Nyt pannaan musiikkitietämys koetukselle – Hitlist alkaa MTV3-kanavalla perjantaina 8.11. klo 20

esko_shirly

Upouudessa Hitlist-musavisailussa tunnistetaan kappaleita ja niiden esittäjiä Shirly Karvisen ja Esko Eerikäisen johdolla. Paras joukkue voi marssia studiosta ulos 10 000 euroa rikkaampana! Viihdyttävä kokoperheen ohjelma tempaa mukaansa perjantaisin MTV3-kanavalla klo 20.00.

Hitlist on uunituore musiikkitietokilpailu, joka saavutti ensimmäisellä tuotantokaudellaan supersuosion Englannissa. Suomalaisversion ohjelmasta juontavat Esko Eerikäinen ja Shirly Karvinen. Kilpailun nuotit ovat riemastuttavan yksinkertaiset. Tiimien on tunnistettava ohjelmassa kuulemansa hittikappaleet ja niiden esittäjät mahdollisimman nopeasti. Saattaa kuulostaa helpolta, mutta biisit ja starat on pystyttävä nimeämään pilkulleen oikein!

Ohjelmassa kilpaillaan kahden hengen joukkueina, kussakin jaksossa mittelee kolme joukkuetta. Erottavatko kisaajat Abban PopedastaCardi B:n Kaija Koosta ja Antti Tuiskun Miljoonasateesta? Studiossa juontajat elävät suurella sydämellä kilpailijoiden mukana, ja mikä parasta, kotona katsojat saavat huutaa kilpaa oikeita vastauksia.

Hitlistin musiikki koostuu kotimaisista ja ulkomaisista suosikkibiisistä eri vuosikymmeniltä. Mukana ovat myös tuoreimmat hitit, musiikkityylit vaihtuvat, studiossa pidetään hauskaa ja huippubiisit pistävät jalan vispaamaan niin kilpailijoilla kuin kotikatsomoissakin. Jos hittien ja starojen nimet ovat hallussa, paras joukkue lähtee studiosta 10 000 euroa taskussaan!

Tv-juontajana debytoiva Esko Eerikäinen:
“Meillä oli todella hyvät bileet ja olen aika varma, että se välittyy katsojillekin”

Esko Eerikäinen on suosittu radiojuontaja ja pitkän linjan viihteen ammattilainen. Esko työskentelee tällä hetkellä Radio Novan päivä -ohjelman vetäjänä ja juontaa samalla radiokanavalla myös omaa Sunnuntaibrunssi-ohjelmaansa. Esko on työskennellyt jo parikymmentä vuotta suomalaisen viihdebisneksen eturivissä, usein aivan kirjaimellisesti, kuten olleessaan mukana legendaarisessa Scandinavian Hunks -tanssiryhmässä. Televisiossa juontaminen ei jännittänyt monessa liemessä keitettyä konkaria, mutta mies on innoissaan uudesta haasteesta.

”Mulla on aina ollut tapana ottaa jokaisesta haasteesta kaikki irti. Hitlistin tekeminen on ollut todella kivaa! Sai kuunnella loistavaa musiikkia ja hengata Shirlyn ja musiikista diggaavien kilpailijoiden ja yleisön kanssa. Meillä oli todella hyvät bileet ja olen aika varma, että se välittyy katsojillekin.”

Musiikki on aina merkinnyt Eskolle paljon ja siksi juuri musiikkitietokilpailun juontaminen tuntuu mukavalta.

”Olen aina rakastanut kaikenlaista hyvää musiikkia. Musiikki yhdistyy minulle iloon, suruun, jännitykseen, ihastumiseen, rakastumiseen, vihastumiseen ja rauhoittumiseen. Oikeastaan ihan kaikkeen. Tilanne kuin tilanne, musiikki auttaa aina!”

Shirly Karvinen:
“Olin itsekin aivan koukussa biisien bongaamiseen”

Shirly Karvinen on radio- ja tv-juontaja ja vuoden 2016 Miss Suomi. Shirly työskentelee tällä hetkellä Suomirockin aamun juontajana yhdessä Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin kanssa. Television puolella suosikkijuontaja luotsaa jo toista kautta MTV:n rakkausrealityä Love Island Suomea.

”Aamuisin fiilistelen töissä Suomirockin klassikoita ja uutuuksia, mutta olen musiikin suhteen kaikkiruokainen. Tykkään kuunnella vaikka Five Finger Death Punchia ja hetken päästä lähtee NRJ:n TOP 50 -lista soimaan! ”

Hitlistissä kuullaan paljon erilaista musiikkia eri vuosikymmeniltä ja pidetään hauskaa kilpailijoiden ja yleisön kanssa.

”Meillä oli Hitlistiä kuvatessa loistava fiilis! Olin itsekin aivan koukussa biisien bongaamiseen ja niin oli Eskokin. Kilpailijatkin olivat ihan liekeissä. Tunsin Eskon jo ennestään hyvin, joten meillä synkkasi mainiosti. Helppoahan se biisien tunnistaminen ei suinkaan aina ole, kun pitää olla mahdollisimman nopea. Mutta kaikilla oli tosi kivaa! Hyvästä musasta tulee aina hyvä fiilis, niin se vaan on!”

Ohjelman on MTV:lle tuottanut Solar Republic.

#mtvhitlist

Hitlist MTV3-kanavalla pe 8.11. klo 20 alkaen.
Mtv-palvelussa ohjelma on katsottavissa esityspäivisin klo 0.01 alkaen.
C Moressa ohjelmasta julkaistaan esityspäivänä aina seuravan viikon jakso ennakkoon.