Huomenta Suomi siirtyy juhannuksen jälkeen kesäaikaan – kesällä mukana joukko vierailevia tähtijuontajia

e661873_e651cbb5fb9cf1aa633aea90e4355f2c

Huomenta Suomi siirtyy juhannuksen jälkeen kesäaikaan. Pitkin suvea ohjelmassa nähdään joukko vierailevia tähtijuontajia. Huomenta Suomi palaa arkirytmiin jälleen elokuussa, maanantaina 12.8.

Arkiaamujen suosikkiohjelma Huomenta Suomi saa kesällä nimekkäitä vierailevia juontajia, kun koko kansan tuntemat Ella Kanninen, Antero Mertaranta, Baba Lybeck ja Sikke Sumari hyppäävät tuttujen aamujuontajien kyytiin ja tuovat oman mausteensa aamujen keskusteluhetkiin. Luvassa on rentoja ja riemastuttavia aamuja, uutisia ja kesän polttavia puheenaiheita unohtamatta.

Ellan kanssa pureudutaan perhesuhteisiin, kun hänen vieraikseen saapuvat muun muassa klassisen musiikin huiput, aviopari Sakari Oramo ja Anu Komsi, sekä jazzpianisti Iiro Rantala poikineen. Antsa puolestaan pääsee haastamaan Suomen taitavimman tikanheittäjän ja Baba keskustelee Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa niin luonnon voimasta, kuin koomikon uudesta kansanedustajan työstä. Sikke taas jututtaa Suomen kovinta kokkia, maailmalla monessa liemessä keitettyä Helena Puolakkaa. Muut vierailevien juontajien vieraat ja keskustelunaiheet täsmentyvät myöhemmin.

Heinäkuussa Huomenta Suomi matkustaa perinteiseen tapaan Poriin SuomiAreena-tapahtumaan. SuomiAreena-viikon aamut kuvataan Porin torilla. Aamukahvien nauttimisen ohella vierassohvalle istahtaa päivän keskustelutapahtumiin osallistuvia vaikuttajia ja vieraita. Juontajina toimivat Joanna Kuvaja, Ivan Puopolo ja Tero Karhu.

Vierailevien juontajien Huomenta Suomi -juontovuorot:

Ella Kanninen 24–27.6.
Baba Lybeck 22–23.7. ja 1–2.8.
Antero Mertaranta 24–25.7. ja 29–30.7.
Sikke Sumari 31.7.

Huomenta Suomi -ohjelmaa seurataan MTV3-kanavalla kesäaamuisin klo 6.55 alkaen 24.6.–9.8. välisenä aikana. Ohjelma palaa normaalille esityspaikalleen maanantaina 12.8. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Huomenta Suomen MTV:lle tuottaa Mediahub.