Uutisvuoto jatkuu MTV3-kanavalla tiistaina 10.9. klo 21 – Stan Saanila palaa kapteeniksi

e663117_2f38634a3c50b199ca77b93d3847f4c1

Peter Nymanin johtama Uutisvuoto jatkuu MTV3-kanavalla uudella ohjelmapaikalla tiistai-illoissa 10.9. klo 21 alkaen. Kapteeneina nähdään tällä kaudella Ile Uusivuori ja Stan Saanila.

Paneelishow Uutisvuoto palaa MTV3-kanavan ohjelmistoon tiistaina 10.9. klo 21.00.
Viihteellinen kilvoittelu uutisotsikoiden ja -aiheiden parissa jatkuu tutun ylituomarin Peter Nymanin johdolla.

Julkisuudesta tuttujen henkilöiden kanssa kisaavat vakiokapteenit Ile Uusivuori sekä Stan Saanila. Saanila on Uutisvuodon pitkäaikaisille faneille tuttu kippari Ylen puolelta, jossa Stan viihdytti ensin vaihtuvana kapteenina ja sitten vakiokasvona. Ohjelman vieraina nähdään tälläkin kaudella tuttuja henkilöitä niin viihdemaailmasta, urheilun huipulta kuin politiikastakin. Paluun kapteenistoon tekevä Saanila ei usko aiemman Uutisvuoto-kokemuksensa antavan etulyöntiasemaa kippareiden välisessä taistossa.

”Ainoa etu siitä, että on ollut aikaisemmin mukana, on se, että tietää mitä jännittää. Fiilis on kuitenkin ihan mahtava, olen kaivannut takaisin uutispoteroon”, Saanila sanoo.

Uutisvuodon vakiokasvot

Ylikapteeni Peter Nymania voi huoletta kutsua Uutisvuodon asiantuntijaksi: hän luotsasi ohjelmaa lähes 13 vuoden ajan ohjelman alusta vuoteen 2010, jolloin hän siirtyi MTV:n uutisankkuriksi katsomaan uutismaailmaa aidan toiselta puolelta. Viime vuonna Nyman kuuli Uutisvuodon kutsun, eikä voinut vastustaa mahdollisuutta palata ohjelman isännäksi.

Stan Saanila on Uutisvuodon pitkäaikainen kapteeni, joka nähtiin viimeksi Maikkarilla legendaarisessa W-tyyli ohjelmassa joskus 1600-luvulla. Kun hän ei tee Uutisvuotoa, hän tekee hauskoja tv-ohjelmia, näyttelee ja kirjoittaa. Reservissä hän on sotilaspoliisialokas (evp). Hänen salainen toiveensa on päästä Mikkelin läänin maaherraksi. Saanilalla on kolme lasta ja koira joka on tyhmä. Siis koira. Hän mieltää itsensä stadilaiseksi, vaikka on Tuusulan tunnetuimpia kasvoja. Kasvoja koristaa parta jota ilman on viimeksi nähty 1989. Knoppitietoa: Osaa tanskaa ja puhuu sitä vaikkei pyytäisi.

Ile Uusivuori on tehnyt töitä vuodesta 2006 eri medioissa. Ilen on voinut bongata YleX Aamusta, Rion olympialaisista, Fort Boyard Suomi -ohjelmasta ja C Moren Mestarien liigan studiosta. Kotona hänellä on kolme lasta ja vaimo, eikä häntä siellä juuri kuunnella. Siksi onkin paljon parempi sanoa sanottavansa joka viikko Uutisvuodossa.

Uutisvuoto MTV3-kanavalla tiistaisin 10.9. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa.

#uutisvuoto

Ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.