Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys suorana MTV3-kanavalla ke 31.10. klo 20.00

e642061_78203b86d668651015e744282c1adf1a
Tähtitanssijat ja Suomen upeimmat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Kaksituntinen hyväntekeväisyysjakso nähdään MTV3-kanavalla suorana lähetyksenä keskiviikkona 31.10. klo 20 alkaen.

Lämminhenkisessä ja tunteita herättävässä suorassa lähetyksessä kuullaan julkisuudesta tuttujen henkilöiden kokemuksia läheisen sairastumisesta syöpään, katsotaan pysähdyttäviä syöpäpotilaiden tarinoita ja perehdytään tärkeään syöpätutkimukseen. Illan aikana tanssitaan hyvän asian puolesta, kannustetaan lahjoittamaan syöpätutkimukseen ja nautitaan kotimaisten artistien upeista musiikkiesityksistä.

Mukana lähetyksessä ovat mm. Anna Puu, Juha Tapio, Lauri Tähkä, TTK-tuomarit Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg sekä edelliskauden voittajapari Anna-Maija Tuokko ja Matti Puro. Suoran lähetyksen juontaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tutut juontajat Mikko Leppilampi ja Vappu Pimiä.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja Katsomossa 31.10. klo 20-22. Katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Luvassa on vuoden koskettavin tv-show, jossa kerätään varoja kotimaiselle syöpätutkimukselle ja syöpätutkijoille. Maanlaajuista Roosa nauha -päivää vietetään tänään.

Ohjelma tehdään yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa.

mtv.fi/tanssiitahtienkanssa
#MTVTTK
facebook.com/TanssiiTahtienKanssa
twitter.com/MTV3TTK
instagram.com/tanssiitahtienkanssa