia ja miehen miellyttämisen iloja.

2. jakso: Politiikasta, sukupolvikokemuksista ja superfoodista

Ulla törmää kaupassa nuoren poliitikon vaimoon ja kertoo kantansa päivänpolitiikasta ja parisuhteiden polttopisteistä.

3. jakso: Maailma globalisoituu, Ulla kotouttaa

Ulla huolehtii taksikuskin kielitaidosta ja maan tavoille kasvattamisesta, mutta raja se on Ullankin empatialla.

4. jakso: Sanan valoa, Taalasmaata jaloa

Ulla näyttää todeksi sen, että laupeudentyöllä voi olla tarkoituksetonkin merkitys.

5. jakso: Niin paljon sanomatta jää

Puhuttavaa olisi paljonkin, mutta edes poliisi ei onnistu rikkomaan Ullan joulurauhaa.

Ullalla on asiaa koko sarja C More -suoratoistopalvelussa maanantaina 16.12. ja mtv-palvelussa torstaina 19.12. 

Salatut elämät ja Ullalla on asiaa -nettisarjan MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.

C More julkaisee joulukuussa dokumentin Valtteri Bottaksen F1-kaudesta

valtterinsilmin-1

Valtteri Bottaksella on meneillään erittäin värikäs F1-vuosi 2019. Matkalle on mahtunut paalupaikkoja ja peräti 15 podium-sijoitusta, mutta myös takaiskuja, mokia ja pitkät sopimusneuvottelut. C More julkaisee perjantaina 13. joulukuuta dokumentin Never give up – F1-kausi Valtterin silmin.

Bottaksen kolmas kausi F1:n ykköstiimissä Mercerdeksellä sai räjähtävän startin, kun nastolalainen palasi Australiassa voittokantaan yli vuoden kuivan jakson jälkeen. Dokumentissa Bottas kuljettaa erikoishaastattelussa katsojat värikkäitä vaiheita sisältäneen kauden läpi. Dokumentin toisessa eksklusiivisessa haastattelussa kuullaan Mercedeksen sanavalmista tallipäällikköä Toto Wolffia.

Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton varmisti Teksasissa jo uransa kuudennen mestaruuden ja suomalainen samalla MM-sarjan hopeasijan. Formulakautta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua, ja Brasiliassa (15.–17.11.) sekä Abu Dhabissa (29.11.–1.12.) kaksikko mitteleekin jo lähtöasetelmista seuraavaan kauteen.

Mitä voidaan odottaa vuodelta 2020? Se tiedetään varmasti, että Bottas haastaa Hamiltonin ennätysnälkäisenä formuloiden juhlakaudella. F1:n 70. sesonki on pidempi kuin koskaan, peräti 22 osakilpailun mittainen.

C Morella julkaistaan joulukuussa, itsenäisyyspäivänä 6.12., myös kaksiosainen Kultaiset Leijonat -dokumentti, joka pureutuu Bratislavan maailmanmestaruuden ytimeen: Miten kultaisen kevään joukkue rakentui ja mikä kaikki johti Kaisaniemen kansanjuhlaan? Entä millainen merkitys Leijonien MM-turnauksilla yleisesti on koko Suomelle ja miten kultakevät peilautuu takavuosien turnauksiin?

Rakkauden syksy jatkuu! Love Island UK:n uudet jaksot 15.10. alkaen mtv-palvelussa ja C Moressa

liislanders

Suosiotaan jatkuvasti kasvattavan Love Island -rakkausrealityn tuorein brittituotantokausi nähdään Suomessa 15.10. alkaen. Love Island UK:n viides kausi on katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Briteissä aiemmat katseluennätykset uusiksi pannut Love Island UK saa jatkoa Suomessa, kun sarjan tuorein, 5. tuotantokausi alkaa mtv-palvelussa ja C Moressa 15.10. Samana iltana ratkeaa myös Love Island Suomen voitto.

Ohjelmassa nuoret brittisinkut asuvat mallorcalaisella villalla toiveenaan löytää tosirakkaus ja voittaa siinä ohessa muhkea 50 000 punnan potti. Love Island UK:n juontajana nähdään jälleen Caroline Flack, kertojana kuullaan Iain Stirlingiä.

C Moressa tulee katsottavaksi koko kausi kerralla. Mtv-palvelussa ohjelmasta julkaistaan viisi jaksoa viikossa, eli yksi per arkipäivä. Ohjelman starttiviikolla jaksoja julkaistaan mtv-palvelussa neljä. Kaikkiaan kausi on 49 jakson mittainen. Mtv-palvelussa jaksot julkaistuvat aina vuorokauden vaihtuessa, klo 0.01.

Love Island Suomen finaali 15.10. klo 21
Love Island Suomen sinkkujen rakkaussaagaa on seurattu Subilla, mtv-palvelussa ja C Moressa elokuusta lähtien. Espanjan auringon alla Love Island -villassa kuvattava ja vain päivän viiveellä Suomessa esitettävä sarja on napannut katsojat tiukasti otteeseensa sekä kanavalla, suoratoistopalveluissa että somessa. Rakkautta onkin jo vahvasti ilmassa – alusta asti mukana olleet Vanessa ja Reetu sanoivat viime viikolla toisilleen ne kolme pientä sanaa! Ihastuksen aalloilla surffailevat myös Nikita ja TommySofia ja Eetu sekä Jenni ja Juho, mutta ovatko tunteet pysyviä ja ehtivätkö muutkin villassa asustavat sinkut vielä löytää rakkauden? Love Island Suomen ensimmäisellä kaudella syksyllä 2018 voiton veivät Aura ja Jeffrey – ketkä vievät voiton tällä kertaa? Finaalijakso nähdään Subilla, mtv-palvelussa ja C Moressa tiistaina 15.10. klo 21 alkaen.

MTV:n suoratoistopalveluiden hittisarja 

Love Island UK:n kolmas kausi julkaistiin mtv-palvelussa kesällä 2018 ja se oli palvelun kesähitti: sarjaa käynnistettiin kesän aikana 2,3 miljoonaa kertaa. Toukokuussa 2019 alkaneella neljännellä kaudella ohjelman käynnistykset kasvoivat edelliseen kesään verrattuna 50 %:lla yhteensä 3,5 miljoonaan*.

Meneillään oleva toinen tuotantokausi Love Island Suomesta on myös suosittu MTV:n suoratoistopalveluissa. Online-katselu korostuu erityisesti nuorissa. Esimerkiksi 15–24-vuotiaiden naisten katselusta 77% tapahtuu mtv- tai C More -suoratoistopalvelussa.*

*Lähteet: Adobe Video Analytics ja Finnpanel TotalTV-mittaus

Love Island UK:n on tuottanut ITV.

Richard Gere ensimmäisessä merkittävässä tv-roolissaan – MotherFatherSon alkaa C Moressa tiistaina 8.10.

MotherFatherSon generics

Valkokankaalla vuosikymmenet viihtynyt näyttelijä Richard Gere nähdään nyt ensimmäisessä merkittävässä tv-roolissaan, kun draamasarja MotherFatherSon alkaa C Moressa tiistaina 8.10.

BBC:n tuottama MotherFatherSon on kahdeksanosainen draamasarja, jonka keskiössä on rikkoutunut perhe: piinkova yhdysvaltalainen mediamoguli Max (Richard Gere), tämän etääntynyt ex-vaimo Kathryn (Helen McCrory, mm. Peaky Blinders, Harry Potter -elokuvat) sekä heidän poikansa, isänsä vaatimusten alla sortuva Caden (Billy Howle, mm. Syyttäjän todistaja). Max pitää hyppysissään brittipolitiikkaa omistamiensa yhtiöiden kautta. Maxin poika Caden on Maxin suurimman sanomalehden päätoimittaja, mutta taistelu isän hyväksynnästä on kovaa. Caden syöksyy kierteeseen, joka uhkaa tuhota koko perheen.

Lisää sarjan keskushahmoista:

Max (Richard Gere)

Max on teräspohatan poika, joka möi isänsä tehtaat rakentaakseen mediaimperiuminsa. Hän on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista miehistä, jolta pääministerit pyytävät audienssia, koska tietävät hänen kannatuksensa ratkaisevan vaaleja. Ensimmäisessä jaksossa Maxilta tiedustellaankin, onko hän tullut Lontooseen valitsemaan pääministeriä vai tapaamaan poikaansa.

Caden (Billy Howle)

Max on valmistellut Cadenia imperiuminsa perijäksi jo vuosia. Pesti isän omistaman lehden historian nuorimpana päätoimittajana ja hulppea omaisuus ovat kauniit kulissit, joiden takana on onneton nuorimies. Isän asettamat odotukset ja paineet ovat kovat, ja niiden alla murentuva Caden on romahduspisteessä.

Kathryn (Helen McCrory)

Aristokraattiperheeseen syntynyt Kathryn teki uraa journalistina ja hänen nyt jo päättynyt avioliittonsa Maxin kanssa antoi hänelle pääsyn valtaapitävien luo ja politiikan keskiöön. Cadenin romahdus saattaa Kathrynin jälleen yhteen perheensä kanssa.

Maggie (Sinead Cusackja Nick (Paul Ready)

Maxin imperiumia ja mainetta uhkaa kokenut, Maxin omistamasta ja Cadenin luotsaamasta National Reporter -lehdestä ulos savustettu toimittaja Maggie ja tämän entinen kollega Nick. Nick tutkii kadonneen teinitytön tapausta selvittäneen yksityisetsivän murhaa. Maggie lupaa auttaa Nickiä tutkimaan tapausta, mikäli tämä puolestaan auttaa Maggieta nappaamaan Maxin ja Cadinin, joiden hän arvelee sekaantuneen murhaan.

MotherFatherSonin on käsikirjoittanut Emmy-palkittu Tom Rob Smith (The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story).

Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa. Sen jälkeen jaksoja julkaistaan yksi per viikko.

Suosikkisarja Onnelan kolmannen kauden kuvaukset alkaneet tänään – Markuksen roolissa uusi kasvo

ONNELA-KEYVISUAL-1

Menestyssarja Onnela saa joulukuussa jatkoa C Moressa. Uuden tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet tänään Porvoossa ja jatkuvat lokakuun loppuun.

Sarjassa jatketaan tutulla hulvattomalla tyylillä keski-ikäisten ja keskionnellisten päähenkilöiden arjen käsittelyä, eikä katastrofaalisiltakaan käänteiltä vältytä. Uudella kaudella painitaan muun muassa remonttiongelmien kanssa ja Saara (Elena Leeve) on viimeisillään raskaana. Metelle (Anna-Maija Tuokko) ja Markukselle (Max Forsman) päänvaivaa tuottavat lasten harrastusrumba ja ilmastonmuutos.

Max Forsman on uusi Markus 

Sarjassa nähdään uusi kasvo, kun teatterimaailmassa kannuksensa hankkinut Max Forsman hyppää Markuksen saappaisiin Pekka Strangin jäädessä pois. Forsman on tunnettu lukuisista Svenska Teaternin näytelmistä, viimeisimpänä juuri ensi-iltansa saaneen The Play That Goes Wrong -näytelmän pääroolista.

”Odotan innolla kuvausten alkua. Pekan jättämät Markuksen saappaat ovat suuret täytettäväksi, mutta tällaisessa ryhmässä on helppoa ottaa haaste vastaan.”, Forsman kertoo roolista innostuneena.

Muissa rooleissa jatkavat tutut kasvot Eero Ritala, Elena Leeve, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Ohjaajana jatkaa toisen tuotantokauden tapaan Jaakko Saariluoma.

Lokakuun 28. päivä järjestetään kuvauspaikkavierailu, johon tulee kutsu lähiviikkoina.

Onnelan 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa joulukuussa 2019.

Onnelan MTV:lle tuottaa Zodiak Finland Oy.

#onnelasarja

Solsidan – Onnea onkimassa jatkuu uusin jaksoin 6.10. C Moressa, mukana myös uusi pariskunta!

solsidan_s6_4320x3240backdropwide

Ruotsalainen komediaklassikko Solsidan – Onnea onkimassa jatkuu uusin jaksoin 6.10. alkaen C Moressa. Tuttujen naapurusten seuraksi liittyy uudella kaudella uusi pariskunta.

Rakastetun ruotsalaiskomedian Solsidan – Onnea onkimassa uudet, kuudennen tuotantokauden jaksot nähdään Suomen ensi-illassa C More -suoratoistopalvelussa sunnuntaista 6.10. alkaen. Jaksoja esitetään yksi viikossa. Kuudes kausi koostuu kymmenestä jaksosta.

Edellisen kerran Alexin (Felix Herngren), Annan (Mia Skäringer), Felixin (Johan Rhenborg) ja Mickanin (Josephine Bornebusch) tarinoita seurattiin hyvin menestyneessä Solsidan-elokuvassa. Ohjelman edellinen tuotantokausi ilmestyi vuonna 2015. C Moresta löytyvät myös Solsidan aiemmat kaudet sekä Solsidan-elokuva.

Uudella kaudella Alex ja Anna ovat jälleen yhdessä, ja Annan näyttelijänura saa uutta nostetta, kun hän saa pääroolin pukudraamassa. Fredde ottaa sapattivapaata keskittyäkseen – Mickanin harmiksi – harrastuksiinsa. Ove ja Anette (Henrik DorsinMalin Cederbladh) puolestaan päättävät vuokrata talonsa uudella, innovatiivisella tavalla.

Tutun kuusikon seuraksi uudella kaudella liittyy pariskunta Eric ja Suzy.

Eric ja Suzy – yhteisnimeltään Eazy – on paperilla täydellinen ystäväpariskunta Freddelle ja Mickanille. He ovat fiksuja, tyylikkäitä ja sosiaalisia. Mutta Suzylla ja Mickanilla on yhteinen menneisyys: Suzy kiusasi Mickania koulussa. Nyt Mickan joutuu olemaan Suzyn kanssa jatkuvasti tekemisissä ja katsomaan, kuinka hän luovii osaksi Mickanin tuttavapiiriä.

suzy_och_eric_solsidan_s6

Ericin roolissa nähdään koomikko Peter Apelgren (mm. Rouvat ryöstäjinä (Enkelstöten)Lycka till), ja Suzya näyttelee Katia Winter (mm. Sleepy Hollow, Dexter).

Solsidanin uudet jaksot on kuvattu viime keväänä. Sarjasta on tilattu yhteensä kolme uutta tuotantokautta, joista ensimmäinen nähdään siis nyt.

Myös Solsidaniin perustuva kotimainen Onnela palaa uusin jaksoin C Morelle vielä tämän vuoden puolella. Uudet jaksot alkavat C Morella joulukuussa. Luvassa on jälleen hulvattomia ja välillä katastrofaalisiakin käänteitä keski-ikäisten ja keskionnellisten päähenkilöidemme elämässä.

Ohjelman on tuottanut yhteistyössä TV4, C More, FLX ja Jarowskij.

SOLSIDAN – ONNEA ONKIMASSA 6.10. alkaen C More -suoratoistopalvelussa.