Ensitreffit alttarille tulee myös ensi vuonna – haku ohjelmaan on jo käynnissä

e643870_f224a50f4182e657ce0f9c7afa91bc17

Suursuosikiksi kasvanut Ensitreffit alttarilla -ohjelma nähdään AVAlla myös ensi vuonna. Haku täysi-ikäisille avioon haluaville on nyt auki osoitteessa mtv.fi/haemukaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmalla on useammassa maassa poikkeuksellisen vahva jalansija omassa rakkausrealitygenressään. Ohjelmaan mukaan lähtevien rohkeiden matkaa seurataan aina hetkistä ennen alttaria siihen saakka, kun pari tekee päätöksen, jatkavatko he liittoaan ohjelman kuvausten jälkeen. Yhteen jääneille pariskunnille on vuosien mittaan syntynyt vauvojakin. Asiantuntijoiden valinnat toisilleen sopivista henkilöistä ovat olleet onnistuneita ja todellisia rakkaustarinoita on syntynyt jokaisella kaudella.

Ohjelman viides kausi on vielä käynnissä AVAlla ja keskustelu ohjelman ympärillä käy kuumana. Suosittu ohjelma saa jatkoa ja tosissaan elämänkumppania etsivien haku ohjelmaan on auki osoitteessa mtv.fi/haemukaan.

Viidennen kauden päätösjakso AVAlla 6.11.

Viidennen kauden vihkiparien päätökset jatkosta nähdään AVAlla 6.11. klo 21. Jakso aukeaa Venetsiaan esikatseluun 2.11. ja päätökset avioliittojen jatkumisesta ovat embargolla ohjelman esitystahdin mukaisesti.

Viidennen kauden parit ovat:
Rosa ja Eetu
Miina ja Heikki
Sini ja Vesa

Ensitreffit alttarilla, kausi 5 jatkuu vielä AVAlla ja Katsomossa tiistaisin klo 21. Ohjelma katsottavissa myös C Moressa.