Tältä kuulostaa suomalainen rakkaus – SuomiLOVEn uusi kausi alkaa 9.12.

2ea6685eff339a14fe4dda3a6b6cef30 (1)
Kolmena peräkkäisenä vuotena Kultainen Venla -palkittu SuomiLOVE tuo valoa loppuvuoden pimeisiin iltoihin upouusin lauluin ja tarinoin. Neljännen kauden jaksot alkavat lauantaina 9.12. Yle TV1:ssä klo 21.15 ja Yle Areenassa jo heti aamuyhdeksältä.

Luvassa on laadukkaan musiikin lisäksi aimo annos koskettavia tarinoita sekä uskomattoman laaja kattaus suomalaisia huippuartisteja JVG:stä Lea Laveniin ja Sunrise Avenuesta Dingoon. Kauden avausjakossa esiintyvät mm. Jari Sillanpää, Värttinä, Kymppilinja, Mariska, Reino Nordin, Cheek ja Ultra Bra. Tällä kaudella LOVEbandin kanssa seikkailee lokaatiossa myös muutamia yllätysystäviä…

Ako Kiisken luotsaama aina valmis LOVEband on mukana suurella sydämellä, solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Neljännen kauden kanssamme mukanaelävät edelliskaudelta tutut Jenni Pääskysaari ja Mikko Leppilampi.

SuomiLOVEssa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. SuomiLOVE porautuu syvälle sieluun ja avaa kyynelkanavat, mutta nostaa pintaan myös ilon ja naurun.

Kymmenessä jaksossa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta, joista jokaiseen liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Toisinaan tunnelmoidaan studiossa ja välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan. Kauden 11. ja samalla päätösjakso on helmikuussa 2018 Lahden Sibeliustalosta suorana lähetettävä SuomiLOVE-konsertti.

SuomiLOVE 4. kausi 9.12. alkaen lauantaisin Yle TV1:ssä klo 21.15 ja Yle Areenassa klo 9