Ullalla on asiaa -sarjassa päästetään ääneen Pihlajakadun rakastettu oraakkeli – Uutuussarja mtv-palvelussa ja C Moressa joulukuussa

ullallaonasiaa_mtv-kansikuva

Salattujen elämien joulutauon alkaessa faneille on luvassa viihdyttävä nettisarjauutuus. Viisiosaisessa Ullalla on asiaa -sarjassa ääneen päästetään Pihlajakadun kaikkitietävä ikoni: rakastettu Ulla Taalasmaa. Sarja on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa 16.12. ja mtv-palvelussa 19.12. alkaen. 

Ullalla on asiaa on Fremantlen tuottama, 10-minuuttisista jaksoista koostuva nettisarja, joka on Ulla Taalasmaata näyttelevän Maija-Liisa Peuhun alkuperäisidea. Peuhu on jalostanut ideasta yhdessä Salattujen elämien vastaavan tuottajan Marko Äijön kanssa Ulla Taalasmaan kärkevät mielipiteet keskiöön asettavan, hulvattoman sarjan.

Jokainen pihlajakatulainen tietää, että Ulla Taalasmaalla on loputtomasti asiaa. Nyt sen joutuvat todistamaan uudet sivulliset uhrit, joihin Ulla arkisissa tilanteissa törmää. Kuoliaaksipuhuja-Taalasmaa pajattaa aiheesta kuin aiheesta aina hyperventiloinnin tuolle puolelle eivätkä jutut juuri edes kosketa todellisuutta. Uhrit jäävät ihmettelemään leuka lattiassa, että mitä juuri tapahtui, kun sydämellinen Ulla jo kiittää kivasta juttutuokiosta ja menee menojaan.

Ullalla on asiaa -sarjassa on viisi erillistä jaksoa, joiden kiusallisen ajankohtaiset tarinat Peuhu on kirjoittanut. Tarinoita kehystää sarjan ohjanneen Äijön kirjoittama jatkokertomus, joka vie Ullan kampaajalta ruokakaupan kautta taksiin, sieltä laupeudentöihin sairaalaan kroonikko-osastolle ja lopulta poliisikuulusteluun.

1. jakso: Kauneudesta ja ensilemmestä

Ulla pohtii kampaajan kanssa ensisuudelmia ja miehen miellyttämisen iloja.

2. jakso: Politiikasta, sukupolvikokemuksista ja superfoodista

Ulla törmää kaupassa nuoren poliitikon vaimoon ja kertoo kantansa päivänpolitiikasta ja parisuhteiden polttopisteistä.

3. jakso: Maailma globalisoituu, Ulla kotouttaa

Ulla huolehtii taksikuskin kielitaidosta ja maan tavoille kasvattamisesta, mutta raja se on Ullankin empatialla.

4. jakso: Sanan valoa, Taalasmaata jaloa

Ulla näyttää todeksi sen, että laupeudentyöllä voi olla tarkoituksetonkin merkitys.

5. jakso: Niin paljon sanomatta jää

Puhuttavaa olisi paljonkin, mutta edes poliisi ei onnistu rikkomaan Ullan joulurauhaa.

Ullalla on asiaa koko sarja C More -suoratoistopalvelussa maanantaina 16.12. ja mtv-palvelussa torstaina 19.12. 

Salatut elämät ja Ullalla on asiaa -nettisarjan MTV:lle tuottaa FremantleMedia Finland.