Antti Holman Radio Sodoma on taas täällä! 15 helvetin hauskaa uutta jaksoa Yle Areenassa 24.9.

1f81036c4a28c7be03737bbd5d2580f1

Kauan odotettu Antti Holman Radio Sodoma palaa Yle Areenan aalloille tiistaina 24. syyskuuta. Suosikkipodcastin toisella kaudella kuullaan lisää kaikille sopimatonta ohjelmaa, joka räjäyttää herkimmät tärykalvot ja vastaanottimet. 

Tällä kertaa helvetissä puhaltavat uudet tuulet, Saatana on irtisanottu, ja tämän myötä myös Radio Sodoma käy läpi kanavauudistusta. Tuttujen äänien lisäksi kuullaan aivan uusia ohjelmia.

“Mukana on lähinnä niitä ensimmäiseltä kaudelta tuttuja hahmoja, joita tykkään kirjoittaa”, Antti Holma kertoo. “Kompassissani on siis ollut lähinnä laiskuus. Mukana on toki uusiakin hahmoja, kuten Pertti Homo, jonka nimi jo kertookin, millä tasolla tässä taas liikutaan.” Lue Antin pidempi haastattelu täältä.

Kalevi Tuonisen seurana ovat ainakin vanhat tutut Aamupala kurkussa, Lasten laiva, Kullipoliisit ja Kulttuurikomero. Uutta ohjelmistoa edustavat muun muassa sisäilmaongelmia tutkiva Kemikaalikääryle, sijoitusohjelma Lesken ropo, poliitikkojen Häpeäpalloturnaus ja Levyraati, jossa kuullaan yksinomaan Sodomassa tunnettuja hittejä. Kuuntele ennakkomaistiaisia tästä!

Radio Sodoman uudet viisitoista jaksoa peilaavat jälleen yhteiskuntaa vähintään yhtä irvokkaasti kuin aiemmin. Rohkea huumori sörkkii tällä kertaa erityisesti kaupallisuutta ja polarisoituneita asenteita. Sodoman maailma on helvetti, joka joskus kuulostaa Suomelta.

Radio Sodoma 2 koostuu 15 jaksosta, jotka ovat pituudeltaan noin 10–15 minuuttia kukin. Kaikki hahmot on kirjoittanut ja näyttelee Antti Holma. Työryhmässä jatkavat ensimmäiseltä kaudelta tutut tuottaja Elina Ylä-Mononen ja äänisuunnittelija Suvi Tuuli Kataja.

Toinen kausi julkaistaan kokonaisuudessaan yksinoikeudella Yle Areenassa tiistaina 24.9. Podcast julkaistaan jakeluun kaikissa yleisimmissä podcast-applikaatioissa perjantaina 11.10.

Radio Sodoman 1. kaudella on ollut Yle Areenassa ja Spotifyssä noin puolitoista miljoonaa käynnistystä, ja se on yksi Ylen kaikkien aikojen suosituimpia podcasteja.

Radio Sodoma 2 Yle Areenassa 24.9.