Ex-Onnelliset palaa MTV3-kanavalle 2. tuotantokauden uusilla jaksoilla maanantaina 1.10.

e640646_cfc4c855b19dc0141b0c130a7bd3c1af

Katsojien rakastama Ex-Onnelliset jatkuu 2. tuotantokauden jaksoin MTV3-kanavalla maanantaisin 1.10. alkaen. Johanna Vuoksenmaan komediallinen draamasarja kertoo eronneille lapsiperheille rakennetussa Eroasunnot-taloyhtiössä asuvista ihmisistä. Kakkoskaudella keskiössä ovat laajenevat eroperheet haarautuvan rakkauden haasteineen, ja vanhojen asukkaiden lisäksi tapaamme joukon uusia asukkaita.

Toisen kauden alkaessa talo on ollut asuttuna kaksi vuotta eli edellisen kauden päätösjaksosta on aikaa kulunut noin 1,5 vuotta. Ensimmäisen kauden asukkaat ovat eri tavoin asettuneet uuteen elämäntilanteeseensa ja eron ensivaiheen shokkireaktiot ovat ohi, mutta uusi elämänvaihe tuo eteen uusia haasteita.

Kakkoskaudellakin nähdään yksi variaatio tuoreesta erosta kun taloon muuttaa uusi eronnut pari, Hanna ja Paavo, liikuntavammaisen teini-ikäisen Aapo-poikansa (Halti Toppinen) kanssa. Uuden perheen vanhempia näyttelevät Karoliina Blackburn ja Onnela-komediasarjasta parhaan miesnäyttelijän Venlan voittanut Eero Ritala.

Uudella kaudella Kekkosten perheessä Laura (Miia Nuutila) tasapainoilee uran ja äitiyden välillä ja yrittää elää todeksi omaa idealistista ajatustaan onnellisesta erosta. Ikävä kyllä Laurakaan ei ole immuuni inhimillisille osattomuuden tunteille, joita Kallen (Mikko Nousiainen) ja Oonan (Ria Kataja) rakkaus seinän toisella puolella herättää. Reija (Anna-Leena Sipilä) ja Antti (Jarkko Pajunen) ovat palanneet yhteen, mutta heidän kohdallaan ruuhkavuodet jatkuvat, mistä pitävät huolen kaksi 1-vuotiasta vesseliä: Reijan ja Antin Reino sekä Sini-Marjan (Saija Lentonen) ja Antin Luukas. Taloudelliset ongelmat tuovat arkeen lisäkierrettä.

Suvianna (Essi Hellén) seurustelee yhä Azorin (Deogracias Masomi) kanssa ja asuu asuntonsa isommassa puolikkaassa. Tuomas (Samuli Niittymäki) on muuttanut maalle viljelemään lanttuja ja kasvattamaan lampaita, joten esikouluikäinen Tähtisumu elää kahden kodin välillä kulkevan erolapsen arkea. Tuomaksen isä Erik (Antti Virmavirta) on erakoitunut poikansa entiseen asuntoon tultuaan Rakelin (Jaana Saarinen) hylkäämäksi. Arton ja Suviannan ystävyys ja yhteinen yrittäjyys on syventynyt entisestään ja Pirittakin (Jonna Järnefelt) on puhjennut kukkaan nuoren poikaystävänsä kanssa, mutta vaihdevuosivaivat ja henkinen levottomuus kalvavat mieltä.

Ex-Onnelliset MTV3-kanavalla ja Katsomossa maanantaina 1.10. klo 21 alkaen.
Ex-Onnellisten 1. ja 2. tuotantokausi ovat kokonaisuudessaan katsottavissa C More- suoratoistopalvelussa.
Ex-Onnelliset on MTV:lle tuottanut Dionysos Films.