MTV3-kanavalla kilpaillaan jälleen koko Suomen herruudesta Stadi vs. Lande -ohjelmassa 25.1. klo 20 alkaen

e648437_bd11df31e03c5e5de4107d2380da4562

Stadilaiset ja landelaiset pääsevät ottamaan mittaa toisistaan, kun Stadi vs. Lande -ohjelman kolmas kausi käynnistyy tammikuussa MTV3-kanavalla. Nyt hulvattoman visailuohjelman estradilla nähdään myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

Ohjelman kolmannella tuotantokaudella pelissä on jälleen koko Suomen herruus, kun landen ja stadin joukkueet kisaavat vastapuolen alueen tietämyksestä. Panoksena kisassa on tälläkin kertaa tavoiteltu finaalikierrospaikka, annos gloriaa ja houkutteleva matkapalkinto. Visailussa tahtipuikkoa heiluttavat lempeän nokittelun mestarit Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg.

— Olen todella innoissani tästä uudesta kaudesta. Taas saatiin studioon mitä mielenkiintoisimpia joukkueita, jotka omalla omaleimaisella tavallaan peilaavat Suomen maata ja sen ominaispiirteitä. Erityisen mahtavaa on juontaa tätä torikokousta huumorin emeritusprofessorin Jaska Saariluoman kanssa, toteaa ohjelman toinen juontaja Kalle Lamberg.

Ohjelman kolmas kausi starttaa vauhdikkaalla Julkkis-erikoisjaksolla, jossa toisistaan ottavat mittaa neljä joukkuetta, kaksi stadista ja kaksi landelta. Stadin puolella kisaamassa nähdään Helsingin apulaispormestari Nasima Razmyar, juontaja-toimittaja Vappu Pimiä sekä Radio Helsinginkin aalloilta tuttu Laura Friman. Toisessa stadin joukkueessa voittoa tavoittelevat Leijona-maalivahti Noora Räty, liikemies Hjallis Harkimo sekä urheiluguru Kaj Kunnas. Landen puolella taistoon käyvät näyttelijät Timo Lavikainen ja Linda Wiklund sekä säämies Pekka Pouta. Toisessa lande-joukkueessa stadi-tietämystään testaavat puolestaan artistit Erika Vikman, Hanna Pakarinen ja Eini.

Ensimmäinen jakso 25.1. klo 20

Ensimmäinen erikoisjakso kokoaa yhteen yllättävän kattauksen julkkiksia selvittämään, kumpi on parempi Stadi vai Lande? Panokset ovat kovat, sillä pelissä ei ole vain oma vaan koko oman kotiseudun maine. Tiukka taistelu nähdään MTV3-kanavalla 25.1. klo 20.

Stadi vs. Lande MTV3-kanavalla perjantaisin 25.1. klo 20 alkaen.

Stadi vs. Lande -ohjelman MTV:lle on tuottanut Rabbit Films.