Kenen kotona? -ohjelma nyt MTV3-kanavalla 5.3. alkaen ­– Tuija Pehkonen arvuuttaa jälleen kenen kotona milloinkin ollaan

e650525_e3aff7bc9774ace5f30aff93e4503b03

Neljä toisilleen tuntematonta asukasta vierailee toistensa kodeissa yrittäen arvata, kenen kotona milloinkin ollaan. Toisistaan he tietävät vain nimen ja ammatin. Voiko pelkän ulkoisen olemuksen ja ammatin perusteella arvata, miten kukakin asuu? Tämä selviää jälleen MTV3-kanavan Kenen kotona? -sarjan toisella tuotantokaudella tiistaisin 5.3. klo 20 alkaen.

Kenen kotona? -ohjelma saa jatkoa 12 jakson verran. Ohjelma siirtyy toisella tuotantokaudella AVAlta MTV3-kanavalle. Tuija Pehkosen juontama ohjelma haastaa katsojat leikkimieliseen kilpailuun, jossa arvuutellaan mikä koti kuuluu kenellekin.

Kun kaikki kodit on nähty, paljastetaan kunkin kodin asukas. Luvassa on yllätyksiä niin kilpailijoille kuin katsojillekin. Samalla päästään kurkistamaan, miten suomalaiset asuvat, ja poimimaan parhaat sisustusideat omaan käyttöön.

“Jo ensimmäisellä Kenen Kotona? -kaudella innostuin hurjasti tästä ohjelmasta ja suomalaisten koteihin kurkistelemisesta. Miten koukuttavaa ja inspiroivaa nähdä, miten ihmiset asuvat ja sisustavat. On myös hauskaa arvailla tarinoita kotien yksityiskohtien takana”, Tuija Pehkonen kertoo.

“Toisen kauden kuvauksiin osui myös oma remonttiprojektini, joten ymmärrettävästi oma sisustushuumani oli huipussaan ja sain paljon ideoita uuteen kotiin. Toisella kaudella asuntojen kirjo tulee olemaan ensimmäistä laajempi ja piipahdamme mm. laiva- ja autokodeissa”, Tuija jatkaa.

Osa 1.
Kausi 2, 1/12. Toisen kauden aloitusjakso on yllätyksiä täynnä, kun etsivät Vares, Palmu ja neidit Fisher ja Marple pääsevät vauhtiin! Kenen kodissa on salainen keidas, kuka asuu timanttien keskellä?

Kenen kotona? MTV3-kanavalla ja mtv:ssä tiistaisin 5.3. klo 20 alkaen.
Ohjelma katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa.

Kenen kotona? -sarjan MTV:lle tuottaa Fremantle Media Finland Oy.