Ennenkuulumattomia tarinoita ja nostalgisia muistoja Marja Hintikan luotsaamana — MTV3-kanavan Luokkajuhlat-ohjelmassa palataan koko kansan tähtien kouluvuosiin

luokkajuhlat_marjahintikka_007

Millaisia koko kansan tuntemat suomalaiset olivat koululaisina, aikana ennen julkisuutta? Luokkajuhlat-viihdeohjelmassa palataan tähtivieraiden kouluaikoihin ja kuullaan tarinoita ja muistoja yhteisiltä kouluvuosilta heidän luokkakavereittensa kanssa. Marja Hintikan luotsaama ohjelma alkaa MTV3-kanavalla la 23.11. klo 19.30.

Koko perheen vauhdikkaassa Luokkajuhlat-viihdeohjelmassa suomalaisten rakastamat näyttelijät, muusikot, urheilijat ja viihdemaailman tähdet palaavat ajassa taaksepäin, takaisin kouluaikoihinsa. Luvassa on hulvattoman hauskoja ja hullunkurisia tehtäviä, ennenkuulumattomia tarinoita sekä nostalgisia muistoja tähtivieraiden kouluvuosilta heidän kohdatessa vanhoja koulukavereitaan vuosien jälkeen. Ruotsissa Klassfesten on ollut monivuotinen suosikki. Puolitoistatuntista show’ta pyörittää sanavalmis juontaja Marja Hintikka.

“Ohjelman kuvaukset olivat tunteiden ilotulitusta: yht’äkkiä vanhat ja jo unohtuneet muistot räjähtivät ilmoille. Kuvauksissa kuultiin myös paljon spontaania naurua. Meillä kaikilla on omat koulumuistomme opettajahahmoista ja vaikkapa tillilihasta, mutta muistot ovat kuitenkin kollektiivisia ja yhteisiä, eli kaikilla on tarttumapintaa ohjelmaan. Tietynlaiset traumatkin muuttuvat näin yhdessä käsittelemällä lempeäksi huumoriksi ja muistoiksi, joille voi nauraa”, Hintikka kertoo.

Myös juontajan omat kouluajat palasivat kuvauksissa mieleen.

“Koin aikoinaan nörttihikaritytön transformaation sellaiseksi kiljupönttöä piilottelevaksi teiniksi. Olin kiltti kympin tyttö tosi pitkään, mutta murrosikä iski minuun voimakkaasti. Olin juuri se tyttö, joka järkkäsi kotibileet vanhempien lähtiessä mökille. Toivottavasti omat lapseni eivät saa ikinä tietää millainen olin kouluaikoinani”, hän toteaa.

Tuttuja tähtivieraita

Jokaisessa jaksossa kaksi julkisuudesta tuttua tähtivierasta muistelee kouluaikojaan. Studioyleisön edessä he kilpailevat yhdessä vanhojen koulukavereidensa kanssa, ja testaavat, mitä oppitunneilta ja nuoruuden vuosilta jäi mieleen. Illan päätteeksi jompikumpi luokka voittaa hauskat luokkajuhlat.

Hyppää mukaan Luokkajuhlat-ohjelman tunnelmiin täältä.

#MTVluokkajuhlat

Luokkajuhlat MTV3-kanavalla lauantaisin 23.11. klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Luokkajuhlat-ohjelman MTV:lle tuottaa Banijay Finland.