X-Men-maailmaan sijoittuva the Gifted alkaa FOXilla

The Gifted WEB

Jännittävä Marvel-sarjakuvamaailmasta ammentava The Gifted alkaa FOXilla 20. joulukuuta. The Gifted on 20th Century Fox Televisionin ja Marvel Televiosionin yhteistyössä tehty sarja.

FOXillä nähdään 20. joulukuuta alkaen X-Men-maailmaan sijoittuva The Gifted, joka kertoo mutanttigeeniä kantavista kansalaisista ja heidän ahdingostaan lain ikeessä. Sarjan keskiössä on Struckerin perhe, joka joutuu pakenemaan maan alle lasten supervoimien vuoksi.

Reed (Stephen Moyer) ja Caitlin Strucker (Amy Acker) ovat tavallinen pariskunta, jolla on kaksi teini-ikäistä lasta. Eräänä päivänä perheen kuopus Andy (Percy Hynes White) joutuu koulun pahisten kynsiin ja nurkkaan ajettuna hän käyttää yliluonnollisia voimia puolustautuakseen. Peloissaan Andy kertoo siskolleen Laurenille (Natalie Alyn Lind) tapahtumista ja yllätyksekseen kuulee, että myös siskolla on samanlaisia taitoja. Syynä on harvinainen geeni, joka tekee kantajastaan yli-ihmisen. Pian viranomaiset saavat vihiä lasten epätavallisista kyvyistä ja koko perheen on paettava välttyäkseen kiinni jäämiseltä.

Pakosalla Struckerin perhe tapaa muita mutantteja, kuten Eclipsen (Sean Teale), Blinkin (Jamie Chung), Polarisin (Emma Dumont) sekä Thunderbordin (Blair Redford), ja yhdessä ainutlaatuinen ryhmä yrittää saada ihmisten ja mutanttien välille sovinnon.

The Gifted alkaa FOXilla ke 20.12. klo 22.00