Venla-palkitun Sunnuntailounas-komediasarjan 2. kausi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 29.9. klo 21.30 alkaen

sunnuntailounas2_jakso2_001

Ylistetyn C More -alkuperäissarja Sunnuntailounaan toinen tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 29.9. klo 21.30. Atte Järvisen käsikirjoittama ja ohjaama komediasarja on noussut valtavaan suosioon älykkään ja oivaltavan huumorinsa ansiosta, ja se onkin palkittu kahdella Kultaisella Venlalla. 

Uudella tuotantokaudella keskiössä on jälleen isä-Taunon (Taneli Mäkelä) ruokapöytä, jonka ääreen perheen neljä aikuista lasta kokoontuvat isänsä pakottamana sunnuntailounaalle. Irtioton töistään ottava terveyskeskuslääkäritytär Eevi (Elena Leeve), näyttelijänurallaan eteenpäin kiipivä Jani (Jarkko Niemi), huoltajuuskiistan keskellä taisteleva Taavi (Santtu Karvonen) ja työntekoa välttelevä Severi (Samuli Niittymäki) yrittävät päästä ääneen omien viikkokuulumistensa kanssa, mutta suurten persoonien perheessä se ei olekaan niin helppoa – varsinkaan kun isä-Taunokin on yhtäkkiä umpirakastunut ja haluaa puhua vain ihanasta Leenasta (Pirkko Hämäläinen). Tässä perheessä kuitenkin riittää draamaa, ja seuraavalla viikolla onkin aina jo uudet elämänkäänteet jaettavana – jos vain saa suunvuoron.

Sarjan on ohjannut ja käsikirjoittanut Atte Järvinen (mm. Pasila, Itse valtiaat), joka palkittiin alkuvuodesta Kultaisella Venlalla parhaasta käsikirjoituksesta Sunnuntailounaan osalta. Sarjan ensimmäinen tuotantokausi puolestaan palkittiin Kultaisella Venlalla parhaana komedia- ja sketsiohjelmana.

Sunnuntailounas-videotrailerin pääsee katsomaan tästä.

Sunnuntailounaasta sanottua

“Harva televisiosarja saa nauramaan ääneen, mutta Atte Järvisen käsikirjoittama ja ohjaama Sunnuntailounas saa.” – Helsingin Sanomat

“Sunnuntailounas tarjoaa hersyvää ajankuvaa Suomesta ja osuvaa ironiaa perhesuhteista.” – Aamulehti

Sunnuntailounas 2. kausi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 29.9. klo 21.30 alkaen.
Mtv-palvelussa 2. kausi on katsottavissa sunnuntaisin heti vuorokauden vaihduttua. Jaksoja on yhteensä 10.
C More -suoratoistopalvelussa on katsottavissa sekä koko 1. että 2. tuotantokausi jo nyt.

#sunnuntailounas

Sunnuntailounas-komediasarjan tuottaa MTV:lle Yellow Film & TV Oy.