UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3-kanavalla 15.3. klo 20

e651868_809d1cecbd4ea78afd48d55fdd191535

Suoran UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksen juontavat Jaakko Saariluoma ja Marja Hintikka

UNICEF Maailman tärkein ilta kokoaa Suomen eturivin tähdet suoraan lähetykseen Telakkastudioilta MTV3-kanavalla perjantaina 15.3. kello 20 alkaen. Lähetyksen juontavat Marja Hintikka ja Jaakko Saariluoma.

Auttaminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! UNICEF Maailman tärkein ilta haluaa naurattaa ja koskettaa, lasten hyväksi.

Illan aikana katsojat saavat nauttia upeista live-esityksistä Suomen kärkiartisteilta. Lisäksi lähetyksessä nähdään liikuttavia tarinoita Malawista, jonne UNICEF matkaa yhdessä näyttelijä Jasper Pääkkösen, huippumalli Alexandra Escatin sekä laulaja Laura Närhen kanssa.

Suoran UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksen juontavat Jaakko Saariluoma ja Marja Hintikka.

“Usein mietin, kuinka etuoikeutettu olen, kun saan nähdä lasteni kasvavan terveinä ja hyvinvoivina. Maailmassa elää juuri nyt miljoonia lapsia vailla hoivaa, kotia tai tulevaisuutta. Meidän velvollisuutemme on auttaa”, Marja Hintikka sanoo.

Luvassa on myös yllätyksiä, joista edes esiintyjät eivät tiedä etukäteen. illan aikana lähetyksessä nähdään muun muassa Jarkko Niemi, Jorma Uotinen, Eino ja Aapeli ja Henna Tanskanen.

UNICEF Maailman tärkein ilta kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman lapsia. UNICEFin kuukausilahjoittajat mahdollistavat pitkäjänteisen työn heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseksi ympäri maailmaa.

”Jokaisessa lahjoittajassa on ripaus sankaria. Vain heidän tuellaan voimme rokottaa lähes puolet maailman lapsista ja rakentaa parempaa huomista. Kuukausilahjoittaja tekee joka päivä hyvää. Esimerkiksi 12 eurolla saadaan poliorokotteet 80 lapselle tai vaikka koulutarvikkeet 30 lapselle”, Suomen UNICEFin pääsihteeri Marja-Riitta Ketola sanoo.
UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3-kanavalla pe 15.3. klo 20.
Ohjelma esitetään suorana lähetyksenä myös mtv-palvelussa sekä C Moressa.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.