Jouluradio aloittaa lähetyksensä 29.11.

10709d06-388f-4c71-ac7a-97515ee43b92-main_image

Yli puoli miljoonaa viikkokuulijaa viime vuonna saavuttanut, joulumusiikin pää-äänenkannattaja, Jouluradio tulee taas. Jouluradio aloittaa lähetyksensä jo 13. kertaa ensimmäisenä adventtina 29. marraskuuta. Loppiaiseen asti Jouluradion FM-taajuuksilla soivan pääkanavan lisäksi Jouluradion verkkosivuilla voi kuunnella myös seitsemää eri joulumusiikin lajeihin erikoistunutta kanavaa.

Jouluradion alusta asti mukana ollut toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne sanoo, että uuteen kauteen lähdetään mukaan entistä virkeämpänä.

– Marraskuun alussa avattavat, uudistuneet jouluradio.fi -verkkosivumme tekevät meistä entistä vahvemman verkkomedian. Uutta on myös se, että Jouluradio kuuluu ensimmäistä kertaa myös Radiot.fi -palvelussa. Kaikkia kahdeksaa kanavaamme voi myös kuunnella perinteen tapaan verkkosivujemme kautta, Kalliorinne hehkuttaa.

Joulukuulle on luvassa myös jymy-yllätys, mistä Kalliorinne ei vielä uskalla paljastaa liikaa.

– Teemme ison tapahtuman joulumusiikin hengessä. Vaikka olemme aito joulun edelläkävijä, olemme silti rohkea media ja tahdomme kokeilla jotakin uutta, Kalliorinne sanoo.

Uutena musiikkipäällikkönä aloittaa vasta 22-vuotias Jani Kareinen. Medianomiksi pian valmistuva Kareinen ottaa haasteen vastaan innokkaana.

– Erityisesti verkkokanavamme mahdollistavat sen, että voin heittää muutaman edm-dropin johonkin väliin, Kareinen virnistää.

– Soitamme kanavillamme kaikkia joulumusiikin genrejä klassisesta jazziin ja kaikkea siltä väliltä. Tavoitteeni on, että kuulija viihtyy Jouluradion parissa kauden alusta loppuun asti.

Jouluradion kanavat ovat tänä vuonna pääkanavan lisäksi rokimpi ja humoristinen Rouhea Joulu, pohjoismaisten sävelten Julradion, Klassinen joulu, Kauneimmat joululaulut, Lasten jouluradio, virolaiseen joulumusiikkiin keskittynyt Jõuluraadio sekä englanninkielisten joululaulujen Xmas.

FM-taajuuksilla Jouluradio kuuluu useilla eri paikkakunnilla Suomessa. Mukana ovat Helsinki, Vantaa, Espoo, Keski-Uusimaa, Turku, Hämeenlinna, Lahti, Kouvola, Mikkeli, Tampere, Pori, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Oulu ja Rovaniemi. Paikkakunnista paluun tekee Seinäjoki ja uusina mukana ovat Lappeenranta ja Kajaani.

Jouluradio soittaa joulumusiikkia tauotta ja ilman mainoksia. Jouluradion tuottaa pääkaupunkiseudun seurakuntien yhteinen mediatoimitus, Toivontuottajat, kuuluvuusalueiden seurakuntien tukemana.

Jouluradio soi netissä osoitteessa www.jouluradio.fi, Facebook-sivut: www.facebook.com/jouluradio, Twitter: @jouluradio, Instagram: #jouluradio #kuuluujouluun.