MTV3-kanavan Lotto-lähetyksissä nähdään uudet juontajat 6.10. alkaen

4c86e2fe-e7e8-4928-92cf-dbc26e5d34aa-w_576_h_2000

Lottoarvontaa jännitetään uusien juontajien johdolla 6.10. alkaen Jasmin Hamidin siirtyessä äitiyslomalle. Lottoarvonnan suora lähetys tulee tuttuun tapaan Kymmenen Uutisten jälkeen MTV3-kanavalla.

Äitiyslomalle jääneen Jasmin Hamidin tilalla uusina lottojuontajina aloittavat radiosta tuttu Suvi Hartlin sekä näyttelijä Tuukka Raitala. Hartlin ja Raitala ovat entuudestaan tuttuja Veikkauksen pelien arvontaohjelmista. Raitala on juontanut Keno-lähetystä vuosina 2010-2015 ja Hartlin taas oli Veikkauksen Naapurit-pelin juontaja vuosina 2014-2016.

– Suvissa ja Tuukassa yhdistyvät pirteä olemus ja rautainen ammattitaito kameran edessä. He ovat juuri oikeita henkilöitä välittämään lauantai-illan tunnelmaa, kun suomalaiset jännittävät unelmiensa toteutumista, MTV Oy:n vastaava tuottaja Juho Ukkonen sanoo.

Lottoarvontoja on voinut jännittää tv-ruudulta jo vuodesta 1971 lähtien. Suositun koko kansan Loton juontajat ovatkin olleet suomalaisten mielenkiinnon kohteena vuosikymmenten ajan. Pitkästä aikaa lottostudiossa nähdään myös miesjuontaja. Edellisestä kerrasta on kulunut jo yli kymmenen vuotta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä uusiin, energisiin lottojuontajiin, jotka kumpikin ovat juontaneet Veikkauksen pelien arvontalähetyksiä myös aiemmin. Heille Veikkauksen merkitys on jo entuudestaan tuttu ja sydäntä lähellä oleva asia, Veikkauksen onnenpelien liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö iloitsee.

Lottoarvonta esitetään suorana lähetyksenä lauantai-iltaisin Kymmenen Uutisten jälkeen MTV3-kanavalla. Syksyllä lottolähetysten juontajina jatkavat myös Miia Kekkonen sekä Netta Laurenne, joka sijaistaa vanhempainvapaalla olevaa Johanna Heliniä.