Yökylässä Maria Veitola tavoitti yli miljoona suomalaista — Uuden kauden avausjakso rikkoi ennätyksiä

e651482_e755211e06885568cf75733b48988d87

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman neljäs tuotantokausi käynnistyi huippuluvuin. Torstai-iltana esitetty avausjakso tavoitti miljoona suomalaista ja se oli ohjelman kaikkien kausien katsotuin jakso. Maria Veitolan ja Jorma Uotisen lämminhenkinen kohtaaminen aiheutti ilahtuneita reaktioita kotikatsomoissa ja sosiaalisessa mediassa.

Kultaisella Venlalla kolmesti palkittu Yökylässä Maria Veitola jatkaa katsojien supersuosikkina myös uudella kaudellaan. Eilen illalla esitetty avausjakso tavoitti yli miljoona suomalaista ja se sai keskikatsojamääräkseen 692 000 katsojaa. Kyseinen jakso oli Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaikkien aikojen katsotuin jakso. Avausjaksoa on katsottu mtv-palvelussa jo lähes 30 000 kertaa.

Eilisessä avausjaksossa Maria Veitola yökyläili Jorma Uotisen luona hulppeasssa kaupunkiasunnossa ja samalla suomalaiset pääsivät kurkistamaan taiteilijan omalaatuiseen arkeen. Jaksossa tavattiin myös Helena Lindgren ja muisteltiin entisen pariskunnan yhteistä taivalta. Somessa sympaattista avausjaksoa kehuttiin hauskaksi ja lämpimäksi. Myös Jorma Uotisen valloittava persoona sai osakseen suitsutusta. Yökylässä Maria Veitola oli viikon twiitatuin ohjelma.

— Olen niin onnellinen saadessani kokea sen, että kahden ihmisen kiireetön kohtaaminen kiinnostaa suomalaisia katsojia näin laajalti. Suurkiitos kuuluu tietysti mestari Jorma Uotiselle, joka halusi avata sydämensä ja kotinsa ovet meille kaikille. Tämä oli kuitenkin vasta alkua, sillä vielä on luvassa yhdeksän keskenään aivan erilaista, mutta yhtä hienoa yökyläilyä. Ensi viikolla tapaatte upean Kaija Koon, Maria Veitola iloitsee.

Yökylässä-sarjan neljännellä tuotantokaudella nähdään yllättäviä puolia meille kaikille tutuista ihmisistä ja keskusteluissa paneudutaan mm. rohkeisiin valintoihin, miljoonatuloihin ja steroideihin. Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat vielä Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu, Antti Rinne ja Tiina Jylhä.

Seuraavassa jaksossa yökyläillään Kaija Koon kotona

Toisessa jaksossa (31.1. klo 21) päästään sukeltamaan supersuositun suomalaisartistin arkeen. Upea Kaija Koo ottaa Marian mukaan työpäiväänsä ja vie hänet lopuksi mökilleen, jossa tanssitaan villi tulitanssi ja puhutaan menestyneen naisen mahdollisuuksista löytää rakkautta.