Jussi Heikelän isännöimä viihteellinen talk show perkaa kuluvan viikon puheenaiheet – Heikelä syndrooma MTV3-kanavalla torstaisin 25.10 klo 21 alkaen

e642311_86b4a3c1a4c7af0692f49527b8d7e408

Heikelä Syndrooma on ajankohtainen, viikoittainen viihteellinen talk show, joka skalpeeraa viikon tärkeimmät uutisotsikot, somekohut ja puheenaiheet. Jussi Heikelän isännöimä ohjelmauutuus nähdään MTV3-kanavan torstai-illoissa 25.10 alkaen.

Heikelä syndroomalle mikään aihe ei ole tabu. Ohjelma kokoaa joka viikko yhteen ajankohtaiset vieraat älykkäimpään ja älyttömimpään keskusteluun saman pöydän ääreen. Studioon Heikelän kanssa saapuu keskustelemaan joukko vaihtuvia ja mielenkiintoisia vieraita.

Jussi Heikelä on 42-vuotias mediapersoona, joka on syntynyt Turussa, mutta on eheytynyt helsinkiläiseksi. Hän on tehnyt työkseen viihdettä 25 vuotta elokuvissa, televisiossa, lehdissä ja radiossa. Heikelä tunnetaan räväkästä tyylistään sekoittaa asiaa ja viihdettä. Häntä ärsyttää kyynikot, mielensäpahoittajat, besserwisserit ja ammattityrmistyjät. Heikelä haluaa isännöidä erimielisten vieraidensa avulla avointa keskustelua.

”Talk show on televisioviihteen Rolls Royce. Aion tehdä sitä terrierimäisellä otteellani asiaviihdettä läskiksi lyöden. Aiempi Sääntö-Suomi -ohjelmani muutti monta yhteiskunnallista asiaa, ja tavoitteeni Heikelä syndrooman suhteen on vain kiihdyttää tahtia”, kertoo Jussi Heikelä.

Heikelä syndrooma -ohjelman elementtejä ovat viihteelliset uutiskatsaukset, aivonystyröitä kutkutteleva keskustelijakaarti sekä Heikelän tekemät intiimit erikoishaastattelut. Ohjelmassa annetaan ääni myös kansan syville riveille ja provokaattoreille. Heikelä Syndroomassa argumentoidaan tosissaan ja tunteella, mutta ei silti pelätä läskiksi lyömistäkään.

Perinteisen studiobändin sijaan talk show’ssa nähdään freestylerapin kuningas Freerap Crew’n MC Solonen. Tomi Solonen (artistinimeltään Solonen) on rap-artisti sekä radiojuontaja Lyömättömät Show’ssa Ylex:llä. Tämä rapin Suomen mestari (Rap SM 2002) kiertää aktiivisesti ympäri Suomea viihdyttämässä kanssahengittäjiään improvisoiduilla riimeillänsä. Ote musiikin tekemiseen on röyhkeän suorasukainen ja yleisö ei säästy roisiltakaan huumorilta. MC Solonen kuuluu legendaariseen Freerap Crew:hun, jonka muita jäseniä nähdään Heikelä syndroomassa vierailevina artisteina.

Heikelä syndrooma MTV3-kanavalla torstaisin 25.10. klo 21 alkaen.

Heikelä syndrooman MTV:lle tuottaa Gimme Ya Wallet.