Katsojien suosikki Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen 24.1. – ovensa yökyläilylle avaavat mm. Jorma Uotinen ja Kaija Koo

e648136_b5d03751261454c7b36233aac3ee5c02

Laukut on pakattu, pyjamat silitetty ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Yökylässä-sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään yllättäviä puolia meille kaikille tutuista ihmisistä ja keskusteluissa paneudutaan mm. rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat tällä kertaa Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Jorma Uotinen, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu, Antti Rinne ja Tiina Jylhä. Uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla torstaina 24.1. klo 21.

Kultaisella Venlalla kahdesti palkittu ja juuri kolmannen kerran ehdolle valittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen henkilöiden koteihin keskelle heidän elämää ja arkea.

“Meillä kaikilla on ennakkoluuloja toisistamme, ja ainakin julkisuudessa työtään tekevät ihmiset kärsivät poikkeuksetta omasta, latteasta julkisuuskuvastaan. Mulle Yökylässä on ohjelma, missä päähenkilöt, mukaan lukien minä, saavat kerrankin tulla nähdyiksi sellaisena mitä oikeasti ovat, jos he vain uskaltavat luottaa itseensä ja kohtaamiseemme”, kertoo Veitola ohjelman teosta.

Maria toivookin, että ihmiset uskaltaisivat yökyläillä enemmän toisten luona.

“Mä uskon keskusteluun ja siihen, että kun me eri tavoin elävät ja ajattelevat ihmiset vietämme aikaa yhdessä ja vaihdamme ajatuksiamme, myötätunnon ja ymmärryksen määrä tässä maailmassa lisääntyy. Toivottavasti ohjelma inspiroi myös katsojia keskustelemaan – ja vaikka yökyläilemään – jonkun vieraalta tuntuvan ihmisen kanssa ja luona”, hän jatkaa.

“Tää kausi on yhtä mahtava kuin aikaisemmatkin. Ihmiset on niin ainutkertaisia, niin moniulotteisia ja niin kiinnostavia”, Veitola iloitsee.
Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv:ssä torstaisin 24.1. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

#yökylässä

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman on MTV:lle tuottanut Moskito Televison Oy.