FOX:n uudessa animaatiosarjassa Bless the Harts tavoitellaan amerikkalaista unelmaa

19b0ce09537248a31af6f0ed4942536fbe0196bc-bless_the_harts_2560x1440_s01jpg

Emily Spiveyn (”Last Man on Earth”, ”Puisto-osasto”, ”Saturday Night Live”) luoma uusi animaatiokomediasarja Bless the Harts FOX:lla vie katsojat pohjoiscarolinalaiseen pikkukaupunkiin, jossa seurataan Hartin perheen elämää. Perheellä on aina rahat lopussa ja matti kukkarossa, mutta sinnikkäästi he jatkavat amerikkalaisen unelman tavoittelua. Huumori on nopeaa, terävää ja sopivasti absurdia. Sarjan sympaattisille hahmoille antavat äänensä amerikkalaisen komedian huippunimet.

Jenny Hart (Kristen WiigMorsiusneidot) on yksinhuoltajaäiti, joka työskentelee Viimeinen ehtoollinen –nimisessä ravintolassa tarjoilijana elättääkseen perheensä. Ainaiseen penninvenytykseen kyllästyessään, Jenny purkaa huoliaan jutustelemalla roskaruokaa rakastavan Jeesuksen (Kumail NanjianiThe Big Sick) kanssa. Jennyn äiti Betty (Maya RudolphMorsiusneidot) yrittää päättäväisesti rikastua raaputusarvoilla, kun taas Jennyn fiksu teini-ikäinen tytär Violet (Jillian BellRough Night) pakenee pikkukaupunkiahdistustaan taiteen pariin. Jennyn miesystävä Wayne (Ike Barinholtz, ”The Mindy Project”) on ikuinen optimisti ja unelmoija, jolla riittää projekteja. Jatkuvista rahahuolista huolimatta Hartit ovat perhe, joka pitää aina yhtä ja jonka jäsenet kannustavat ja tukevat toisiaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Bless the Harts alkaa FOX:lla 9. toukokuuta klo 16.00 ja on katsottavissa jälkikäteen Ruutu-suoratoistopalvelusta maksutta.