Parketti kutsuu! – Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla 16.9. klo 19.30

e639281_eb387dfa6de054cb5fa602d737844582

Tanssin taiasta nautitaan jo huikean 11. kauden myötä. Kymmenen uutta tähtiparia ovat valmiina heittäytymään tanssinumeroissaan Suomen kansalle, kun Tanssii Tähtien Kanssa käynnistyy MTV3-kanavalla esittelyjaksolla sunnuntaina 16.9. klo 19.30. Livelähetysten pyörteisiin päästään heti seuraavana sunnuntaina klo 19.10.

Ohjelman juontajina ja tanssijoiden tukena läpi kauden toimivat tuttuun tapaan Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Tuomaristossa istuvat tällä kaudella puheenjohtajana toimivan Jukka Haapalaisen rinnalla Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

Aloitusjaksossa heittäydytään Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuuden hulinaan ja tutustutaan paremmin kymmeneen upeaan tähtioppilaaseen. He ovat Aino-Kaisa Saarinen, Edis Tatli, Aki Linnanahde, Lotta Näkyvä, Tuure Boelius, Marita Taavitsainen, Hannes Suominen, Marja Hintikka, Pekka Pouta ja Jaana Pelkonen. Toisessa jaksossa parit nähdään parketilla ensimmäisessä suorassa lähetyksessä cha chan, tangon, valssin ja jiven pyörteissä.

Kauden aikana päästään seuraamaan myös erillistä hyväntekeväisyyslähetystä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa, joka esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkona 31.10. Tästä erikoislähetyksestä tiedotetaan lisää myöhemmin.

Tuija Tähtien Kanssa lauantaisin klo 21.30

mtv.fi/tanssiitahtienkanssa
#MTVTTK
facebook.com/TanssiiTahtienKanssa
twitter.com/MTV3TTK
instagram.com/tanssiitahtienkanssa

MTV:lle Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuottaa Banijay Finland.