Kuka murtuu paineen alla? – Huippusuositun Roba-sarjan uusi tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla ma 26.8.2019

e663143_edb80973cd076c42d3339c429e03b15d

Valtavat katsojamäärät aikaisemmilla kausillaan saaneen poliisidraama Roban odotettu neljäs tuotantokausi alkaa MTV3-kanavan uudella #draamantai-ohjelmapaikalla sekä mtv-palvelussa maanantaina 26.8. klo 21. Kahdella Kultaisella Venlalla palkitun C More -alkuperäissarjan uusi kausi on ollut tänä kesänä C Moren suosituimpia.

Neljännen tuotantokauden jaksoissa hypätään suoraan noin neljän vuoden päähän edellisen kauden tapahtumista. Roban poliisilaitoksen kiireisessä arjessa näkyvät monenlaiset yhteiskunnalliset haasteet ääriliikkeistä nuorten syrjäytymiseen. Poliisin pitää kuitenkin näkyä positiivisella tavalla, hyödyntää sosiaalista mediaa ja kohdata rikollisuuden uudet muodot. Paineet ovat kasvaneet entisestään, ja kuka tahansa voi murtua niiden alla.

Vaikka työ on raskasta, ja ristiriidat ympäröivät Robaa, miehistö onnistuu silti löytämään töistään huumoria. Yhteiset illat tuopin ääressä, yhteisymmärryksen hetket ja käytännön pilat kantavat Roban perhettä eteenpäin tilanteissa, joista muuten olisi mahdotonta selvitä.

Rooleissa nähdään aiemmilta tuotantokausilta tuttujen Kari Hietalahden, Leena Pöystin, Riku Niemisen, Tiina Lymin, Aku Hirviniemen, Ilari Johanssonin, Mari Perankosken ja Rauno Ahosen lisäksi uusia kasvoja, kuten Andrei Alén, Mimosa Willamo, Deogracias Masomi ja Linnea Skog. Kauden aikana sarjassa vilahtaa myös nimekkäitä vierailijoita, kuten Risto Kaskilahti, Kirsi Ylijoki, Milka Ahlroth, Jenni Banerjee, Ville Tiihonen, Timo Lavikainen, Leena Uotila, Sinikka Sokka, Leo Honkonen, Pamela Tola, Janus Hanski, Arttu Kapulainen ja Helmi-Leena Nummela. Neljännen kauden käsikirjoitustiimiä vetää Tatiana Elf. Kauden ohjaavat Antti Heikki Pesonen, Inari Niemi ja Jäppi Savolainen. Roban tuottaa MTV:lle Yellow Film & TV.