Suomalaisten suosikkiohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuussa! Tässä on 12. tuotantokauden esiintyjäkaarti

putous12

Kotimaisen tv-viihteen suurin ilmiö, koko perheen suosikkishow Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä lauantaina 18. tammikuuta klo 19.30 alkaen. Sarja osoittaa jälleen uudistumiskykynsä ja sinipaitoihin pukeutuu tällä kaudella peräti viisi uutta kasvoa. Mukana on myös tuttu juontaja, yksi viime kaudelta tuttu näyttelijä ja yksi paluumuuttaja.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin heti alkuvuodesta 2020. Meno ei järjestyksessään 12. tuotantokaudella hyydy, päinvastoin. Puolentoista tunnin live-lähetysten aikana luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä ja Putous-klassikoita kuten livesketsejä sekä supersuosittu sketsihahmokilpailu uusine hokemineen. Tällä kaudella tiedossa on myös uusia ohjelmaosioita, uudet sinipaidat sekä muutto uuteen upeaan studioon ja lavasteisiin. Kotikatsomoissa ohjelman kulkuun päästään vaikuttamaan entistä enemmän.

Ohjelman juontajana jatkaa Roope Salminen, mutta esiintyjäkaarti kokee tälläkin kaudella muutoksia. Lauantai-iltoja vauhdittavat nyt viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi uusina tulokkaina joukkoon liittyvät Antti Tuomas HeikkinenLinnea LeinoMalla MalmivaaraHeikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Ohjaajana jatkaa viime kaudella ohjaajadebyyttinsä Putouksessa tehnyt komediakonkari Niina Lahtinen, joka on myös ohjelman pääkäsikirjoittaja. Lahtinen tunnetaan niin näyttelijänä kuin käsikirjoittajana, ja hänen ansioluettelostaan löytyvät muun muassa komediahelmet Siskonpeti ja Yle Leaks.

Vinkki pukinkonttiin: Liput Putous-lähetyksiin tulevat julkiseen myyntiin 2. joulukuuta Ticketmasterin sivuilla osoitteessa www.ticketmaster.fi/putous

#putous
Facebook: Putous
Instagram: @mtvputous
Twitter: @MTVPutous

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin 18.1.2020 klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.