Susanne Päivärinta ja Mikko “Peltsi” Peltola juontavat Yle TV1:n Tangomarkkinat 2016

3

Kuva: YLE

Yle TV1:n Tangomarkkinat 2016 juontavat Susanne Päivärinta ja Mikko “Peltsi” Peltola

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tulevan kesän juontajapari julkistettiin hetki sitten Yle Radio Suomen Tangolauantaissa. Mikko ”Peltsi” Peltola juontaa Yle TV1:llä nähtävän laulukilpailun jo kahdeksatta kertaa, rinnalleen hän saa tänä vuonna Ylen ajankohtaisohjelmista tutun Susanne Päivärinnan.

Susanne Päivärinta on juontanut suoria lähetyksiä 20 vuotta, mutta tämä on ensimmäinen laulukilpailu, jota hän luotsaa. Uuteen aluevaltaukseen hän suhtautuu innoissaan.

”Tango on aivan mahtavaa. Olen musiikin suurkuluttaja ja rakastan suomalaista musiikkia, sekä tangoa että iskelmää, uutta ja vanhaa. Kun minua pyydettiin juontamaan Tangomarkkinat, vastasin epäröimättä myöntävästi”, Susanne sanoo.

Peltsille Tangomarkkinoiden juontaminen on muodostunut jo kesäiseksi rutiiniksi. Hän on ollut ohjelman isäntä vuodesta 2009.

”Tangomarkkinat on minulle hauska kesän kohokohta, jota odottaa. On mukava taas päästä katsomaan vierestä kilpailijoiden jännitystä ja yhteispeliä.”

Juontajapari ei ole tehnyt aiemmin töitä yhdessä, mutta uskoo yhteistyön sujuvan mutkattomasti.

”On turvallista juontaa Susannen kanssa, kun hän on kokenut tv-esiintyjä. Voin olla levollisin mielin”, Peltsi toteaa.

”Meillä tulee olemaan hyvä kemia. Löydämme varmasti yhteisen sävelen ja rytmin”, Susanne sanoo.

Tangomarkkinoiden esikarsinnat ovat parhaillaan käynnissä ja Yle Radio Suomi seuraa tiiviisti kuutta esikarsintapaikkakuntaa klo 17 asti. Esikarsinnat päättyvät 25.4.

Tangomarkkinat 2016 Yle TV1:ssä ja Radio Suomessa: Finaalin karsinta 18.6. klo 21, Kuningasfinaali 7.7. klo 21 ja Kuningatarfinaali 9.7. klo 21.