FTW Live tuo suoraa peliviihdettä perjantaisin Kakkoselle

81eb5d69c68b8a65ca8794c9a0bb70aa

FTW Live on kilpailullinen,viihteellinen sekä yhteisöllistävä peliohjelma, jota luotsaa Aleksi “MrJallu101” Koli. Lähetykset alkavat Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa 12.10. klo 22.00.

FTW Live tuo suositun FTW-pelitiimin televisioon. Perjantaisin suorissa lähetyksissä nähdään selostettua kilpailumuotoista pelaamista: katsojista ja tubesta taitavimmat sekä pelikentiltä tutut kasvot pelaavat keskenään.

“Hienoa päästä tekemään tällaista kokonaisuutta, joka yhdistää pelimaailmaa ja tubemaailmaa. Tämä on kasvava ilmiö ja tässä on kiinnostavaa olla mukana, livenä”, juontaja Aleksi “MrJallu101” Koli sanoo.

MrJallu101:n lisäksi jokaisessa lähetyksessä on mukana vaihtuva tunnettu asiantuntijavieras, joka avaa pelattavan pelin syvempiä tasoja. Syksyn vieraita ovat mm. Jenny Kåla, Tom “Stonde” Glad ja ZoneVD. Ensimmäisen jakson vieras on Pauli “M00nForrest” Anttila.

Syksyn aikana lähetyksissä pelataan joka kerta eri peliä, jonka osallistujat ovat valikoituneet FTW:n ja eri peliyhteisöjen järjestämistä karsinnoista. Myös katsojilla on karsintojien kautta mahdollisuus osallistua peleihin, ilmoittautua voi Discordissa.

Avausjaksossa 12.10. pelataan PUBG:tä. Mukana pelaamassa on tubettajista muodustava All Stars -joukkue ja edellisten turnausten voittajajoukkueet.

FTW Liven toisessa jaksossa (19.10.) pelinä on Fortnite. Tuolloin 20 nelihenkistä squadia pelaa toisiaan vastaan. Kaikkia squadeja johtaa tubettaja. Syksyn aikana vuorossa ovat mm. Overwatch, CS: Go ja Rainbow Six Siege.

FTW Live 12.10. alkaen perjantaisin klo 22.00 Yle TV2:ssa, Yle Areenassa sekä Yle FTW -YouTube-kanavalla.