Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma aloitti upeilla katsojaluvuilla

maajussillemorsian_s12_001

Maajussille morsian -ohjelman eilen MTV3-kanavalla esitetyssä jaksossa rakkautta etsivät maajussit saivat kirjeensä ja pääsivät lukemaan niitä juontaja Vappu Pimiän kanssa. Jaksossa selvisi myös, että 12. tuotantokaudella lähdetään seuraamaan Artun (vas.), Joukon, Laurin ja Juhon rakkauden etsintää.

Maajussille morsian -ohjelman suosio jatkuu vahvana. Maanantai-iltana MTV3-kanavalla esitetty jakso nousi tähän mennessä elokuussa katsotuimmaksi viihdeohjelmaksi keskikatsojamäärällä 563 000. Kun huomioidaan katselu kaikilta päätelaitteilta ja uusinta AVAlta, keskikatsojamäärä oli 753 000. Kaikkiaan ohjelma tavoitti* tv-kanavilla ja suoratoistopalveluissa huimat 890 000 suomalaista.

Katsojien suosikkiohjelma osoitti jälleen vahvuutensa. Jakson esitys MTV3-kanavalla nousi tähän mennessä elokuussa katsotuimmaksi viihdeohjelmaksi keskikatsojamäärällä 563 000. Katseluosuus oli myös korkea: 37,5 % tv:n katsojista valitsi juuri Maajussille morsiamen eri kanavien tarjonnan joukosta.

Kun huomioidaan katselu kaikilta päätelaitteilta ja uusinta AVAlta, keskikatsojamäärä oli 753 000. Kaikkiaan ohjelma tavoitti* tv-kanavilla ja suoratoistopalveluissa huimat 890 000 suomalaista.

“Sadonkorjuun aikaan alkava Maajussille morsian on syksyinen kestosuosikki. Ohjelman salaisuus on aidoissa rakkaustarinoissa ja ihmisläheisyydessä. Rakastumisen tunteeseen on helppo samaistua, se on kaunista ja sitä toivotaan lähimmäisille. Tämäkään kausi ei tule olemaan poikkeus, vaan mahdolliselle rakkaudelle ollaan avoimia Suomen maaseudun lämpimissä maisemissa”, ohjelman vastaava tuottajaJasmi Kuusisto MTV:ltä kertoo.

Tutustu maajusseihin ohjelmasivuilta mtv.fi/maajussillemorsian

#maajussillemorsian

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Ohjelma katsottavissa mtv-palvelussa jo maanantaiaamuna ja seuraavan viikon jakso jo ennakkoon
C More -suoratoistopalvelusta.

Maajussille morsian -ohjelman MTV:lle tuottaa Fremantle Finland.

Lähde: Finnpanel TotalTV-raportointi

* Tavoittavuus = vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua.