Myös Jenni Kokander saa oman pikkujuontajansa lauantai-iltojen Huumassa. Tässä on Pikku-Jenni!

jennit

Koko perheen viihdeohjelma Huuman ensimmäisessä suorassa lähetyksessä katsojille esiteltiin Ernest Lawsonin ja Roope Salmisen miniversiot Pikku-Erkku ja Pikku-Roope. Pikkujuontajien kolmikko täydentyy MTV3-kanavalla tänä lauantaina, kun Jenni Kokanderin miniversio Pikku-Jenni liittyy joukkoon.

Koko perheen viihdeohjelma Huuman ensimmäisen livelähetyksen päätteeksi katsojat pääsivät tutustumaan ohjelman juontajien Roope Salmisen ja Ernest Lawsonin miniversioihin Pikku-Roopeen ja Pikku-Erkkuun. Ohjelman kolmannen juontajan Jenni Kokanderin miniversiota ei vielä tuolloin nähty, ja osa katsojista jäikin kummastelemaan, tullaanko ohjelmassa näkemään myös Pikku-Jenni.

Tänä lauantaina MTV3-kanavalla myös Pikku-Jenni astuu yleisön eteen estradille. Hän on Pikku-Roopen ja Pikku-Erkun tavoin monessa mukana auttaen ohjelman juontajia.

Lauantain puolitoistatuntinen suora lähetys on täynnä uskomattomia yllätyksiä, mahtavia palkintoja ja kiinnostavia vieraita kuten Isac ElliotMarja Hintikka sekä Happoradio Huuman karaokeosiossa kotikatsojien kanssa. Lauantaina jännitetään myös missä päin Suomea sohva tällä kertaa on? Tämä on pakko katsoa!

Pikku-Jenni

Siiri, 10, on energinen tyttö Vantaalta. Hurmaava Siiri harrastaa nokkahuilun soittoa ja teatteria. Siiri nauttii esiintymisestä ja isokaan yleisö ei häntä pelota.

Huuma MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Ohjelmasivut: mtv.fi/huuma

#mtvhuuma

Huuman MTV:lle tuottaa ITV Studios Finland.