Joulukuun Toivotut: Hevonen on pop – Histamiini voitti joulukalenteriäänestyksen ylivoimaisesti!

bfdb08707901f902308da1dabb83b5d9

Hevonen on pop – Histamiini voitti joulukalenteriäänestyksen ylivoimaisesti! Nostalginen joulukalenteri saapuu joulukuussa Areenaan.

Ylen joulukalenteriäänestys päättyi 26.11. klo 9.00 ja ylivoimaisella äänten enemmistöllä voittajaksi on julistettu Histamiini. Toivottu Histamiinin joulukalenteri vuodelta 1980 tulee katsottavaksi Areenaan 1.12.2018. Sarja jää Areenaan pysyvästi, siispä myös tulevina vuosina kavioiden kopina vie jouluun!

Joulukuun ensimmäisenä päivänä julkaistaan myös Svenskan joulukalenteri vuodelta 1998: Julkalendern: Den vita haren (Valkoinen jänis).

Tiistaina 18.12. sorakuormat ja sakeat tunteet alkavat liikkua Areenassa, kun Jukka Mäkisen ohjaaman Pirunpelto-sarjan kaikki kaudet julkaistaan joululahjana katsojille. Kaudet ovat katsottavissa vuoden ajan julkaisupäivästään.

Yle Svenskan joululahja katsojille on Jaakko Pakkasvirran ohjaama, Bo Carpelanin romaaniin perustuva kolmeosainen trillerisarja Vandrande skugga. Sarja julkaistaan niin ikään 18.12. Areenaan.

Histamiinin joulukalenteri

Histamiinin ja tallitonttu Rämäkän luo tupsahtaa noitaneiti Anelma Unelma. Joulua odotellessa sattuu ja tapahtuu. Minne katoaa valo ja miksi noitaneidin lentopannu ei toimi?

Kolmikko tutustuu myös erilaisiin eläinystäviin. Tallin tapahtumat ovat välillä niin jännittäviä, että Histamiinin harja kihartuu. ”Mikä on tämä veikeä aika? Miten ois pieni joulun taika?”

Histamiinin joulukalenteri on TV1 Lasten ja nuorten toimituksen tuotanto vuodelta 1980.

Sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Areenaan 1.12.2018

Julkalendern: Den vita haren (Valkoinen jänis)

Valkoinen jänis on joulukalenterisarja vuodelta 1998. Usean suomenruotsalaisen näyttelijän tähdittämä sarja kertoo sisilialaisesta jänisperheestä. Isäjänis, jonka joulupukki on valinnut eläinten joulurauhan julistajaksi, joutuu mustien lintujen ryöstämäksi. Äitijänis ja kolme lasta etsivät isää matkaten Sisiliasta aina Lappiin asti kannoillaan kaksi tonttua.

Näyttelijöinä mm. Paul Olin, Birthe Wingren ja Sixten Lundberg.

Sarja julkaistaan kokonaisuudessaan Areenaan 1.12.2018