Uusi musiikkivisailu Hitlist tulee loppuvuodesta MTV3-kanavalle, juontajina nähdään Shirly Karvinen ja Esko Eerikäinen

e663891_5c7a85a9c04aec19526c0b0300a719e6

Supersuosion Briteissä ensimmäisellä tuotantokaudellaan saanut musiikkivisa Hitlist (The Hit List) tulee Suomeen ja MTV3-kanavalle. Loppuvuodesta Maikkarilla alkavan ohjelman juontajina nähdään Shirly Karvinen sekä ensimmäisessä tv-juontopestissään debytoiva Esko Eerikäinen.

Esko Eerikäisen ja Shirly Karvisen juontamassa Hitlistissä kilpaillaan kahden hengen joukkueina ja kilpailun nuotit ovat riemastuttavan yksinkertaiset: tiimien on tunnistettava kuulemansa hittikappaleet ja niiden esittäjät mahdollisimman nopeasti. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta biisit ja starat on pystyttävä nimeämään pilkulleen oikein!

Hitlistin kappaleet ovat kotimaisia ja ulkomaisia suosikkibiisejä eri vuosikymmeniltä, tuoreimpia hittejä unohtamatta. Musiikkityylit vaihtuvat, studiossa pidetään hauskaa ja huippubiisit pistävät jalan vispaamaan niin kilpailijoilla kuin kotikatsomoissakin. Jos hittien ja starojen nimet ovat hallussa, voittajatiimi lähtee kotimatkalle tuntuva rahapalkinto taskussaan!

Ohjelma kuvataan syyskuussa Helsingissä.

Ohjelman MTV:lle tuottaa Solar Republic.

Hitlist alkaa MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa loppuvuodesta.