CSI: Miami ja Num3rot FOXilla

CSIM-1494933285

Viikosta 22 alkaen FOXilla nähdään amerikkalaiset klassikkosarjat CSI: Miami ja Num3rot ensimmäisestä jaksosta lähtien.

Maailman suosituimmaksi sarjaksi tituleerattu CSI: Miami nähdään FOXilla maanantai 29. toukokuuta alkaen. Sarjassa seurataan miamilaista rikospaikkatutkijatiimiä, joka yhdistää tutkimuksessaan huipputeknologiaa ja vanhan koulukunnan poliisitoimintaa. Tiimin esimies Horatio Caine (David Caruso) johtaa omaleimaisella tyylillään ryhmäänsä, johon kuuluvat ballistiseen tutkimukseen erikoistuva Calleigh Duquesne (Emily Procter), etsivä Tim Speedle (Rory Cochrane), huumausaineiden ja sormenjälkitutkimuksen asiantuntija Eric Delko (Adam Rodriguez), sekä patologi Alexx Woods (Khandi Alexander).

Samalla viikolla alkaa torstaina 1. kesäkuuta toinen suosittu rikossarja Num3rot, jossa tosielämään perustuvia rikoksia ratkotaan matemaattisin ja tilastollisin keinoin. Sarjan päähenkilöt ovat Los Angelesissa työskentelevä FBI-agentti Don Epps (Rob Morrow) ja hänen matematiikan tohtoriveljensä Charles (David Krumholtz). Tämä epätavallinen parivaljakko mallintaa rikollisten käyttäytymistä ja analysoi tapausten anatomiaa numeroiden avulla. Sarjan käsikirjoittamisessa on käytetty matemaatikkojen apua uskottavan tarinan luomiseksi.

CSI: Miami 29.5. alkaen ma-ke klo 21.00 (CSI: Miami)
Num3rot 1.6. alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 22.00 Num3rot (Numb3rs)