Katsojien suosikki Yökylässä Maria Veitola palaa jälleen 3.10. Ovensa yökyläilylle avaavat muun muassa Linda Lampenius ja Sofi Oksanen

Yökylässä Maria Veitola -  1

Laukku on pakattu ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Yökylässä-sarjan viides tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3.10. klo 21.

Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin keskelle heidän elämää ja arkea. Meille kaikista tutuista suomalaisista paljastuu yllättäviä puolia, kun keskusteluissa paneudutaan muun muassa musiikkipiirien raadollisuuteen, nuoruuteen, seurusteluun ja parisuhteisiin sekä elämän isoihin käänteisiin. Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle tällä kertaa avaavat Linda LampeniusPyhimysMiina ÄkkijyrkkäTuure BoeliusRemu AaltonenMikko LeppilampiSikke SumariLeo-Pekka TähtiAnne Kukkohovi ja Sofi Oksanen.

”Olen saanut valtavasti palautetta ja kiitosta siitä, että ohjelman päähenkilöt ovat päässeet näyttämään sen, mitä he oikeasti ovat. Taika tapahtuu, kun henkilöt tajuavat, että en ole lähdössä muutaman tunnin jälkeen mihinkään. He ottavat silloin sen tosi, tosi jännittävän askeleen olla vain oma itsensä: luottaa ja rentoutua. Silloin nähdään, mikä se ihminen oikeasti on”, Maria kertoo.

Kyläilyillään Maria pyrkii aina avoimuuteen ja ennakkoluulottomuuteen – olipa yökyläisäntä tai -emäntä sitten miten erilainen kuin hän itse on.

”Joka kerta, kun soitan oven takana päähenkilön ovikelloa, yritän kaikin tavoin tyhjentää itseni ennakkoluuloista ja asenteista. Se on välillä yllättävän vaikeaa, mutta kausi kaudelta se käy helpommaksi. Vaikka olemmekin erilaisia, meissä kaikissa on jotain yhteistä: kipuja, herkkyyksiä – jotain mistä huomaa tajuavansa toista”, Maria kertoo.

Hänestä tässä ajassa olisikin tärkeää pysähtyä kuulemaan muiden mielipiteitä vaikkei asioista samoin ajattelisikaan.

”Olisi hienoa, jos ihmiset rupeaisivat harjoittelemaan sitä samaa kaikissa kohtaamisissaan. Se on ollut itselleni suuri oppi, ja uskon, että sitä se on myös katsojille. Olen aika ennakkoluuloton ihminen, mutta joskus olen huomannut ajattelevani jostain päähenkilöstä ennakkoluuloisesti. Olen esimerkiksi ajatellut, ettei minulla olisi mitään puhuttavaa jonkun kanssa, enkä olisi ikinä uskonut, että lopulta tykkäänkin jostain ihmisestä. Voi kunpa me kaikki rupeaisimme miettimään arjessamme enemmän niitä asioita, jotka meitä yhdistää”, Maria jatkaa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin 3.10. klo 21 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa. Jaksot katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa viikkoa ennen tv-ensi-iltaa.

#yökylässä

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman on MTV:lle tuottanut Moskito Televison Oy.