Putous kiilasi syksyn toiseksi katsotuimmaksi viihdeohjelmaksi heti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman jälkeen

e643971_dbec666445b654217a6e5202135738e9

MTV3-kanavan kestosuosikit Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa ovat syksyn katsotuimmat viihdeohjelmat. Putousta seurasi lauantaina huikeat 1,3 miljoonaa suomalaista ja se oli illan katsotuin ohjelma!

MTV3-kanavalla esitetty Putouksen avausjakso kahmi 814 000 keskikatsojamäärän ja ohjelmaa seurasi illan aikana huikeat 1,3 miljoonaa suomalaista! (•) Putouksen 10. kauden avausjakso starttasi vauhdikkaasti käyntiin uudistuneen tähtikaartin johdolla, kun estradilla nähtiin lahjakkaat näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen, Mikko Penttilä, Terhi Suorlahti, Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen ja Christoffer Strandberg sekä juontaja Roope Salminen.

— Katsojat ottivat Putouksen jälleen riemulla vastaan, erityisesti sketsihahmokisa on aina odotettu tapaus. Putous on osoittanut myös jälleen uusiutumisvoimansa, uudet näyttelijät heittäytyivät mahtavasti osaksi upeaa Putouksen jatkumoa. Kymppikauden merkeissä on ilo kiittää myös edellisten kausien esiintyjiä ja tekijätiimejä. Tästä on hienoa jatkaa Putouksen juhlakautta, MTV:n vastaava tuottaja Hanna Kortti iloitsee.

MTV:n alkusyksy on ollut erittäin vahva ja erityisesti koko perheen viihdeohjelmat nauttivat katsojien suosiosta. Putous oli erityisen suosittu kouluikäisten lasten ja heidän vanhempien parissa: 7-17-vuotiaista tv:n katsojista 80 % katsoi Putousta, vanhemmistakin yli puolet (•). Katsomossa ohjelma on kerännyt jo 50 000 käynnistystä (Lähde: Adobe Analytics). Ohjelma herätti eilen myös valtavaa kiinnostusta sosiaalisessa mediassa Putouksen ollessa lauantai-illan puhutuin tv-ilmiö (MTV:n sometv-mittari).

Odotetussa sketsihahmokilpailussa nähtiin uudet ihastuttavat hahmot kun Afrorobotti, Barbie de Voro, Carjaleena Piirakka, Make-vauva, Mimmu, Pieru, Taika-Pasi ja Yleis-Sirpa pääsivät vihdoin esittäytymään suurelle yleisölle.
Putous MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 20.10. klo 19.30 alkaen.
Putous on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

OHJELMASIVUT: mtv.fi/putous
#putous
Facebook: facebook.com/Putous
Twitter: twitter.com/MTVPutous
Instagram: instagram.com/mtvputous

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

• Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 4+ vuotiaat, tavoittavuus = väh. 3 min yhtäjaksoista katselua

MTV:n ylivoimaisen syksyn lukuja
MTV:n alkusyksy on ollut todella vahva. Se on Suomen kirkkaasti katsotuin tv-yhtiö, lähes 30% katseluosuudella (10-54 -v, koko vrk). Kaupallinen katseluosuus on täysin omaa luokkaansa; lähes 44% (10-54 -v, prime time). MTV:n kanavat ovat syys-lokakuussa tavoittaneet viikoittain keskimäärin huimat yli 4,2 miljoonaa suomalaista ja on näin ollut tavoittavin tv-yhtiö Suomessa.
Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 1.9.- 20.10.