FOXin kotimainen uutuus Himavisa

himavisa

Ensi syksynä FOXilla nähdään kauden viihdyttävin ohjelmauutuus Himavisa, jossa tavikset pääsevät loistamaan triviaalin tiedon taidoillaan omassa kodissaan. Kilpailu oikeasta vastauksesta kirvoittaa kielenkannat ja sähköistää tunnelman, kun joukko sympaattisia peliporukoita kisailee visakysymysten parissa.

Tupla tai kuitti, Megavisa, Onnenpyörä, Haluatko miljonääriksi? Visailuohjelmien lista on pitkä ja niiden innoittamana suomalaiset ovat jo vuosikymmenien ajan ottaneet toisistaan mittaa pelaamalla erilaisia tietokilpailulautapelejä kotonaan. Ensi syksynä FOX tuo ruutuihin hykerryttävän koko perheen viihdeohjelman Himavisan, jossa katsojat pääsevät seuraamaan tavallisten ihmisten keskinäistä kilpailua visatehtävien parissa.

Jokaisessa jaksossa tavataan neljä tiimiä heidän olohuoneessaan ratkaisemassa kiperiä tehtäviä ja kysymyksiä, jotka vaativat osaamista ja tietämystä eri aihealueista. Tiimit koostuvat kämppiksistä, kaveriporukoista, työkavereista, perheistä ja pariskunnista, ja heitä kaikkia yhdistää rakkaus tietokilpailuja kohtaan.

Kisa alkaa, kun kotiovelle ilmestyy visatehtäviä sisältävä laatikko. Kirjava joukko erilaisia ihmisiä saattaa yllättää: IT-isästä kuoriutuu teinipopin asiantuntija, iäkäs muori yllättää tekniikan taidoillaan ja goottinuori tietää kaiken nypläyksestä. Himavisan jokaiselle tiimille on luvassa myös palkinto, joka määräytyy heidän keräämiensä oikeiden vastauksien perusteella.

Himavisa alkaa FOXilla syksyllä 2017