Parketti kutsuu! Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla su 22.9. klo 19.30 entistä isompana

ttk_s12_ryhma

Tanssin taiasta päästään nauttimaan jälleen, kun odotetun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 12. tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla. Kymmenen uutta tähtiparia ovat valmiina heittäytymään haasteisiin. Sunnuntaina 22.9. nähdään ohjelman esittelyjakso klo 19.30 ja livelähetysten pyörteisiin päästään kahden tunnin ajaksi heti seuraavana sunnuntaina 29.9. klo 19.30 alkaen.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontajina ja tanssijoiden tukena läpi kauden toimivat Vappu PimiäMikko Leppilampi ja Tuija Pehkonen. Tuomaristossa puheenjohtajana toimivan Jukka Haapalaisen rinnalla istuvat Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen.

Aloitusjaksossa heittäydytään Tanssii Tähtien Kanssa -pressitilaisuuden hulinaan ja tutustutaan paremmin kymmeneen upeaan tähtioppilaaseen. He ovat Veronica Verho ja Jani RasimusMika Poutala ja Ansku BergströmEini ja Sami Helenius, Olli Herman ja Katri MäkinenJannika B ja Aleksi SeppänenTimo Lavikainen ja Kia LehmuskoskiLaura Lepistö ja Marko KeränenMikael Jungner ja Saana AkiolaMeeri Koutaniemi ja Matti Puro ja Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius.

Tanssii Tähtien Kanssa on nyt kaksituntinen!

Toisessa jaksossa parit nähdään tanssimassa ensimmäistä kertaa. Ohjelman suorien lähetysten aika lisääntyy entisestään kaksituntisiksi, ja ensimmäinen suora lähetys on täyttä tanssin törinää tähtiparien päästessä korkkaamaan tanssiparketin.

Kauden aikana päästään tänäkin vuonna seuraamaan myös erillistä hyväntekeväisyyslähetystä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa, joka esitetään MTV3-kanavalla keskiviikkona 23.10. Tästä erikoislähetyksestä tiedotetaan lisää myöhemmin.

mtv.fi/tanssiitahtienkanssa

#MTVTTK

facebook.com/TanssiiTahtienKanssa

twitter.com/MTV3TTK

instagram.com/tanssiitahtienkanssa

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen.
Ensimmäinen jakso on nauhoitettu esittelyjakso ja livelähetykset nähdään sunnuntaisin 29.9. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.