Suosikkisarja Onnelan kolmannen kauden kuvaukset alkaneet tänään – Markuksen roolissa uusi kasvo

ONNELA-KEYVISUAL-1

Menestyssarja Onnela saa joulukuussa jatkoa C Moressa. Uuden tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet tänään Porvoossa ja jatkuvat lokakuun loppuun.

Sarjassa jatketaan tutulla hulvattomalla tyylillä keski-ikäisten ja keskionnellisten päähenkilöiden arjen käsittelyä, eikä katastrofaalisiltakaan käänteiltä vältytä. Uudella kaudella painitaan muun muassa remonttiongelmien kanssa ja Saara (Elena Leeve) on viimeisillään raskaana. Metelle (Anna-Maija Tuokko) ja Markukselle (Max Forsman) päänvaivaa tuottavat lasten harrastusrumba ja ilmastonmuutos.

Max Forsman on uusi Markus 

Sarjassa nähdään uusi kasvo, kun teatterimaailmassa kannuksensa hankkinut Max Forsman hyppää Markuksen saappaisiin Pekka Strangin jäädessä pois. Forsman on tunnettu lukuisista Svenska Teaternin näytelmistä, viimeisimpänä juuri ensi-iltansa saaneen The Play That Goes Wrong -näytelmän pääroolista.

”Odotan innolla kuvausten alkua. Pekan jättämät Markuksen saappaat ovat suuret täytettäväksi, mutta tällaisessa ryhmässä on helppoa ottaa haaste vastaan.”, Forsman kertoo roolista innostuneena.

Muissa rooleissa jatkavat tutut kasvot Eero Ritala, Elena Leeve, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Ohjaajana jatkaa toisen tuotantokauden tapaan Jaakko Saariluoma.

Lokakuun 28. päivä järjestetään kuvauspaikkavierailu, johon tulee kutsu lähiviikkoina.

Onnelan 3. kausi alkaa C More -suoratoistopalvelussa joulukuussa 2019.

Onnelan MTV:lle tuottaa Zodiak Finland Oy.

#onnelasarja