Nelosella starttaa syksyllä uusi sarja – Ville Haapasalo seikkailee nyt Amerikassa!

Ville_Haapasalo_06

Nelosella alkaa syksyllä uusi sarja Haapasalo Goes America, jossa seurataan Suomen kansainvälisesti tunnetuimman näyttelijän Ville Haapasalon matkaa Amerikkaan. Jenkkilä on aiemmin kaikkea muuta kuin vetänyt Haapasaloa puoleensa – amerikkalaisuus on merkinnyt hänelle lähinnä epäaitoa teeskentelyä.

Nyt, kahdenkymmenen Venäjän-vuoden jälkeen, Haapasalo antaa Amerikalle mahdollisuuden tehdä vaikutuksen häneen ja katsojiin 8-osaisen sarjan muodossa. Haapasalo haluaa selvittää maassa asuvien ihmisten kautta, onko niin sanottua amerikkalaista unelmaa oikeasti olemassa.

Haapasalo ja kuvausryhmä lensivät maanantaina Chicagoon, ja matka pitkin legendaarista Route 66 -tietä pitkin on alkanut. Reissu käy läpi kahdeksan osavaltion päättyen kolmen viikon kuluttua Kaliforniaan.

– Siellä on huikeita paikkoja, huikeita kansoja ja huikeita ihmisiä. Niitähän me lähdetään etsimään sinne, koska heidän kauttaan me saadaan selville, mitä on nykypäivän Amerikka, kertoi Haapasalo Helsinki-Vantaan lentokentällä ennen kuin nousi koneeseen.

Haapasalo Goes America nähdään Nelosella syksyllä 2014.