Monthly Archives: December 2017

Comebackeja ja poikarakkautta! Uuden Päivän kevätkausi alkaa 1. tammikuuta

81c8d2e4545e5be62f39af30b052b538

Kevään jaksoissa on luvassa comebackeja, viikinkejä ja poikarakkautta! Kevätkausi starttaa Yle TV2:ssa maanantaina 1.1. – Yle Areenassa kevään ensimmäiset jaksot ovat katsottavissa jo perjantaina 29.12.

Kevätkaudella nähdään, kuinka Niklas (Kai Vaine, kuvassa) on muuttunut mies. Elina (Sanni Haahdenmaa) näkee hänet uusin silmin ja alkaa lämmetä Niklakselle. Lopulta selviää, että Niklas on sekaantunut rikolliseen rahaan. Tämä vaarantaa myös Elinan, ja seuraukset ovat vakavat.

Sarjan suosikkipari Krista (Thelma Siberg) ja Reino (Aku Sipola) pyrkii toisiaan kohti, mutta esteitä riittää. Yksi niistä on kämppisten vintillä majaileva mysteerinainen. Ei kai se vain ole katsojat kiehumaan saanut Terhi (Vilma Kinnunen)?

Kämpän asukkaista Tomi (Antti Väre) ja Iris (Amelie Blauberg) ajautuvat törmäyskurssille tosi-tv:n maailmassa, kunnes ymmärtävät yhdistää voimansa. Keinoja kaihtamattoman tosi-TV-tuottajan roolissa nähdään Sampo Marjomaa.

Kämppäläisten yhteiseksi huolenaiheeksi nousee lisäksi uusi hankala vuokraisäntä, jonka röyhkeydellä ei tunnu olevan rajaa.

Uusien kasvojen lisäksi Uudessa Päivässä nähdään sarjasta jo poistuneita hahmoja. Yksi heistä on Pentti Ruuskanen (Juhani Laitala), joka suunnittelee muuttoa Espanjasta takaisin Virtaukseen.

Kaksosilla sama ihastus

Virtauksessa alkaa kuhista, kun metsästä löytyy viikinkien riimukivi. Se herättää Teron (Lari Halme) bisnesvaiston ja innostaa hänet puuhaamaan alueelle kokonaista viikinkimaailmaa huvipuistoineen.

Hän värvää hankkeeseen avukseen myös Maijan (Lotta Lehtikari), josta on alkanut kiinnostua muutenkin kuin työnantajana. Maijan kuopus, katsojat hurmannut Aava-tyttö (Valpuri Jokitie) tajuaa sen ja alkaa haaveilla Terosta uutta isää itselleen.

Virtauksen lukiolaisten keskuudessa riittää säätöä. Osku (Atte Reunanen), Maria (Lotta Lehtikevari), Lenni (Joel Bonsdorff) ja Stella (Ronja Alatalo) alkavat kukin seurustella, mutta jokainen väärän henkilön kanssa. Tilannetta varjostaa lisäksi Stellan salaileva käytös.

Kaksoset Kaisla (Eeva Rajakangas) ja Pyry (Toni Nikka) puolestaan ajautuvat törmäyskurssille rakastuttuaan samaan poikaan, Iiroon (Miro Puranen). Kevään lopuksi Iiro tekee valinnan.

Uuden Päivän kevät 2018 on totuttua lyhyempi. Kauden viimeinen jakso esitetään jo 28.3.2018.
Syksyllä sarja palaa ruutuun elokuun lopussa. Pitkää lähetystaukoa helpottaa kesällä nähtävä Uuden Päivän nettisarja.

Sarjan syyskausi päättyy 18.12. klo 20.05 nähtävään erikoisjaksoon Joulun taikaa.

Uuden Päivän kevätkausi 1.1.2018 alkaen Yle TV2:ssa ma-ke klo 20. Jaksot ennakkoon Yle Areenassa perjantaisin.

Simpsonit nähdään FOX-kanavalla

Simpsonit WEB

Huippusuosittu animaatiosarja Simpsonit nähdään FOXilla 31. joulukuuta alkaen. Sarja polkaistaan käyntiin uudenvuodenaattona esittämällä kaikki ensimmäisen tuotantokauden jaksot putkeen.

Simpsonit on tv-historian pisimpään esitetty käsikirjoitettu sarja ja sitä on tehty peräti 29 tuotantokautta. Matt Groeningin luoma Simpsonit on vuosien varrella voittanut muun muassa Emmy-, Annie- ja Peabody-palkintoja ja sarjassa on vieraillut satoja julkisuuden henkilöitä.

Satiirinen piirrossarja kertoo Simpsonin perheestä, johon kuuluu alati ongelmiin ajautuva Homer-isä, rakastettava Marge-äiti, sekä heidän kolme lastaan: jekkujen mestari Bart, luokan priimus Lisa ja taapero Maggie. Kuvitteelliseen Springfieldin kaupunkiin sijoittuvassa sarjassa tapahtuu hullunkurisia asioita, jotka peilaavat ajankohtaisia teemoja ja ilmiöitä. Vakiohahmojen lisäksi sarjassa vierailee myös tähtivieraita viihdealalta ja politiikasta.

Simpsonit alkaa FOXilla su 31.12. (sunnuntaina esitetään kaikki 1. kauden jaksot) ja tämän jälkeen sarja nähdään joka arkipäivä 18.30-20.00

X-Men-maailmaan sijoittuva the Gifted alkaa FOXilla

The Gifted WEB

Jännittävä Marvel-sarjakuvamaailmasta ammentava The Gifted alkaa FOXilla 20. joulukuuta. The Gifted on 20th Century Fox Televisionin ja Marvel Televiosionin yhteistyössä tehty sarja.

FOXillä nähdään 20. joulukuuta alkaen X-Men-maailmaan sijoittuva The Gifted, joka kertoo mutanttigeeniä kantavista kansalaisista ja heidän ahdingostaan lain ikeessä. Sarjan keskiössä on Struckerin perhe, joka joutuu pakenemaan maan alle lasten supervoimien vuoksi.

Reed (Stephen Moyer) ja Caitlin Strucker (Amy Acker) ovat tavallinen pariskunta, jolla on kaksi teini-ikäistä lasta. Eräänä päivänä perheen kuopus Andy (Percy Hynes White) joutuu koulun pahisten kynsiin ja nurkkaan ajettuna hän käyttää yliluonnollisia voimia puolustautuakseen. Peloissaan Andy kertoo siskolleen Laurenille (Natalie Alyn Lind) tapahtumista ja yllätyksekseen kuulee, että myös siskolla on samanlaisia taitoja. Syynä on harvinainen geeni, joka tekee kantajastaan yli-ihmisen. Pian viranomaiset saavat vihiä lasten epätavallisista kyvyistä ja koko perheen on paettava välttyäkseen kiinni jäämiseltä.

Pakosalla Struckerin perhe tapaa muita mutantteja, kuten Eclipsen (Sean Teale), Blinkin (Jamie Chung), Polarisin (Emma Dumont) sekä Thunderbordin (Blair Redford), ja yhdessä ainutlaatuinen ryhmä yrittää saada ihmisten ja mutanttien välille sovinnon.

The Gifted alkaa FOXilla ke 20.12. klo 22.00

Miltä tuntuu, kun kaikki treffit ovat sokkotreffejä? – komediasarja Donna alkaa Yle TV2:ssa 11.1.

9a1f1e2d6e57e63d7aa29b36870ea445

Donna (Alina Tomnikov) on nuori nainen, joka vimmatusti ja räväkästi etsii rakkautta. Avomies, itsekeskeinen fagotisti André (Eero Ritala), jättää hänet yllättäen kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen, ja Donna jää yksin jatkuvaa remontointia vaativaan puutaloonsa. Hän päättää kuitenkin nitistää surunsa ja löytää itselleen unelmiensa prinssin.

Mira (Essi Hellén) on Donnan paras ystävä jo lapsuudesta. Hän opettaa kondiittoreita ammattikoulussa, mutta hänen pääasiallinen intohimonsa on toimia Donnan silminä ja järjestellä hänen asioitaan. Mira yrittää kovasti auttaa Donnaa löytämään sen oikean, mutta usein hän onnistuu vain pilaamaan kaiken.

Tavallista vaikeamman Donnan tehtävästä tekee se, että hän on sokea. Sarjan jaksot punoutuvat Donnan vaihtuvien miesehdokkaiden ympärille ja deittailun raadolliseen maailmaan. Donnan sokeus tuo perinteisiinkin asetelmiin uuden näkökulman: rakkaus on kirjaimellisesti sokea.

Jos yksi aisti puuttuu, niin ovatko muut aistit herkempiä? Mitä kaikkea voi tapahtua Donnan silmien edessä? Donna ei sääli itseään eikä häntä säälitä.

Donna on Mikko Reitalan  ja Heikki Kujanpään käsikirjoittama vinksahtanut versio romanttisesta komediasta. Kujanpää on myös ohjannut sarjan.

Rooleissa myös mm. Miina PenttinenRami RusinenSari SiikanderJuha-Pekka MikkolaAnna-Leena SipiläCelso de la MolinaEero HerranenMiila VirtanenHannes SuominenJani NaumoffLeo HonkonenEeva Soivio ja Matti Onnismaa.

Sarjan on Ylelle tuottanut Production House