Suomalaiset eturivin näyttelijät tähdittävät Pikku Kakkosen tammikuussa alkavaa uutta lastensarjaa

Lelumesta_KuvaPetteriLappalainen_VT-Ricu(Eero Ritala)Lelu-Lea(Noora Dadu)Roboassari(Aksa Korttila)

Laura Joutsin ohjaama ja Harri Veistisen käsikirjoittama Lelumesta on uusi mainio lastensarja, joka alkaa Pikku Kakkosella 6.1. sunnuntaiaamuisin.  Laadukkaan sarjan rooleissa nähdään mm. Tommi KorpelaKaarina HazardHannu-Pekka BjörkmanJussi VatanenVilma MelasniemiMarc GassotMilla VirtanenSanttu KarvonenSamuli NiittymäkiTume UusitaloRiku Virtanen ja Timo Ruuskanen. Kymmeneosaisessa sarjassa käsitellään ihmiselon ja arjen ongelmia laajalti ja suurella lämmöllä. 

Lelukaupassa työskentelevät liukas myyjä Ricu (Eero Ritala) sekä lelunkeksijä Lelu-Lea (Noora Dadu). Sarjan jokaisessa jaksossa kauppaan putkahtaa mielenkiintoinen uusi asiakas erityisen pulman kanssa. Ongelma ratkaistaan mielikuvitusta käyttäen yhdessä lelurobotin (Aksa Korttila) kanssa. Kaupan asiakkaiksi ilmestyvät mm. avaruuteen suuntaava astronautti, Rouva Presidentti, supersankari Keskinkertaisuusmies, taikuri, kokki ja rallikuski.  

Lelumestan on Pikku Kakkoselle tuottanut Kaiho Republic.