Category: AVA

Remontilla rahoiksi alkaa AVAlla ma 9.6. klo 20

e89986_c546ee3272901c3c89d6c596be6d88e0

Uudessa remontti- ja sisustussarja Remontilla rahoiksi 150-vuotias rivitalovanhus saa neljän pariskunnan voimin täysin lattiasta kattoon remontoituja ja sisustettuja asuntoja ihanissa Melbournen maisemissa. Aikaa asuntojen muodonmuutoksen toteuttamiseen on vaivaiset 10 viikkoa! Remontilla rahoiksi alkaa AVAlla ja MTV Katsomossa maanantaina 9.6. kello 20.00.

Remontilla rahoiksi (The Block) on australialainen remonttiohjelmasuosikki, joka nähdään kesällä 2014 AVAlla. Sarjaa on tehty Australiassa jo peräti kahdeksan tuotantokauden verran, ja meillä Suomessa nähdään niistä nyt järjestyksessään viides, joka esitettiin kotimaassaan vuonna 2012.

Sarja käynnistyy maanantaina 9. kesäkuuta ja sitä seurataan AVAlla aina arkisin kello 20.00. Perjantaisin jaksoja nähdään kaksi kappaletta. Voittaja selviää kaksituntisessa finaalijaksossa sunnuntaina 24.8.

Remontilla rahoiksi -sarjassa on aluksi kahdeksan kahden hengen joukkuetta. Parit kisaavat haasteessa, jossa he sisutavat yhden huoneen 24 tunnissa ja 5000 Australian dollarin (reilun 3500 euron) budjetilla. Tuomariston päätöksellä neljä parivaljakkoa voittaa oikeuden päästä käsiksi itse asiaan: 150 vuotta vanhaan taloon, joka on remontoitava ja sisustettava lattiasta kattoon. Huoneet arvostellaan toteutuksesta ja designista, ja kunkin huoneen voittanut pari saa lisää rahaa remonttibudjettiinsa.

Rapistunut talovanhus sijaitsee yhdessä Melbournen parhaista esikaupunkialueista. Pareilla on edessään 10 viikon rutistus, jossa yhden viikon aikana remontoidaan ja sisustetaan yksi tai kaksi huonetta. Yhteensä 52 huonetta laitetaan täysin uuteen uskoon. Kyyneleiltä, hieltä eikä pölyltä voi välttyä, kun aikataulut ja kisan paineet painavat päälle. Lopuksi asunnot huutokaupataan. Asunnoille annetaan tietty varaushinta, jonka yli menevä summa menee kilpailijoille. Suurimmat voitot tehnyt pari saa lisäksi 100 000 Australian dollaria.

Remontilla rahoiksi -sarjan juontaa puuseppä ja tv-kasvo Scott Cam. Tuomaristossa hääräävät sisustuslehti Bellen päätoimittaja Neale Whitaker, kiinteistöguru John McGrath sekä sisustussuunnittelija Shaynna Blaze. Sarja käsittää kaikkiaan 67 jaksoa.

Sadan tonnin taloja rakennetaan 9.5. alkaen

AVAn kesän toinen rakentamiseen keskittynyt uutuussarja on perjantaina toukokuun 9. päivänä alkava, BBC:n tuottama Sadan tonnin talot. Kuusiosaista sarjaa seurataan perjantaisin kello 20.00 kesäkuun 5. päivään asti.

e90015_337b6948b8fe04e176cdb70efcf7071d

Kieran ja Piers auttavat brittejä, jotka unelmoivat omasta talosta.

Sadan tonnin talot -sarjassa seurataan tavallisia brittejä, joilla ei ole varaa ostaa unelmiensa taloa. Itse rakentamalla sellainen on kuitenkin mahdollista saada, mutta se saisi maksaa vain 100 000 puntaa. Rakentajilta vaaditaan kekseliäisyyttä, sillä heillä on kaikki säästönsä pelissä.

Rakentajia auttavat sisustukseen keskittyvän Victoria and Albert -museon kuraattori, arkkitehtuuriin perehtynyt toimittaja-kriitikko Kieran Long sekä arkkitehti Piers Taylor. Kaksikko antaa vinkkejä muun muassa budjetissa pysymiseen liittyvissä asioissa sekä arkkitehtonisissa kysymyksissä. Sadan tonnin talot näyttää, että sisukkuudella, kekseliäisyydellä ja rajatulla budjetillakin pääsee pitkälle!

-Remontilla rahoiksi AVAlla ja MTV Katsomossa 9.6. alkaen arkisin klo 20.

-Sadan tonnin talot AVAlla ja MTV Katsomossa 9.5. alkaen perjantaisin klo 20.

Suurin pudottaja -sarjan avausjakso nousi AVAn katsotuimmaksi ohjelmaksi

1812642

Suurin pudottaja -sarjan sunnuntaina näytetty avausjakso nousi AVAn katsotuimmaksi ohjelmaksi, jos mukaan ei lasketa vuoden 2012 jääkiekon MM-kisoja.

Jaksoa katsoi keskimäärin 238 000 katsojaa. Ohjelma kiinnosti erityisesti naisia, joita oli lähes kaksi kolmasosaa katselijoista.

Sarjan tälle kaudelle valittiin kymmenen paria. Kilpailun pääpalkinto on 30 000 euroa. Finaalissa palkitaan lisäksi 5 000 eurolla kilpailija, joka on pudottanut parhaiten painoaan kotona kisasta putoamisen jälkeen.

http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/suurin_pudottaja

Suurin pudottaja alkaa 30.3. AVAlla: nämä kilpailijat tavoittelevat voittoa

1812642

Ohjelmaan valitut parit ovat sisaruksia, ystäviä, veljeksiä ja aviopareja. Kilpailijat asuvat yhteensä 10 viikkoa Suurin pudottaja -leirillä ja jokaisen kilpailuviikon päätteeksi he valitsevat kuka vähiten painoaan tiputtaneista kilpailijoista joutuu kotiin.

Leirin jälkeen kilpailijat tiputtavat painoaan vielä kotonaan parin kuukauden ajan, kunnes kohtaavat toisensa jälleen finaalipunnituksessa. Neljän ja puolen kuukauden uurastus huipentuu vaa’alla, kun yksi kilpailijoista voittaa itselleen Suurin Pudottaja -tittelin ja 30 000 euroa!

Suurin pudottaja -sarja alkaa dramaattisesti, kun heti ensimmäisesssä jaksossa kaksi kymmenestä parista joutuu jättämään kilpailun. Parit alkavat kuitenkin laihduttaa kotona ja pari, joka tiputtaa painoa enemmän kolmen viikon aikana, pääsee takaisin kilpailuun!

Kauden aikana on luvassa erilaisia haastetehtäviä ja kovaa treenausta – eikä kaudesta selvitä ilman dramaattisia hetkiä ja tunteenpurkauksia.

Suurin pudottaja -finaalissa torstaina 5.6. nähdään kolme kilpailijaa, joista yksi voittaa.

30 000 euroa. Finaalissa myös palkitaan 5000 eurolla kilpailija, joka on pudottanut parhaiten painoaan kotona kisasta putoamisen jälkeen.

Tutustu kilpailijapareihin ohjelman virallisilla kotisivuilla!

Suurin pudottaja nähdään AVAlla sunnuntai-iltaisin sekä maanantaista torstaihin joka päivä klo 21. Sunnuntaisin nähtävä jakso on tunnin mittainen pudotusjakso – ja arkipäivisin ma-to esitettävät jaksot puolen tunnin jaksoja.