Kenet Hjallis Harkimo valitsee markkinointijohtajaksi? – Diili starttaa MTV3-kanavalla 23.9. klo 21 alkaen

e639323_3fd9259c685602027453599ea9de4f11

Suosikkisarja Diili palaa jälleen televisioruutuihin, kun kuudes tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla sunnuntaina 23.9. klo 21. Hjallis Harkimo hakee kansainvälisiä esports-tapahtumia järjestävään yritykseensä markkinointijohtajaa, jonka paikasta 12 lukuisten hakemusten joukosta valittua ehdokasta kilpailevat.

Tällä kaudella Diilissä ollaan esportsin maailmassa, joka on maailman nopeimmin kasvava urheilubisneksen ala ja vakiinnuttamassa myös asemaansa perinteisten urheilulajien rinnalla. Esportsia harkitaan jopa uudeksi lajiksi vuoden 2014 Pariisin olympialaisiin. Ohjelman kymmenen jakson aikana kilpailijat näyttävät taitonsa mitä moninaisimmissa tehtävissä ja osallistuvat elämänsä vaativimpaan työhaastatteluun. Lopulta uuden urheilubisnesalan ja Starsquad -yrityksen markkinointijohtajan paikkoja on tarjolla vain yksi.

Ketkä saavat potkut ja kuka tekee elämänsä työsopimuksen? Näissä päätöksissä Hjallis Harkimon luotsaamassa johtoryhmässä auttavat neuvonantajat Joel Harkimo ja Riia Martinoja.

Diili MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 23.9. klo 21 alkaen.
Katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Diilin MTV:lle tuottaa Warner Bros.