Koskettava hittiohjelma Kadonneen jäljillä Neloselle – juontajana nähdään Anni Hautala!

13109133_1113079965423695_782197152_n

Aito Media ylpeänä esittää: Kadonneen jäljillä -ohjelma lähtee tuotantoon ja esitetään Nelosella. Hae mukaan! #nelonen #kadonneenjäljillä @annihautala

Haku Nelosen Kadonneen jäljillä -ohjelmaan alkoi tänään. Ohjelmassa suomalaiset ihmiset etsivät kadonneita rakkaitaan, kuten sukulaisiaan, joihin yhteys on katkennut vuosia tai vuosikymmeniä sitten. Ohjelman juontaa Anni Hautala.

”Fiilis päästä mukaan ohjelmaan on mahtava! Itse olen aikoinaan katsonut sarjaa ja itkenyt kuten suurin osa suomalaisista. Suuria tunteita siis luvassa”, Anni Hautala sanoo.

”Eniten haluaisin nähdä onnellisia ilmeitä ja onnen hetkiä. Sitä toivon kaikkein eniten että sarjaan hakeutuneet ihmiset löytävät etsimänsä!”

Kadonneen jäljillä -ohjelmassa etsitään kadonneita rakkaita, joihin yhteys on syystä tai toisesta katkennut. Pohdinnat kadoksissa olevasta isästä, katkenneesta yhteydestä parhaaseen ystävään, puuttuvat tiedot omista sukujuurista tai menetetystä rakkaudesta eivät jätä mieltä rauhaan.

”Rohkaisen ihmisiä hakemaan ohjelmaan mukaan, sillä elämä on liian lyhyt miettimiselle, että pitäisikö joskus selvittää missä se ihminen on tai kuka se ihminen olikaan. Nyt siihen on mahdollisuus! Me lähdetään, mukaan, autetaan ja viedään, saatetaan koko ajan. Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen!” Hautala rohkaisee.

Ohjelman Neloselle tuottaa Aito Media.