Oletko valmis yllättymään? Syksyn yllätyksellisin ohjelma Huuma MTV3-kanavan lauantai-illoissa 14.9. lähtien

e661094_05fdcf100350fd6977c67e668db76422

Lauantai-illan huuma saa aivan uuden merkityksen, kun yllätyksellinen, nopeatempoinen ja odotettu koko perheen viihdeohjelma Huuma starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 14.9. klo 19.30. Livelähetysten juontajina nähdään Jenni Kokander, Roope Salminen ja Ernest Lawson.

Yllätyksiä, vedätyksiä, tähtiä ja musiikkiesityksiä. MTV3:n syksyn lauantai-iltojen Huuma on superenerginen hyvän mielen ja koko perheen suora viihdeohjelma, jossa kaikki on yllättävää. Puolitoistatuntisessa liveshow’ssa voi tapahtua ihan mitä tahansa, missä tahansa ja kenelle tahansa. Huuma perustuu ITV:n viihdeformaattiin Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway, jota on tehty Iso-Britanniassa jo 15 supersuosittua kautta.

Hullunhauska ja nopeakäänteinen ohjelma tarjoaa katsojille kokemuksia ruudun molemmin puolin, ja suoraan lähetykseen voi päätyä vaikka omalta kotisohvalta. Jokainen Huuman jakso on erilainen ja koostuu monista osioista. Muun muassa julkisuudesta tutut Mikael Forssell, Arttu Wiskari, Pekka Pouta ja Tuure Boelius yllätetään Huuman Superyllätyksessä, ja kesän aikana myös tavisyllätyksiä on kuvattu eri puolilla Suomea. Janne Katajalla on Huumassa oma visailukisailuosio nimeltä Kolikolla Kyytiin, Tonni Taskuun!

Jokaisessa jaksossa joku onnellinen pääsee pelaamaan suoraan lähetykseen kuudestatoista eri palkinnosta koostuvasta Jättipotista. Lisäksi palkintoja voi voittaa tulemalla studioyleisöön, kotoa käsin tai vaikkapa kauppareissulla. Huumassa jaetaan ja voitetaan paljon lahjoja ja palkintoja läpi kauden.

Syksyllä etsitään myös sohvaa ympäri Suomen ja seurataan huikean jännittävää fiktiivistä rikosmysteeriä, jossa suomalainen supertähti joutuu rikoksen uhriksi. Kuka, mitä ja miksi? Se selviää syksyn aikana.

Yllätysten ja ja hauskanpidon ohella ohjelmassa vierailee muun muassa näyttelijöitä, poliitikkoja, artisteja, bändejä ja tubettajia. Huumassa tullaan näkemään ainutkertaisia musiikkiesityksiä ja isoja päätösnumeroita.

Huumaavan hengästyttävän ohjelman juontajina toimivat koko Suomen kansalle tutut Roope Salminen, Ernest Lawson ja Jenni Kokander, jotka lupaavat, että Huuma-syksyn aikana tulee tapahtumaan sellaisia asioita, että ihmiset eivät tule uskomaan silmiään.

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin 14.9. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More- suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

#mtvhuuma

Huuman MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland.