Miltä tuntuu, kun kaikki treffit ovat sokkotreffejä? – komediasarja Donna alkaa Yle TV2:ssa 11.1.

9a1f1e2d6e57e63d7aa29b36870ea445

Donna (Alina Tomnikov) on nuori nainen, joka vimmatusti ja räväkästi etsii rakkautta. Avomies, itsekeskeinen fagotisti André (Eero Ritala), jättää hänet yllättäen kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen, ja Donna jää yksin jatkuvaa remontointia vaativaan puutaloonsa. Hän päättää kuitenkin nitistää surunsa ja löytää itselleen unelmiensa prinssin.

Mira (Essi Hellén) on Donnan paras ystävä jo lapsuudesta. Hän opettaa kondiittoreita ammattikoulussa, mutta hänen pääasiallinen intohimonsa on toimia Donnan silminä ja järjestellä hänen asioitaan. Mira yrittää kovasti auttaa Donnaa löytämään sen oikean, mutta usein hän onnistuu vain pilaamaan kaiken.

Tavallista vaikeamman Donnan tehtävästä tekee se, että hän on sokea. Sarjan jaksot punoutuvat Donnan vaihtuvien miesehdokkaiden ympärille ja deittailun raadolliseen maailmaan. Donnan sokeus tuo perinteisiinkin asetelmiin uuden näkökulman: rakkaus on kirjaimellisesti sokea.

Jos yksi aisti puuttuu, niin ovatko muut aistit herkempiä? Mitä kaikkea voi tapahtua Donnan silmien edessä? Donna ei sääli itseään eikä häntä säälitä.

Donna on Mikko Reitalan  ja Heikki Kujanpään käsikirjoittama vinksahtanut versio romanttisesta komediasta. Kujanpää on myös ohjannut sarjan.

Rooleissa myös mm. Miina PenttinenRami RusinenSari SiikanderJuha-Pekka MikkolaAnna-Leena SipiläCelso de la MolinaEero HerranenMiila VirtanenHannes SuominenJani NaumoffLeo HonkonenEeva Soivio ja Matti Onnismaa.

Sarjan on Ylelle tuottanut Production House