Monthly Archives: September 2014

Susanna Laine aloittaa Puoli seitsemän -ohjelman juontajana

susanna_laine_78_medium

Susanna Laine aloittaa Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman juontajana 30. syyskuuta. Hän seuraa tehtävässään Ella Kannista, joka on ollut ohjelmassa Mikko Kekäläisen juontajaparina helmikuusta 2013, kun Marja Hintikka jäi äitiyslomalle.

Laine työskenteli Radio Suomipopin Popstudion juontajana ennen siirtymistään Puoli seitsemän -ohjelmaan. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Nelosen Tuomas ja Juuso Experiencessä juontajana ja toimittajana sekä Big Brotherissa.

He ovat uudet Putous-tähdet – konkareita ja yllätysnimiä

putouskansi2014-data

Uudet Putous-tähdet on viimeinkin julkistettu. Syksyllä ohjelmaa tähdittää kahdeksan upeaa näyttelijälahjakkuutta, ja juontajana toimii koko kansan tuntema suosikkinimi.

Putous starttaa uudistuneena 11. lokakuuta uusin tähtinimin. Putouksen tuoreessa näyttelijäkattauksessa on mukana niin kaikkien tuntemia konkareita kuin tulevaisuuden megastaroja, jotka astuvat nyt Putouksen tähtitehtaaseen. 

Putouksen estradille astuu kahdeksan näyttelijää: Mari Perankoski,Antti HolmaEssi HellénJoonas NordmanKari KetonenNiina KoponenVille Tiihonen ja Jenni Kokander. Ohjelman juontaaHeikki Paasonen, joka saa nyt tilaisuuden osoittaa myös näyttelijänlahjansa!

Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow pysyy alkavallakin kaudella juurillaan. Sketsihahmokilpailu on ohjelmassa tärkeässä roolissa, lisäksi mukana tuttuun tapaan muun muassa Viikkokatsaus, Tulikoe ja livesketsit. Mutta koska Putouksesta on kyse, ikinä ei kuitenkaan tiedä mitä ohjelma tuo tullessaan – näyttelijätkin joutuvat varautumaan yllätyksiin suorassa lähetyksessä.